750 lot işlem şimdiden bir garip büyük ihale mi var bu krizde
Ne ki bu mal yoksa yedirme mi toplam lot 2,5milyon
Printable View
750 lot işlem şimdiden bir garip büyük ihale mi var bu krizde
Ne ki bu mal yoksa yedirme mi toplam lot 2,5milyon
Yine vur kaç yaptılar
Takas oranın yarısı kadar işlem olmuş demekki kopacek
Biraz açıklama yaparmısınız
Ayrıca neden geri döndü
Günlükte 1.88 haftalikta 2.11 le napalim sürekli vur gaç
ASUS_Z01RD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İdealist Cadde Projesi 3.Çeyrek Satışları
Emlak Konut GYO'nun 10.10.2018 tarihli "2018 Yılı 3. Çeyrek Satışı Tamamlanmış Bağımsız Üniteler Raporu" konulu özel durum açıklamasında; Şirketimizin ortağı olduğu İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi-İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul, Şile bölgesinde yapılan İdealist Cadde Projesinin satış rakamlarına ilişkin özet bilgi de yer almıştır. Raporda da belirtildiği üzere, İdealist Cadde Projesinde 2018 yılının 3.çeyreğinde 2.950.495,05 TL (KDV Hariç) değerinde, 8 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO' nun önemli projeleri arasında yerini almıştır bu haber geçen ayların haberi fakat mali tabloda karlılığa olumlu pozitif yansıma olacak yükseliş için gerekli gücü bulabilir fikir beyanı y.t.d.
Doldur boşalt yapıyorlar. Üstten ver alttan topla. Bunlar için hisse fiyatı önemli değil.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günün takasını atabilir misiniz lütfen
Bir de aylık takasları
çok terste kaldım umarım buralardan döner :((
küçük yatırımcısı mağdur hisselerden spekülatörlerin oyuncağı, yatırımcısına sabırlar
En son 01 Mayıs ta yukarıdaki gibi yorum yapılmış.
Yazık walla......
KY satmış gitmiş.
Spek efendi hisseyi tawana sürmüş. Hala gelecek olan KY var mı diye.......
Aman siz siz olun , borsaya yatırımcı olarak gelin.
Zevkini kumar ıynayacaksanız , iddaa oynayın , Kıbrıss'a gidin ; gezmiş gelmiş olursunuz hem.
İçi boş geliri olmayan bir şirket.
Geçenlerde de 2,00 lardan 2,50 lere çıkıp 1,50 lere düşmüştü......
Herkese bol kazançlar.
Serseri bir hisse...1.60 fiattan 2.50 ol,şimdi,1.70...normal yeri 1.60...neyse,iyi takip edene iyi ekmek yediriyor rulet masasında.
2. oturumu 20.07.2017 tarihinde yapılmış olan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi, Yüklenici İdealist İnşaat Tic. Ltd. Şti. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı ile 16.08.2017 tarihinde imzalanmıştır.
İhale değerleri aşağıdaki gibidir;
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 68.500.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 15.070.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: % 22
-----------------------------------------------------------------------------------------
burdan 20 milyon tl kazanabilir!
bu da sermayenin 2 katı kar demek olur!
1.60'dan 2.50 yap,peşi tekrar 1.70 düş,şimdide 2.50'ye dayan...gerçekten iyi takip edene iyi ekmek yedirdi,önceleride defalarca 1.60-1.80 hareketleri yapmıştı,eti,butu olmayan şirket hissesi,yani kumar hissesi.
Bir hareket yapsa gerisi gelecek insallah..
SM-A920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün böldü boyle bir aşağı bir yukarı
İşlem hacmi rekor kırmış
Bir haberi var acaba?
Defter değeri 0,68 TL. Bir çok gyo,ederinin yarısına bile işlem göremezken bunun bu gün %20 yükselerek 3,18 TL. ye çıkması olacak şey değil. 3 aylık bilançoda zarar var. Özsermayesi ,sermayesinin altına inmiş. Büyük sıkıntı.Dolaşımda çok az hisse olduğundan ,bu hisselere hakim olan speğin oyunu olabilir.....Herhalde , bu tuzağa düşecek ky. kalmamıştır. Çünkü ky. de kazığı yiye yiye akıllandı. Benim paramla, bu konjektürde 0,40 TL. bile etmez. Zaten batabilir korkusuyla 0,40 TL. de verip almam.....Benim bilmediğim bir şey var da , hisse bugünkü , bu 3,18 TL. lik fiyatı hakediyorsa , yazılsın da öğrenelim.
21 milyon değerindeki villalar duran varlıklarda neden görünmüyor? Ya da ben mi göremedim.
Eğer bunlar bilançoda yoksa ya da daha düşük görünüyorsa defter değerinin gerçek fiyat yansıyınca daha da yükselmesi gerekmez mi? Mesela 2,5 TL ye ulaşır mı defter değeri?
Bilgi sahibi olan kişilerden cevap bekliyorum.
Oha,gerçekten borsada ilginçliklerden birisi,aynisini NIBAS yapmıştı,0.60 krş olan hisse şimdilerde 10 tl...bunda 1.50 nerede 4.50 nerede,elimde dünya kadar lotlardan 100 lot kalmıştı,onuda 4 üstünden okuttuk:notr:
Borsada bu tip hisseler çoktur ne yazıkki,ben zamanında vurkaç olarak takılıyordum,borsada karlı olup dev hisselerin çoğu sürünüyor,onlardan birisi HALKS sigorta,fiatı 0.90,sermayesi ve karlılık oranı çok yüksek,yani dibi kuru hisseler borsada devamlı pirim yapıyor.
Sanırım bunun için uçurdular.
