eeee hani nerde yukselmiyor 1 haftadır yazmadık yine yukselmiyor millette bahane cok ..hele bi 25 gun sonra zarrab davası sonuclansın yukelmeyen bu kagıdı nasılda 1.20 lerden alıcam bakıcaz :oleyo:
Printable View
eeee hani nerde yukselmiyor 1 haftadır yazmadık yine yukselmiyor millette bahane cok ..hele bi 25 gun sonra zarrab davası sonuclansın yukelmeyen bu kagıdı nasılda 1.20 lerden alıcam bakıcaz :oleyo:
18 yıldır borsadayım ne tur herifler gordum ne tur herifler ulan herif hisseyle evlenmis:kahkah: karısı gibi laf ettirmiyor saldırcak yer arıyor ulan burda yazılanlara gore hisseler inip cıkıyor sanmazlarmı acayip guluyorum :kahkah: ulan hisse para girmiyorki hisse yukselsin para giren hisse yukselir ..spekte para yok almıs oltayı elinde 1-2 keriz saftrik gelse alt kademelere yazsada versem diye bakıyor 5 aydır 1.78 gecebildi bi 5 ayda 1.86 gecmeye ugrasır tabi 11 nisan da zarrab davasıyla borsa tepeteklak olunca 1.20 lere inmezse :kahkah: hadi bye
ha bide patron faktoru var yine 1.81 den almıs garanti ihtimalle 2*3 kademe yukardan geri satar .ulan patron bile 2 kademeye tamah ederken bu kagıdı kim yukselitcek? patron dedigin isfinansalın patronu gibi olur adam 0.80 lerden almaya basladı hic satmadı hisse 2 yl ye geldi birde buna bak ondan sonra neymis efendim ben yazıyormusuumda mıs mıs da mıs mıs ..cocuk gibi yorumlar . para girmeyen hisse YUKSELMEZZZZ O KADAR . hadi eyvellah
hadi buyrun 1.80 is finansal aldım 1.98 sattım 2.03 gordu hemde sabah aldım az once sattım 1 gun bile degil .:halay: bu 2.03 i seneye gorur belki. siz daha burada cok gereksiz yorum yaparsınız ..is finansal patronu adam gibi adam hissesine sahip cıkıyor:ok: bunun gibi kucuk yatırımcıyı yolmak icin ugrasmıyor hadi bye
Görünen köy klavuz istemez . Ama yakalandik bir kere. Al sat beceremiyorum duygusallıktan.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reisende üstad yakında Vergi rekormenleri listesine girecek bu gidişte, hergün %10-20 hiç kayıplarlardan bahseden yok, hep kazanıyoruz ne güzel.
hahah gir profilime bak bakalım hangi kagıdı kactan yazmısım sadece muhalefet olsun diye bos yazmayın bosuna :kahkah: ayen 4.70 den yazdım 10 dan sattım oldu 13 .. odas 5.10 dan yazdım oldu 8 srvgy 3.60 dan yazdım oldu 4.70 intema 26 dan yazmısım oldu 57 tukas 2.35 ten 3 ..zoren 1.40 dan 2.20 daha sayayımmi diger ufak tefekleri saymıyorum bile .. :kahkah: benim aldıgım hisseler kaybettirmez O KADARRRRR:kahkah: ben arastırıpta alırım sizler gibi 3-4 kademe kazanayim deyipte balıklama atlayıpta kaybedecek saftrik degilim :kahkah: 18 yıllık tecrube var ne yeni yetme borsacıyım nede universiteli borsacıyım hadi baska kapıya .. siz daha cokkkk beklersiniz bu ise yaramaz senette...ister alınnnnnn ister satın umrumdamııııııı hadi bye :kahkah:
Allaha şükür insan piskolojisinden biraz anlarız kuyruk acın olmassa burada bir sey yazmassın hatta dönüp bakmassın bile, seni tanımam haliyle sende beni, hayatın kaybedini olup burada ben biliyorumları yazıp cizmek kolay, prizma yükselir düşer o ayrı mesele ama 3,4aydır sayıklıyon 140diye büyük borsacı niye olmadı bir türlü ögretmenin göstermediği yerlerden çıktı galiba.
Bugünde 1.82 duvarı çektiler. An itibariyle 97000 lot
Bugün de bu halt olacaga benzemiyor
Satmaya meraklı bir grup var
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az başını kaldırmaya çalışiyor. Basiyorlar satışı
Vallahi rezillik bir durum
Şirkete mi gicigi var ne ya. İfrit oldum.
