10 gündür zarar bahanesiyle milletten topladılar malı, finans ve gedikten işlem yapanları spk ya şikayet etmek gerekiyor.yaklşık 750 bin lot topladılar.zaten şirketin eti ne budu ne.
Printable View
10 gündür zarar bahanesiyle milletten topladılar malı, finans ve gedikten işlem yapanları spk ya şikayet etmek gerekiyor.yaklşık 750 bin lot topladılar.zaten şirketin eti ne budu ne.
Hiçbirşey olmaz prizma iyi kar açıkladı 7 iş gününde 6gün düşüş yaptı. Haramzade bu pislikler
bu gelir tablosu ile bu işte bi oyun olduğu belli lakin küçük yatırımcıya fayda edermi bilinmez...
Amcalara yetmemiş bu kadar toplamak, hala kasıyorlar...
Dün gece yazdım. Bu ********ler den boşyere birşey beklemeyin. Pisliğin önde gideni bunlar
Spk ya küfür edesim var. Banlıyorlar beni
Tahminen bu kağıt göstere göstere gitmez gibi....(ytd).. bi gün ansızın belki...
Bu Manukyanların hissesini alacan paranı bağlayacan aylarca. Sana asla kar yüzü göstermeyecek. Süründürecek işkence yapacak ansızın Birgün yukarı yapacak ama sen o zaman silkelenmiş olacaksın. Gelde küfür etme... Amk gastesi Spk bu tip pislikleri bist te barındırıyor
Bu tecavüzcü Coşkun karın kardeş hissesi iyi kar açıkladı. Hisse 1.75den 1.65 e düştü. 10 iş gününde 7 gün eksi kapattı hiç yükselmesi 3gün 0% kapattı. Borsa rekorlar kırıyordu. Bu ********ler pislik peşindeydi.
Aynı mensa denen sirketin 2010 yılında başlayan yavsak hareketleri bunda da var spk göz yumdu 100 milyon lot a 100 daha koydu devlet ve spk o kadar şikayet e rağmen göz yumdu 14 kuruştan 3200 e yo l alıp bis ütü Borcla 14 kuruşa geldi hep zarar ve olmayan boş fabrika ile bugünlere geldi 1 çalışan üzerine blanco yapıp aylık bildirim de bulundu spk hiç bi bok yemedi şimdi buda onun benzeri her dönem zarar ediyorsun ne bok yemeye bu işi yapıp bin tane firildak çeviriyor sun insan aldığı ihalelerde n utanıyorum be yuzsuzler
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak Manukyanlar eksi oldu.
Suç bizde bence yatırım yaptığımız firmanın bu karaktersizliği malum herkes tarafından biliniyor.... daha bist30 dan yatırımyapsaydık çayımızı kahvemizi içerekkeyfini yaşardık... bunlar şahsi düşüncem ytd...
İçimizden birinde çok lot var demek ki kim o çıksın ortaya ....
7550 lot çoksa satıyım....(1,37 maliyet)
Bende 110.000 lot vardı ortalama maliyet 1.18 idi. Hepsini 1.16 dan sattım. 5 ay bekledim kar icin hic fırsat vermedi
10 gün önce hissedencıktım
Kademeli alımla her düşüşte aldım. 5 pay ile 1.28 den alıma başladım.
Bunlar tüm dünyadaki ihaleleri alsa bile yine aşağı gider.
Cart geliri ile curt giderini göstermiş devlete bidıkım vergi ödemiş... kendince dikkat çekmek istememiş... artık ne derseniz deyin adına... ( ytd)
Dün gelen kar rakamı kimse dikkate almadı, vay be uyku modunda geziyor hisse...
Bugünde boş geçtik bakalım...
Beni karalar bağladı maalesef bunun gözü korkarım 1₺ altı gibi.. ytd ( benden etkilenmeyin lütfen)
iyi bir haber gelirse ne ala, yoksa nanay...
Finans yatırım yine kılçıksız almış...
Kardeş kusura bakma teknoloji özürlüsüyüm bi türlü yapamadım.... kısaca finans yatırım 98000 civarı garanti yatırım 70000 civarı almış... finans yatırımın takas toplamı 1,6 milyona dayanmış...
10.11.17 tarihli 98 finans ve 70 garanti alımı vardı , bugünkü var mı?
Cumanın takasını tekrar atmışlar bende ona bakıp söylemişim...:(((
Sanel beş para etmez alanın elinde kalıyo.
Zamanında 1,50-1,60 çok ucuz fiyat al al aman haaaa deniliyordu.... zaman geçti gitti bu düştükçe düştü.... 1,20 ucuz al-- 1,15 ucuz al---1,13-1,12,1,11 sırasıyla al al al 1,10--1,09 aman aman ucuz bedava al al..... adam resmen malı yıkıyor yatırımcının üstüne..... sindire sindire yediriyor... hiç acelesi yok... Allah yardımcımız olsun... ytd... saygılar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ccc24e897f.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finan ne yapacak bu kadar hisseyi hergun aliyor
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finans yatırım sağlam topluyor, dur bakalım bu işin sonu nereye varacak... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
herşeyin bu kadar göstere göstere olması kıllandırıyor, finans alıyor , finans yatırım satıyor. bunlara hergün 100-200 bin arası lotu kim satıyor? her gün ky bunlara bu satışı yapamaz,bunlara malı muhtemelen patron veriyordur sağ cepten sol cepe. Atlayan ve atlayacak olan ky ye kilitleyecektir.benim param olsa bu seviyeden samat alacağıma otokar aselsan adel gibi hisselerden alırım.saplandık lanet olasıca kağıda bekliyoruz.
Finans yatırım bugünde (14/11) 187.000 civarı net almış... bu işin içinde bi iş var ama hayırlısı
Hocam 10 gündür her seans bu kadar mal alınacak, toplam %60-70 i halka açık yani piyasada 10 milyon civarında lot olacak ve hisse mütemadiyen düşecek , yok arkadaş bunlar top çeviriyor gerçek alım olsa 5 tane tavan çekerdi namussuz .....