İlgili İhraç Tavanı Bilgileri
Tutar
5.000.000.000
Para Birimi
TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü
Kira Sertifikası
Satış Türü
Halka Arz-Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı
Yurt İçi
İhraç Edilecek Kira Sertifikası Bilgileri
Fon Kullanıcısı
Türkiye Finans Katılım Bankası Anonim Şirketi
Planlanan Nominal Tutar
700.000.000
Planlanan Maksimum Nominal Tutar
850.000.000
Türü
Yönetim Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası
Vadesi
29.07.2019
Vade (Gün Sayısı)
95
Kar Payı/Getiri Oranı - Dönemsel (%)
5,5959
Kar Payı/Getiri Oranı - Yıllık Basit (%)
21,50
Satış Şekli
Halka Arz
ISIN Kodu
TRDTFVK71923
Satışın Tamamlanma Tarihi
25.04.2019
Vade Başlangıç Tarihi
25.04.2019
Satışı Gerçekleştirilen Nominal Tutar
800.000.000
İhraç Fiyatı
1
Kupon Sayısı
1
Kira Sertifikası İtfa Planı
Kupon Sıra No
Ödeme Tarihi
Kayıt Tarihi *
Yatırımcı Hesaplarına Ödenme Tarihi
Kar Payı/Getiri Oranı (%)
Ödeme Tutarı
Döviz Kuru
Ödemesi Gerçekleştirildi mi?
1
29.07.2019
26.07.2019
29.07.2019
5,5959
44.767.194,25
Evet
Anapara / Vadesonu Ödeme Tutarı
29.07.2019
26.07.2019
29.07.2019
800.000.000
Evet
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/777175
IDGYO Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -441413
Tabanda bekleyen lot sayısı 98.411 103 emir
SPK 7 kişi ile ilgili işlem yasağı getirmiş sanki aracılarla işlem yapamazlar! Düşüşün sebebi bu olabilir tahminim 4.05 maliyet beklemedeyiz başka çare yok umarız düştüğü yerden daha güçlü şekilde çıkarırlar da bir nebze olsun bizim gibi ky lerin yüzü güler yoksa cepte epey gedik oluştu bir kere spekülatif hisseye girelim dedik onda da şimdiye kadar sonuç hüsran.
SPK ve işbirlikçileri bir spekülatör bulursun hisseyi yukarı taşırsın sonra patron mal satar der ki spekülatif hareketleri önlemeye yöneliktir kodum mu der Bir de dalga geçer çünkü kanun manun tarihi olmuş
oynatmaya az kaldı.
Ne kurban kaldı ne umre. Sebep olanlar Allahından bulsun!
Yine ayni hüsran,resmen kan gövdeyi götürüyor,sanırım bizim yazdıklarımızı çoğu okumuyor...şu anki borsa düzeni vur,kaç...bu hisse 1.50-60 sürünürken neredeydiniz,yani ben tepeden dalarım,uyanıklarda bana dalar diyorsunuz:wave:
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama Düzeltme mi :
Açıklama
İmdat EKŞİAd Soyad / Ticaret Ünvanı :
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
29.07.2019 - 29.07.2019 tarihinde İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,66 - 4,82 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 712.570 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29.07.2019 tarihi itibariyle %29,69 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Konu : PAY ALIM SATIM BİLDİRİMİ
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı:
İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Bildirime Konu Borsa Şirketi :
İşlem Tarihi
Alım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
Satım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL) ( * )
Sahip Olunan Payların Gün Başı Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Sahip Olunan Payların Gün Başı Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
29.07.2019 0 712.570 -712.570 3.682.500 2.969.930 36,83 29,69 29,69 36,83
( * ) Net satış olması durumunda net nominal tutar negatif gösterilmektedir
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Açıklama
İbrahim EKŞİAd Soyad / Ticaret Ünvanı :
Evet
Görev :
29.07.2019 - 29.07.2019 tarihinde İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,66 - 4,83 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 687.114 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29.07.2019 tarihi itibariyle %30 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Konu : PAY ALIM SATIM BİLDİRİMİ
İşlem Tarihi
Alım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
Satım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL) ( * )
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
29.07.2019 0 687.114 -687.114 3.690.614 3.003.500 36,91 30
Konu :
PAY ALIM SATIM BİLDİRİMİ Hayır
Açıklama
01.08.2019 - 01.08.2019 tarihinde İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,56 - 3,59 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 16.432 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 01.08.2019 tarihi itibariyle %29,52 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
Görev :
İbrahim EKŞİ
İşlem Tarihi
Alım İşlemine
Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
Satım İşlemine
Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL) ( *)
Sahip Olunan Oy Sahip Olunan Haklarının Gün Başı Payların Gün Sonu Bakiyesinin Oy Bakiyesinin Haklarına Oranı (%) Sermayeye Oranı
(%)
01.08.2019
0
16.432
-16.432
2.968.500
2.952.068
29,68
29,68
29,52
29,52
( * ) Net satış olması durumunda net nominal tutar negatif gösterilmektedir.
sabah iyi gaza basmıştı patron satışa geçmeseydi devamı da gelecek gibiydi şimdi gene herşey sarpa sardı yarın bakalım neler olacak hissesine sahip çıkacak patron olsa gene tavanı zorlar bizim gibi üstten girip hata edenlerin zararı bir nebze olsun azalır diye umuyoruz zor ama imkansız değil beklemekten başka yol yok herkese bol kazançlar.
Sabır ya sabır!!!
Idgyo ile Ideas ın şirket birleşmesi yapması gerek. Patron habire satıp değer düşürerek çok ah alıyor. Durumu herkesin leyhine düzeltecek işler yapmalı hissede.