Atın be kafanizdan hubvc 1 den 25 oldu algısını .Bu balon bir ifade .Yanlış bir algı .
Printable View
Atın be kafanizdan hubvc 1 den 25 oldu algısını .Bu balon bir ifade .Yanlış bir algı .
Hay maşallah beklemeye devam inşallah derin ağanın hisselerinde. Bu arada yine böyle keşiflerin olursa paylaşırsan seviniriz JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agalarim 9 Ağustos'ta %50 bedelli açıklanıyor .10 Eylül'de bu iptal edilip %18.5 tahsisli sermaye artırımı na cevriliyir .Artırılacak 3 milyon 750 bin lot un 2 milyon 48 bin lotu MV holdinge,857 bin lotu Gedik yatırım holdinge,671 bin lotu gedik menkul değerlere,125 bini Ersin Pamuksuzer e tahsis edilecek kararı alınmış.
Sonra da Birkaç gün sonra "Hisse fiyatlarındaki olağanüstü hareketler nedeniyle tahsisli sermaye artırımıni iptal ediyoruz .%50 bedelli sermaye artırımı kararı aldık" deniliyor .:kahkah:
9 Ağustos'taki karar tekrar alınıyor .:kahkah:
Tüm amaç o zaman 4milyon lot olan piyasadaki ky nin elindeki lotlardan koparabildikleri kadarını koparmak imiş .
Taktik üzerine taktik değiştirmişler.Hisse 3 TL'den 5 TL'ye çıktı diye hangi yönetim karar değiştirmiş borsa tarihinde?
Bu taktiklerle hisseler agresif biçimde yükselirken en azından çok az ky ya para kazandirilmis benim gozlemime göre .
Tüm bu algilarla artık ky 20 tlli fiyatlardaki hubvcye balon gözüyle bakıyor .Bundan sonraki olasi çok yüksek rakamlara giderken bu yükselişe cok az ky katılacaktır .
Bir nevi amaçlarına ulaşmış ERENLER .
Benim bundan sonraki beklentim 30 TL üzeri rakamlarda amma yıl sonu degerlemesi olur ,amma start up lardan bazılarında çok büyük gelişim haberleri ile hubvc hisse fiyatı yükselişinin boşuna olmadığı gösterilecektir .
Düşük fiyattan yüklü alıma izin verilmeyen hubvc de çok yüksek fiyatlardan GUVENLE alınması taktiği uygulanacaktir .
Sonuç olarak adamlar işlerini mükemmel yapmışlar .
İşte bu yüzden ben diyorum ki hubvc de asıl hikaye şimdi başlıyor .Benim 3 yıldaki hedefim 3 haneli rakamlardir.
Buradan tekrar benim DERİN YAMAN AĞAM olarak hitap ettiğim derinhisseye ye selamlarımı ve teşekkür lerimi sunuyorum.
Allah işini gücünü rast getirsin DERİN YAMAN AĞAM...!!!!
Agalarim MV HOLDİNG HUBVC yi 2016 da alma maliyeti dolar kuru ve faiz bindirildiginde yaklaşık 6 TL ye denk geliyor.BU BİRİNCİ CAN ALICI NOKTA....!!!!!
İKİNCİ CAN ALİCİ NOKTA ;Borsada 3 ay boyunca satılan hubvc lerin yaklaşık ortalama fiyatı 10 TL ......!!!!
Bu iki sebepten ötürü kimse bana hubvc 1 TL'den geldi ALGİSİNİ dayatamaz .Hesap ortada .
Ben hesabımı buna göre yaptım.Hubvc hareketine 10 TL'den başlamıştır . Şimdi de 25.38 kapatmıştır.
Yaranamadik kimseye yine .Biri bugün investing de Balata topiginde "Balata da Hatip Ağa diye biri vardı .En büyük lot onda idi .Sesi kesti .O mu satti da göçtü yoksa?" minvalinde yazmış .Altına da kötü yorumlar yazılmış .
Vay a.q .Ulan yine yaranamadik .0.70 lerden yazmaya baslamisim DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ romanını yazmışım investing ve hissenette hergun onlarca kez .Sonuç ;yine kötü olan biz olduk.Tipki Frigo da olduğu gibi,tıpkı yıllar önce Egeen de olduğu gibi .krontta ,datagate de otokarda ve nicelerinde olduğu gibi .
Dipten biz buluruz ,yazarız forumlarda yüksek hedeflerimizi ,ama yaranamayiz .
Ama bosverin Agalarim deveye diken cekemeyene s..Ken diye boşuna dememişler .
Ben yoluma bildiğim gibi devam ederim .
Piyasa Değeri(TL36.132.610 Özsermaye(TL)*343.004 Sermaye(TL)12.165.862 Net Kar(TL)-562.403 Dönem:** 2019-6
firmayı tanımıyorum, bu verilerde bir hisseye hangi mantıkla para bağlanır?????????????????*
sorum sayın hatip ağaya.
hissenin yükselmiş olması doğru tercih yapıldığı anlamına gelmez.
o hisse ve bir çok uçuk kaçık fiyatlara giden hisseler o fiyatları ediyorlarsa endeks 2 milyon olmalı.
bu kadar net.
