çok karışık işler dönüyor.
kimin kime şey ettiği belli değil.
ilk defa sakata geldim.
Printable View
çok karışık işler dönüyor.
kimin kime şey ettiği belli değil.
ilk defa sakata geldim.
Ne gibi sakata geldiniz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.b_g kalıcı yukselisleri mayıs aylarına sarkacak anladım.
Dogrumudur.
Ancak bu arada ortalama düşürmek mantiklimidir.
Yoksa hareketsiz beklemekmi daha doğru olur.
Yerine göre ufak tradeler yapıyoruz.
Mesela bugün 26,96 satış, 26,76 yerine koydum.Ama bu her zaman tutmuyor.
Tabi konuştuğumuz kağıt borsada tartışılmayacak kalitede bir kağıttır. Hele Koç kağıdı olması da diğer bir kalitesi. Yabancı oranı %83 seviyelerinde yani yerli parmakla gösterilir:)
30'larda geçen ay çok gelgit yaptı. Belli ki oralarda biraz realizasyon oldu. Geçen hafta da temettü verdi. Bence hafif düzeltme sürecinde.
Düzenli alım yapıyorsanız eğer ortalama düşürmek teşkil etmez. Ama kısa düşünüyorsanız bekletir huyudur.
https://invst.ly/70142
ben para çıkışı görmüyorum arkadaşlar. bugün alış-satış dengesi 1.16 civarı alış tarafındaydı fiyat ufak satışla suni düşüyor. Lütfen teknik verilerini incelemeden tahmini şeyler paylaşmayın. Saruzbah kardeşe üzüldüm birkaç gün daha bekleseydi keşke.göstergeleri inceleyın anlarsınız. bu arada daha önceki bir resmin aynısını farkettim göstergelere kadar kopyala yapıştır olmuş sanki
Kısa derken Eylül aylarına kadar bekleyebilirim.
Eylül aylarında isyata dönmeyi planlıyorum.
Ilk bilancoyu bir görelim bakalım.tat vermezse kol kesip 3 aylığına mevduata yonelebilirim.
Satışlar devam edermi.
Bunu çözemiyorum.
En azından fiyat buralardayken %50 sini satıp nakit beklemek daha mı uygun olur diye de düşünüyorum.
Ford 63 lira, toas 26 larda.
Ford, 2 kat yaptı. 3 kata gidiyor. Kolay gelsin
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış eylüle kadar devam etmez zannetmiyorum. Bu kadar yabancı yüklü bir kağıtta ara düzeltmeler yıllardan beri var. Tekrar 30 üstüne gideceğine düşünüyorum
Froto çılgın atıyor, %4,5 yukarıda,
Çok ilginç bu aradaki makas olayı. Hiç bu kadar açılmamıştı daha önce sanki.
2004 den 2010 sonuna kadar bu hissede olan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki uzun vadede buluşacakları yol Ford ile aynıdır..Tofaş zor bi hissedir..o yüzden kademe kademe alım yapılmalıdır..yoksa hisseye koyulan bu takozlara insan psikolojisi dayanmaz..
Elinde sonunda 25.9-26.2 bandını test edeceksin ama piyasanın negatife dönmesini bekliyorsun..sende hisse çok bende zaman bakalım iraden ne kadar güçlü ve aşağı yada yukarı gitmek için ne kadar zamanın var?
Çok uzun vade sabredebilip kademe yapmayı düşünen arkadaşlara bazı rakamlar vereyim 23.3/18.67/14.01/9.35/4.69.. BBORSALARDA YAPMAMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLİ ŞEY PİYASA ZAMANLAMASI YAPMAYA ÇALIŞMAKTIR..YAPMANIZ GEREKEN ELİNİZE GEÇEN HER AY PARAYLA FİYATA BAKMADAN ALIM YAPMAKTIR..YUKARIDAKİ RAKAMLAR MUHTEMEL Bİ DERİN KRİZDE KRİZİN DERİNLİĞİNE GÖRE HİSSENİN FİBONOCCİ DÜŞÜŞ HEDEFLERİDİR..TOFAŞ İLE YOLCULUĞA BAŞLAMAK İSTİYOSANIZ CEPHANENİZİ PARÇALARA BÖLMELİ VE İDARELİ KULLANMALI EN KÖTÜSÜNE HAZIRLIKLI OLMALISINIZ..BORSA DÜŞERKEN ÇOĞU ZAMAN BORSADAN 2 KATLI HİSSENİN DÜŞEBİLECEĞİNİ,EN SERT RALLİLERDE HİSSENİN EKSİ KAPATABİLECEĞİNİ BAŞTAN KABULLENİN..BORSANIN ÇOĞU KAĞIDININ RALLİ YAPTIĞI BU DÜNYADA TOFAŞLA BU ACIYI YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? Hazırsanız ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..
