Erdoğan : "Doların düştüğünü kısa sürede göreceğiz" dedi.
Printable View
Erdoğan : "Doların düştüğünü kısa sürede göreceğiz" dedi.
Şimdi hükümetin oturup şunu düşünmesi gerekir
Seçimden sonra dolar düştü ve seçim sonucu bir bakıma olumlu karşılandı.
Fakat özellikle ekonomi bakanı seçiminde ki yanlışlık doları 4.50 den 4.80 e taşıdı 3 günde..
Bunu görüp ya bakanı değiştirmeliler ya da önümüzde çok karablık günler bizi bekliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konuştuğu anda 80 olmuş.
Yok bu sefer bişeyde dememiş düştüğünüde görürüz demiş
garibim korka korka konuşuyo aslında :kmk:
Demesi gerekeni dememiş. Memet Simsek ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı
Değiştirmezler ama lazım oldukça yedekte bekletilen ünlülerin - ekran yüzü olarak - atamasını yaparlar. Piyasayı test ettiler. Baktılar ki ateş yüksek, Şimşek yardımcı yapılır. 16 yıl iktidarda kalmak çok kolay değil. Bu işler onlar için rutin, bizim için beyin yakan işler.
4.8050 .........
4.8123456789
Bir iki saat Londra oynar artık.. 3-5 (üj-bej) saat da New York oynar..
Sonra da zabaha kadar çekik gözlüler oynar USDTRY ile..
Hop hop zıp zıp.. :he:
"Dolar ve faiz kısa sürede düşecek,...."
Bu beyan dehşet yanlış, panik havası pompalar.
mevcut şartlar veri iken bu ikisi bir arada mümkün değil düşmez, kısa sürede hiç düşmez.
hatta ikisi at başı birbirlerini kovalamaya başlaması bu gidişatla yakın.
Yeni yöntemler denenecek demek ki.
Bissten fena dayak yiyenler soluğu yavaş yavaş dolarda alacaklar. Şow daha başlamadı Bu gece uzun olacak. Death cross yolda.
milli iha,milli helikopter,milli savaş gemisinden sonra hedef milli dolar da,evet elini taşın altına sokacak matbaacılar aranıyor...
Büyük dolar düşünürleri !! veya falcılar, kılcılar, tüycüler lütfen söyleyiniz ^^ yüksek maliyetli dolarcıklarımla kurtardığı yerden vedalaşayım mı, yoksa bu evliliği 5,50 lere kadar devam ettireyim mi ^^ biliyorum zor soru ama, rüyasında güzel şeyler olanlar bilir.
Hocam, yanında sen ne diyorsun, sen ne yapıyorsun diye uyaracak ve ön alacak kimse yok.
Berat'a çok güveniyor, şöyle böyle goygoyu var.
Bu tarz yönetim yapılanmasında klikler vardır.
Berat, ister istemez yerli-yabancı odaklarla temasa geçecek, oluşacak en ufak şüphe de
rakip klikler fırsatı kaçırmaz,bakmışız bir akşam da Berat'ın kelle gitmiş.
Merkez mi kaldı Allah aşkına.
Böyle giderse götürürler merkeze
Severler genci se.
Yada direk ...............herkese.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durduk yerde telaş yaratmayın. devletlü başkanımız dolar acayip düşecek demiş, siz dahamı iyi bileceksiniz
Arjantine selam Venezuela ya doğru yola devam.😠
deseler ne olacak, hitlerin son günlerini açın okuyun veya ilgili filmler var
ruslar berlini ele geçirmesinler diye olan köprüleri ve alt yapıyı almanlar kendileri bombalıyorlar
efendim bu yapılan yanlış kendi değerlerimizi yok ederek bir yere varamayız diyorlar
adamın tek saplantısı, bu tesisleri ruslara sağlam teslim etmeyeceğim başka bir oyun planı yok..