Boşver Hatip Ağam .Yararlanan yararlanır ,yararlanmayan kendi bilir .Çekemeyen kendisi düşünsün.Balat ve hubvc de sayende voleyi vurdum.Hep eleştirdiğim Derin YAMAN AĞAM o da sevdirdi bana .Ben sana yeterim Hatip Ağam ,bir Yamanlarin Gafur tüm dünyaya yeter :kahkah:Ister şov ister dev Ağam :kahkah:
Mangalda kuzu şiş için de teşekkür ederim Hatip AĞAM.
Gelecek sefere vali kebabı isterem ağam.
Sayın kitapçı hoşgeldin,sen bulaşma boş ver takipte kal, vizyon strateji gelecek nasıl belirlenir nasıl satın alınır nasıl sermayeye dönüştürülür izle sadece,kendini strese sokma.Bizler sonuna kadar buradayız.
Kitapci34 Ağam defter değeri GEÇMİŞ tır . Geçmişteki kazanılan in hesabıdır .
Biz ise GELECEĞE yatırım yaptik Ağam.Egeen,kront ,datagate ,Frigo ,bagfs vs vs .Biz bunları bulurken defter değerine ve GECMİS ine bakarak almadım .Geleceklerine yatırım yaptim.Benim gördüklerimi ve dipten yaptığım yatırımı zamanla piyasa da gördü ve bu hisseler ralliye geçti ve over all lar uçtu .Egeen ,kront ,datagate bu gibi vole vurdugum hisselerde ralli başladığında defter değerleri şimdiki Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de olduğu gibi çok düşüktü.Borsada GELECEK ALİNİR kuralı işliyor Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de .Anı defter değeri yükselmesi arkadan gelecek.Ama o defter değerleri yükselişi bilancolarda görüldüğünde de "Vay be birileri önceden görmüş bunu " diyecekler .:one:
Hubvc de ise büyüme çok hızı oluyor .Start up lar in buyumesi bizim klasik şirketler gibi olmuyor ,çok agresif buyumeler oluyor .Paymes mesela aylık %145 büyüme :party:Şaka gibi ama gercek .80 civarı start up var ve bunların 20 si devam yatırımı almış .Ayrıca bedelli sermaye artırımı ndan sonra yerli ve küresel yeni start up lara yatirim yapılacak .
Devlet desteği de artık arkamızda olacak .Devlet "Petrol,dogalgazimiz yok ama TURKORN (yerli unicorn_degeri 1 milyar dolarlık şirket) larimiz olabilir deyip açtı kesenin ağzını.
Kitapci34 Ağam sonuç olarak Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de bizler defter değeri yani geçmişi değil GELECEĞİ fiyatliyoruz ....!!!!:halay:
hisse seçerken
hisse başı ciroya bakın
kara bakın
öz sermayeye bakın
öz sermayenin kaç katından işlem görüyor ona bakın
karlı büyüyen büyüyecek çok yeni bir sektör ise bunu göz önünde bulundurun
bağladıınız parayı minimum 10 senede temettü olarak geri alabileceğiniz firmaları seçin
uçup kaçıp fiyatlarını 10'katlayan firmalar define mi buldular
hangisi kar üretmiş de temettü verebilir?
siz karlı çıksanız da, sattığınız cahil hisse değerlemesinden bi haber koşan hisseye sarılan yatırımcının hali nice olur
nasıl yersiniz o paraları.
gene diyeyim o uçuk kaçık fiyatları ediyorlarsa o hisseler endeks 2 milyon olmalı
Beyaz filonun zirvesine bir de şimdiki fiyatına bakın ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
evet borsada gelecek alınır da! ÇINAR AĞACI MISINIZ ? 5, 10 ASIR ÖMRÜNÜZ MÜ VAR?
Kitapci34 Ağam defter değeri demek boğazda yalısı olan kendisini babasının şirketine vermemiş ,babasının işini gelistirmemis ,yeni trendleri takip etmeyen , baba parasını pavyonlarda tüketen züppe demek .
Ben ise gariban saf Anadolu delikanlisiyim.Kucukken su satarak okul harcligimi çıkarttım.Okudum azimle .Ve burslu ODTÜ ,Bogazici ,Bilkent i okudum.3 okul arkadaşımla teknolojik ürünler tasarladık .50 bin tl sermayeli bir şirket kurduk ve Murat Vargı nin STARTERTESHUB şirketinde Ebru Dorman a yeni icat imiz teknolojik ürünleri sergiledik .O da sağolsun bize tohum yatırımı yaptı.Bizi ABD deki silikon vadisinde 10 gün konaklatti.Bizi dünyaya açtı.Devam yatırımlari aldık .Şimdi de yatırım üzerine yatırım alıyoruz ve piyasa değerimiz kat be kat katlanıyor .Nasipse TURKORN olacağız .
