Patron itlik yapmayıp dürüst olsa bu kağıt burda durmaz ama temettü vermemek için şirketten çalıyor ve güvenini sıfırladı.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patron itlik yapmayıp dürüst olsa bu kağıt burda durmaz ama temettü vermemek için şirketten çalıyor ve güvenini sıfırladı.
Patron dürüst olsaydı ama olmadı işte bende onu diyorum kardeşim.
müdürün ve patronların tlf numarasını bilen varmı... bu yatırım danışmanıyla iş olmaz.kendine hayrı yok..emireri o
Ancak 1 lot dahi alırmısın dersen ASLA...! Sadece kendi tahminimi paylaşıyorum. Belkide bataklığa saplanıp öylece kalacak. Bilemiyorum...
#Cusan aldigi is ihalelerinin haberi oncesi hissede pozisyon acip , kap haberi ardindan hisseyi yukari cekip pozisyonunu kapayip ardindan hisseyi eksi fiyatlardan kapayan sirket yönetimine ses ver
http://cimer.gov.tr
@Akparti
@MHP_Bilgi
@RT_Erdogan
@dbdevletbahceli
#CUSAN takasında 5.5 mio lot olan yatirim fonlari cusan'dan hesap sormayi düşünmüyormusunuz!!!!5 kuruş kazanmadan yillarca beklemek içinmi aldiniz yatirimcilariniza mio'larca lotu????
@Akparti
@MHP_Bilgi
@RT_Erdogan
@dbdevletbahceli
Borsa gundem genelde boyle durumlari haber yapiyor ama ilginc
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@RT_Erdogan
#CUSAN
#EMEKLİLİKFONLARI.
#yatırımfonu
3.60 DAN ALDIKLARI #CUSAN HİSSESİ
1.75 TL BU FONLARIN KİME EMANET EDİLDİĞİ BELLİ.
FONLARI ZARARA UĞRATIYORLAR
#EMEKLİLİKFONLARI
. #yatırımfonu
@Akparti
@MHP_Bilgi
@RT_Erdogan
@dbdevletbahceli
Aklıma şu soru da geliyor. Bu hacim neyin nesi? Tahminimce buradaki kara senaryoya kapılıp satanlar varsa onları alıyor ********ler...Bir süre sonra yine açıklama, yine geçirme...!
Şimdi ekran başında buradaki feryatları iştahla okuyorlar ve ağızlarının salyası akıyor. Bunu hissediyor ve görüyorum...
yatırımcı ilişkileri yerinde ..ya gennel müdür ya cuhadaroğluyla görüşmek iştiyorum deyin.ben yardımcı olayım dediğinde size 1 yıldır anlatıyoruz cözüm olmuyor.. dedim genel müdüre arattıracak..ağlamayana mama yok
Dürüst patronlar hissesine sahip çıkıyor, yatırımcısını koruyor ve geri alım yapıyor. Bunlarda baskı kurup kanla irinle beslenmeye devam ediyorlar. Başınıza büyük bir felaket gelmesi için yaradana dua ediyorum... Haramla kurulan düzen elmette üstünüze çökecektir !!!
Aynn amin
Görüntü kötü.
Piyasanin durumunu gözetmeksizin düsûyor !!!
Bizide beraberinde batiracak :(
Piyasa yukari, doviz assagi, Cusan assagi
Dün bugün şu saat itibariyle borsa yüzde 2 artıyor senin kağıdın ihaleler alıyor ve hergün düşüyor???endekse ayak uydur onada razıyız ********.
Aynı sıkıntıları cemaş, nibaş gibi kağıtlarda yaşadım. (Gentleman hatırlarsın) 60 kuruş der, 70 demez... öldürdü, bitirdi ama, 5 e katladı...Kurumsal olmayan, Patron güdümlü kağıtlarda dikkatli olmak lazım...
Gama ve Türkerler Holding son ihaleyi bunlardan aldı.bu cibilliyetsizlerle calışılmaz.bunlar vurguncu yazıp firmaya gönderelim
1,73 !!
Bu is bitmistir.
Hepimize gecmis olsun
Tabiki gerçekten iş anlaşması varsa ben inanmıyorum.Nedeni askeriyeye kabin işi yapacaz dedi beğenildi kabin ama haber yok?Borsada en çok kasasında nakitte ilk 10 şirket diye borsaya çıktı patron 2017 de kriz geliyor dedi ama kasasındaki parayı dolar euro ya yatırdı kambiyo zararı oluştu yersen.Bütün işleri iştirakler yapıyor ama iştiraklar hep zarar yazıyor.neredeyse sermayesi kadar iskonto gideri yapıyor yersen.Yani patron çalıyorrrr beyler çalıyor hırsız yani.
Yani işin özeti ne işse yapılan yeni iş ilişkileri bilançoya yansımıyor yani ondan acaba diyorum haberler yalan mı?Çünkü her habere hisse geri geliyor.
Bugün 15 mail yazıldı
Piyasa yesil, Cusan 1,74 !!!!
Sabredin arkadaşlar çok güzel olacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Az once anelede de yeni is haberi geldi 10 kademe cikti ayni hizla iki dk bile surmeden eski yerine gelip eksi kapatti . Bi iki gundur topluyolardi bugun boşalttı en yuksekten . Sonuc patron kagitlari boyle birileri ya ocerden haber aliyo ya da kendileri yapiyor
Söylenecek ne varsa söylendi yazıldı çizildi. Geri çekilip izlemede kalmak sanırım en doğrusu. İyi bir zamanda görüşmek üzere. Hoşçakalın dostlar kardeşler...
kimse kalmamış burada 2.01 den 1.74 desteğine kadar geldi 1.74 ustunde kalıdıkça burada bir tepki oluşaması muhtemel olabilir 1.74 üstünde kaldıkça 1.76-1.78-1.80-1.82-1.85 ve 1.90 test edebilir.yatırım tavsiyesi değildir ,sadece beklentidir
şeref yoksunu bilançoyu bekliyor..
Iyi gelecek olsa yukarıda karşılardı..
Buradan aşşağı bir kırarsa burası kaya gibi direnç olur artık..
Tabi bence.
Bence tutundu hissi verip
Daha fazla ky avlamak istiyor
Katiliyorum
yönetimi kutluyoruz....sayelerinde kimse kalmadı....utanmazzz .............k.........