Eğer yarın sabaha kazasız belasız çıkarsak , bir horoz kurban edeceğim. Döviz ve borsanın hareketleri hiç iyi şeyleri işaret etmiyor. Sahi 15 temmuz günü İstanbulda toplu taşım bedavaymış. Neden acaba, insanlar ölüme giderken para hesabı mı yapıyor ki? darbeler parayla değil, canla önleniyor. 15 temmuz şehitlerini rahmetle anıyorum.
Bizimki teşbih hocam,
ama tanzimat'a kadar saray soytarıları vardı.
Kudretli veya sinirli sultanlara kimsenin söyleyemediklerini onlar söylerdi.
padişah, başkasından duyunca sinirleneceği bir şeyi soytarı söyleyince güler ama aynı zamanda
bahsedilen konuyu düşünmeye başlardı.
Acilen saraya soytarı tahsis edilmesi lazım.
benim adayım var ama ismi bana kalsın.
Murat Bardakçı'dan nakil
Osmanlı tarihçiliğinin önde gelen isimlerinden olan Peçevi, kendi ismini taşıyan tarihinde, Üçüncü Murad'ın soytarılarıyla ilgili garip bir olayı hikâye eder ve hadiseyi günümüz Türkçesi ile şöyle anlatır:
"...Maskaranın biri padişah ihsanda bulunacağı zaman 'Yok Hünkârım bugün altın istemem 100 değnek isterim' dedi. Sebebi sorulunca, 'Hele ellisini vurun ondan sonra sual buyurun' diye cevap verdi. Sultan, 'Vurulsun' buyurdu ve soytarı elli adet sopayı yedikten sonra 'Durun, bir ortağım var, ellisini de ona vurun' diye bağırdı. Ortağının kim olduğu sorulunca da 'Beni her gün sultanımın huzuruna davete gelen bostancı, huzurdan ayrılışında 'Seni ben getirdim, aldığın bahşişin yarısı benimdir' deyip paramın yarısını elimden alıyor. Dolayısıyla, bugün yediğim dayağın yarısı da bostancının hakkıdır' cevabını verdi. Üçüncü Murad, soytarının bu latifesinden hoşlanıp ihsanını artırdı ve bostancıya da elli değnek vurdurduktan sonra 'Bir daha böyle işler yapmamasını' tenbih etti. Soytarı, maskaralıkla kazandığı parasına el koyan bostancıdan zekâsını kullanarak kurtulmuştu."
4.85 oldu [emoji29]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heee hep karabasan rüyalar gördüm taaa Dolar 2 Tl lerde iken başladım rüya görmeye ve gördüğüm rüyalarıda burada paylaştım lakin bazıları pembe rüyalara daldığı için bizim rüyalara dötleriyle güldü .
Hasta ölüyor müdahale edin.
7 liracılar 10 liracılar sahneye.. Gün sizin gününüz. Bol kazançlar
Ekşi'den;
erdoğan: dolar düşecek göreceksiniz.
dolar: düşmem için önce çıkmam lazım.
Bu arada yaşanan hengâmede kimse hakkıyla ödemeler dengesi tablosuna bakamadı,
berbat kere berbat.
Şirketler dışardan paralarını getiriyor kalanı TCMB tamamlıyor.
Buna cephane yetmez.
AliBaba da işler böyle yürüyor. Bizim amele Türk şirketleri herşeyi hazır satın alıp kendileri teknoloji üretmek için efor sarfetmediklerinden farkındalık yaratamıyorlar. Bizim Türk firmalar hazır ürünleri alıp basitçe kullanıyorlar. Kendileri teknoloji üretemedikleri işin kar marjları çok düşük.
https://youtu.be/FBl4Y55V2Z4
Bizde böyle olan kaç şirket var AliBaba gibi full uçtan uca herşeyini otomatize etmiş olan. Firmalar hala manuel tonla iş yapıyorlar.
İyi dediğiniz ticari firma varsa açsın bunu seyretsin de ben hiçbirşey değilmişim diyerek aklını başına alsın ve AliBaba gibi olmaya çalışsın!!!
https://youtu.be/FBl4Y55V2Z4
türkiye'nin cds'i yunanistan'ı geçti...