Kısaca Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de bu gibi şimdilik 80 hikaye ADAYİMİZ var ....!!!
Ağam sağolasın ,beyaz ,burva,İztar ,qnbfl bu gibi hisseler manipülatif hisseler .
Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 ise Egeen,kront ,datagate gibi.Yani belli bir temel somut büyüme emareleri ne göre bir yükseliş vaadediyor .Ama bunlara göre daha agresif büyüme potansiyeli nde .Birçok kişi "Madem böyle de şirket sahipleri bunca hisseleri hayrına mı sattı piyasaya ?" diyor .Orası karışık olaylar.Tekfen sahipleri 3 yıl önce 3 TL civarı fiyattan çok yüklü satış yaptılar .1 yıl içinde hisse 30 tl oldu.Bunun gibi örnek çok . Satışlar bana göre anlaşmalı ve sağ cep sol cep .Tabii ki benimki bir tahmin .Bildiğim birşey yok Kitapçı 34 Ağam .
Hubcular bereketli olsun.. Yol uzun.. Öyle bir senet ki bu mevcut pıyasa değeri kadar teşvik bıle alabilir.. Ama kısada çok çok prımlendı yenı girecekler her türlü riski değerlendirip girmeli...
Allah bereket versin çok güzel kar ettim. Benden alan da kazanır umarım..:wave:
ytd
Hatip Ağam, bugün güzel gitti elhamdülillah ama rysas ya da rygyo gibi tavan olamadı. Benzin bitti mi yoksa. 30ları görüp geri salma gibi bir durum olur mu? Öngörülerin nelerdir?
Daha çok halaylar çekebilmek dileğiyle [emoji4]
JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl veren çok olur bu memlekette akıl verene para ver dedimi topuk amk bir Allah' ın kulunu bulamazsınız.
Yok bilmemne şirketi öyle yapmış ben sizi düşünüyorum da düşünme birader git sen kendini düşün.
24 den aldık 32 oldu %%33 para kazandık 1 haftada, bizde akıl gani gani var sende varsa garibanları çok düşünüyorsan ihtiyacı olana para ver ha yoksa da boş yapma bu ülkede kimse kimseyi düşünmez hayrına.
Rahat olun arkadaşlar, tadını çıkarmaya bakın, uzuncuysanız kapatın ekranı sırtınızı yaslayın
Yanılmıyorsam hatip Ağayla, Alyatçı cezalılar öyle gözüküyor
Hub da gedık dün ve cuma aldıklarını bugun verdı... Bakalım tekrardan kaçtan girip kaça taşıyacak senedı.. Aldıklarının yukarıdan karşılanması önemli... Bunu sürekli yapıyor..
Kapanış 31.74
Benim cezanın sebebi ormanlık alanda mangal yakmak, Derin YAMAN AĞAM in reklamını yapmak ,alıp sattığım hisseleri yazmak ve chat tarzı muhabbet etmek
Ama bu şekilde iyi oluyordu.Yahu bu Hatip Agami tanıdığım günden beri hergun para kazandım.Beraber ceza arkadaşlığı yaptığım için gurur duyuyorum .
Hatip Ağam komşu koydesin. Burayi okuduğunu biliyorum.Selam olsun sana .Sen de komşu köyden selam gönder yarın bana .Hubvc sayfasından gönder HatipAğam:halay:
merhaba arkadaşlar bedelli bölünme tarihi belli oldu mu ?
Hoş geldiniz siz olmadan olmuyor ağalar burası. Çok bekletmeyin. Hangi komşu köyde ağamızJKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aleykum selam Hatip Ağam. INletiyorsun komşu köyü. 3 yılda tek rakibimiz qnbfl diyorsun .Tamam Hatip Ağam inşallah :halay:
Gedık tekrardan alıyor... Dun verdiklerini daha yukarıdan alıyor...
Hay maşallah gedik kendisi de her gün %10-15 gidiyor JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatip Ağam komşu köyde şunu yazdı az once;"Bir zamanlar CukurovaHUBVC 2 bin piyasa değeri yaklaşık 100 milyon dolar .Belki de 2-3 yılda unicorn olma yolunda hızla ilerleyen zeplin veya paymes teki Hubvc nin payı bile belki de şu anki hubvc nin piyasa değeri olan 100 milyon dolardan daha fazla olacak"
Vay be .Elimizdeki Bir zamanlar CukurovaHUBVC 2 gerçekten bir hazine .Sagolasin Hatip Ağam ,Sagolasin Demir YAMAN AĞAM. :halay:
Nerde ula o kendine ve memlekete bi moka faydası olmayıp millete akıl veren satın kaçın diyen hanzolar.
Bir çıksınlar korkmasınlar birşey yapmıycaz hahahaha
Komşu köyde Hatip Agama burda misin Hatip Ağa dediler .O da "Zabaha kadar burdayik "dedi.:kahkah:
https://youtu.be/sTFM4dgZqfk