Kagıt lanetlenmiş, olduğunu ispat etti. Ford araba uretiyor. Bu bisiklet üretiyor. Cok açik ve net. Lanetli kağıt.
Al sat yapıp zengin olmak isteyenleri spekülatif kağıtlara yatırım yapmak isteyenleri Tofaş’a bekliyoruz . Dün eve giderken yolda bir tane doblo gördüm , içimden bu aracı bizim şirket satıyor dedim . Herhalde bir yatırımcı gibi hissetmeye başladığımı düşünüyorum . Ama ne güldüm öyle düşününce varya [emoji1][emoji1][emoji1]
Kağıt uzun vadeli haftalık trendin en alt bandına çok yakın hem TL bazlı hem USD bazlı grafikte bir süre yatay seyir sonrası yükseliş başlayacaktır sabır . Tüpraş’ta böyle haftalarca süründü 117.50 den almaya başladım . 110 lara kadar topladım . Kocaoğlan çok şükür gidiyor şimdi yukarılara doğru . Sadece zaman Lazım ve hedeflenen fiyat geldiğinde satmasını bilmek lazım arkadaşlar . Kağıtla evlenmeyin kimse dipten alamaz ve tavandan satamaz bunu unutmayın bi yerden gireceksiniz . Bi yerden çıkacaksınız . Nasibim bu kadarmış diyeceksin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://resmim.net/f/tjhGri.png
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/YBBbw0.png
https://resmim.net/f/KQ26O5.png
Çok Teşekkürler sayın soruzbah...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
osd verilerine göre ford un 2 aylık üretimi ve ihracatı tofaşa göre çok iyi ocak ayında 15 gün tofaş üretim yapmamıştı inşallah yetişir nerdeyse 2 katladı
Sn SORUZBAH'ın yayınladığı verilere göre,
Doyçe satmış 3 milyon lot son 1 haftada.
https://i.resimyukle.xyz/JPOTJ8.jpg
satıştan çok virman
Soruzbah kardeşim dün iyi ki satmışsınız. Umarım daha alttan yerine koyarsınız.
İnşallah düşmezde siz zarar etmezsiniz her şey kısmet. Hürriyete bulaştık hayırlısı bakalım
Günler sonra para girişi olmuş kağıda
Temeli sağlam kagitlarin geri dönüşlerinde mal nereden alınır.?sorunun cevabıni yakın zamanda Tüpraş verdi zirvesinin yüzde 20 negatifinde tepki verdi.ayni şey olurmu bilinmez ama denenir.26.14.
Ocak subat aylarinda gecen seneye gore ihracatta dusus var. Bu baski olusturuyor olabilir mi?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93c0853e9d.jpg
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen sebep budur. Ama ihracatın neden azaldığı önemli.
batiriyo gittikce aga bu ne.skti psikljmi bu ne.cik artik geberik şey.yeni.bi tavan mi hazirliyo.ya ne bu.
İyi hoş ya al yada öde ticari araçlar için.binek için geçerli değildir.
Emin misin üstadım,
Global krizin Avrupa pazarında yarattığı daralmadan etkilenmediklerini belirten Tofaş CEO'su Ali Pandır, "Biz geçtiğimiz yıl Fiat ve PSA Grubuyla ihracata yönelik al ya da öde garantili bir anlaşma yaptık. Yani karşı taraf bizden otomobil istemese de zararımızı, sabit masraflarımızı ödüyor. Dolayısıyla Avrupadaki daralmanın bize finansal etkisi olmaz" dedi.
2008 tarihli bir antlaşma.mamul yada yarı mamul araçlar için geçerliydi.
Sn şahna,
Müddei iddiasını ispatla mükelleftir der eskiler.
Ortaya bir iddia attın ama kaynak yok. 2017 Faaliyet raporuna baktım,
Orda otomobil- ticari diye bir ayırım yok. Kesin kanıt varsa paylaş da öğrenelim bi zahmet. Teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/bB1zdG.jpg
spek bulasirmi kagida, buyuk bi zirve gelir mi, ?
Türkiye'de borsa komik bir hal aldı.
Ne idüğü belirsiz, ürettiği bişeyi olmayan Sasa polyester 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaşmış,
Halkbank gibi bir dev komple 2,8 milyar dolar.
Toaş gibi yılda 500 bin araba yapan dev 3.2 milyar dolar.
Yeterince komik değil mi...
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.