http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...kiyor-2093978/
bize birşey cıkarmı ki
Printable View
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...kiyor-2093978/
bize birşey cıkarmı ki
Teknolojinin gözünü seveyim. İnsanın hayatını kolaylaştırıyor. Herkese iyi günler. Ben biraz mola vereyim yazmaya. İzlemeye geçeceğim.
maruf bi pasta daha mümkün mü
Syn Maaruf akşam pastası nı alabilir miyim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yorumlamalı
Yorum olarak genelde millet satmış nasılsa salıyor alttan alırız diye bakalım yine aynısını mi yapacak yoksa bu sefer taktikmi degistirecek..
Ama bitstin bu halinde alkişi hakediyor ve ben bir haber bekliyorum? Ne haberi dersen inan yorum dahi yapamıyorum çok sık durdu umarım devamı gelir... Alanlari toplu satanlari dağınık gördüm buda iyiye işaret ediyor ama sonuçta Dggyo bu ne yapacağı belli olmaz anlık değişiyor spegimiz ne derse artık hakkımızda hayirlisi.... İyi geceleriniz olsun...
Vakti geldi bence..teknik olarak da çok iyi.ozaman para bizi bozsun😉ytd
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde öyle oluyor...Bekliyoruz...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maruf kardeş sana zahmet bi pasta mümkünmü? Bakalım ne ceviriyorlar:)
5863 lot lar benim ☺
Sayın Maaruf pasta ne durumda
aramızda borsa dolandırıcısı eksikti çok şükür o da oldu. dikkat. hatta şu anda topic de dolanıyor.. :)
spekülatör başımızın tacıdır. buna itiraz eden yok. zaten spekülatörlük yasal. belki alır kağıdı götürür de ekmek yeriz sayesinde.
ama manipülatörü direk şikayet ederim en düşünmediği yerlere en düşünmediği şekilde belgeli olarak.
millete hayal sattı DAKKO diye. şimdi de buralarda dolanıyor. buradan ekmek çıkmaz sana. hadi uza...
Kolpacino zamanında clkholding diye millete da gittin sevgili ayhan abinle sonra onun ismi altından dakko twetten şimdide hissenetten milletimi kandırmaya çalışıyorsun milletin masası olma dggyo ilgilide olumsuz şeyler söyleme şirket belli bilançosu halkla açık bir kağıt spek olacak haberler enjekte etme yazdıklarını okuduk diğer hisselere yazdıklarını yazıp sunuyorsun lkmnh ilgilide çok şey yazdın ama senin dediğin gibi olmadi
Sayın Maaruf kayıp
Yaw he he. Çok sazansın.
Yine pusuda bekliyordun sanırım beni. Yazmadan her saat dggyo topic ye takılıyorsun. Ben gelince sende şartel atıyor. Stres yapma. Sakin ol. Ekmek yersin.
Senin ne dediğin bile belli değil. satacağım diyorsun. Uğraşılmaz bununla diyorsun. Sonra bi bakıyorum fırıldak gibi dönmüşsün. Çok acemisin. Sinirlerin yıpranmış senin. Patrona söyle de seni kenara alıp yeni oyuncu soksun. Çok deşifre oldun çünkü.
Bu arada Çelik holding ve lokman hekime hiç bulaşmadım :) ben borsaya girdiğimde Çelik yoktu bile 😝 kottan çıkmıştı :)
Not : Keşke eski yazılarıma bakıp da yazsaydın.
Not 2: bu sana direk hitaben son mesajım.
yaw ne oldu ses kesildi yine kalmadı galiba kimseler hissede sıkıştı :) bir kaç demişbaştan başka kimse yok :) demirbaşlarda tam demirbaş :D
kim fırıldak şimdi anlamadım kimse itiraf etsin :)
Kimse üstlenmiyor ☺.Satıp satıp geri dönmeye diyorsanız ben bile olabilirim ☺
Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Sabah sattım 3 24 3 25 den. Alsat yapıyorum ama bugün bekleyeceğim. Almayacağım
parazitleri temizliyorlar....ytd
Hacim iyi. Yükselişe eşlik ediyor.
Stoch rsi 27 civarından dipten kanal üzerinde trend dönüşü 64 ü hedefleyebilir
Ema 100 günlükte kırmış.
Trix ise sıfırın üzerine atarken düşen kanalı kırıyor görüntüsü veriyor.
Kros hamile boğa formasyonunun teyidi 3.32 üzerinde gelir. Sıralı hedefleri 3.28-3.32 ve 3.67 olabilir kısa vadede. Sonrasında ise tl bazında eski zirvesini test etmek isteyebilir.
Orta vadede ise ayu çıkabülü , daş düşebülü
Ytd aq
Bu kagodi 395 lerden 320 li seviyeye getirende oyak idi.simdi ise yukardan verdiklerini topluyor....ytd
25 bin adet açık var 3.24 fiyatan spek pek sevmez açıkları yarın yukardan kapattırır birazda onlar yukseltir����3.20 3.25 arası vereni aldılar bakalım yarın toplamaya devam mi yoksa ....��������������
Sayin maaruf takas alabilir miyim
Yeni ky ler düşmüş ☺