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta paylaşabilecek bir arkadaş varmı ki
Gerçi kendim çalıp kendim oynuyorum ama. Satan gurubu merak ediyorum. Kulağını cinlatmak için
2 haftadır yazmıyorum nolduuuu peki yukseliyormu takmıs 1.79 a aynı yerde debelnip duruyor ondan sonra hissenin karakterini bilmeyenler atıp tutamıyorlar 2 sene once 1.72-1.75 arasında aylarca takıldı yine aynı seyi 1.78-1.82 arasında yapıyor yav bosss bos zaman vakit kaybı 1 ay sonra yine yazacagım bakalım nerde olacak tabik aynı yerde :kahkah:
finans bu kadar malı ne yapacak acaba???
bu hissede spek falan yok aylardır spek patronun ta kendisi baskıyı kuranda o yukseltende o dusurende o hisseyi ucuzdan toplamak icin yukseltmiyor baskı kuruyor bakın nuran kuru alım yapıyor ama sadece 2 kademe alım yapıyor hissede 4 kademede sıkısıp kalıyor eger yukselcek olursa alıdıgı hissleri satıp geri dusuruyor yani baskıyı da yapan onlar ucuzdan toplamak icin 2 yıl oncede aynı seyi rasit kuru yaptı aylarca belkide 7-8 ay 1.72-75 aralıgında tuttu ordan topladı .geri toplaması bu hızla yıllar surer yani kısacası bundan ekmek cıkmaz o kadar basit hadi eyvellah
Ne dedim geçenlerde burada Raşit artı samatta ama bunu anliycak kafa nerde bana sırf muhalefet olsun diye laf atanlar işi bilen benim gibi tecrublililer kazanır alin bakalım rasite hediyem olsun 104 ten aldığım 60000 lot sanatı 1.20 üstünden postaladim😂daha çok yazarsiniz burada boşuna Rasit burda değil samatta mesgul
Şubat sonu uckagitcilar 2.5_3 lira olicak dediler çıkmadı MEB ihalesi dediler çıkmadı borsa 120000 oldu çıkmadı ben ne dedim Raşit samatta dedim kim haklı çıktı
Uckagitcilar Şubat'ta 3 TL olicak dediler çıkmadı MEB ihalesi dediler çıkmadı bilanço dediler ckmadi borsa 120000 oldu çıkmadı ben ne dedim Raşit samatta dedim 0.95 ten aldı bugünde devre kesti %12 yükseldi bu yine yerinde saydı.hala sagda solda kagidi ovmeler fiyattan hwrsey belli..6 aydir 1.83 ustunde kalamamis 5 aydir devre kesmemis 1 yildir tavan olmamış .. 1.30 TL dan alacağım buda burda dursun .😂herkesin fikri kendine
Alış satış pasta paylaşım yapabilir misiniz
Bugün raşit mal mı aldı samattan onu nerden çıkardın?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu patron samatla ugrasiyor diyorum anlamıyonuzmu :oleyo: bu geberik aylardır ama nerde anlayana davul zurna hesabı 1.13 ten samat yine aldım yukseliyor :halay:
Belki yarın hissesine yön verir
verir verir onun verdigi yonleri cok gorduk 2 yıldır :kahkah: cok yakın zamanda bi guzel asagıya devre keser ezberledik artık tum harketlerini bu 5 para etmez hissenin ve sahibinin herif 1 aydır samatta orda al sat yapıp milleti soguslemeye calısıyor bende onu sogusluyorum :kahkah: yarın soyle 1.13 ten aldıgım 35 000 lot samatları bi cakayim :kahkah: burdan gelenin elinde verip cıkardıgı parayla orda al sat yapıyor rasit efendi bizde onu sogusluyoruz hadi eyvellah :kahkah:
noldu sen bunları yazdııgnda 1.84 du 3 hafta gecti simdi kac :kahkah: sizin gibiler oldukca rasitin sırtı yere gelmez:kahkah: bide 6 ay once carsamba rumuzlu sahıs vardı 1.68 ken 1.99 tavan olucak almayan pisman olucak dedi gorduk noldugunu sizin gibilere ne guluyorum var ya atmasyon pasaları 2 yıldır her psilgini ezberledigim kagıdı bana ogretecekler :kahkah:
Topuk selamı verip geçer belki de
naberrrrrrrr 122 den caktım yine samatları rasite naberrrrrrrrr 2.40 dan aldıgım tukasları da 2.79 dan verdim senin gibi acemiler olmasa spekler patronlar nasıl para kazanacak ama biz spekleri patronları sogusleriz bize vız gelir tırıs gider onlar cunku senin gibi acemi degilim :halay:
Reisende senin hikayeler le fontenin hikayeleri gibi en düşük 113ordan alınıyor, en yüksek 123ama oradan işlem görmedi en yüksek 122 haliyle reisimiz oradan satıyor o bak şansa, ama ne hikmetse daha evvel 60000lot aldığı kağıttan 35000zor alıyor, 6aydır meledi 140 kagıtta bir türlü düşmüyor bu arada.
Sen hep Öyle zannet,herkez kaybediyor hep sen kazanıyorsun, tedavi sürecin yaklaşmıs ihmal etme ama.
Kaç zaman oldu. El insaf ya.Bu kadarda vicdansız olunmaz ki.Hissenizi almışız. Bizleri de düşünün artık birazcık.
En fazla düşenlerde 1. sıradayız