Dayı bitsin artık bunların alevereleri artık net kar ne zaman belli olur bu arada
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Dayı bitsin artık bunların alevereleri artık net kar ne zaman belli olur bu arada
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
komutan elinde 500 lıra var 250 lirasını sağ cebine 250 sinide sol cebine koy durmadan yer değiştir sonra ellerini havaya kaldır 2 cebinde de 250 şer lira var :)
yabancılarda son 2 ayda hatırı sayılır mal aldılar hısse yükselemedi
yahu komutan bana zorla yazı yazdırıyorsun seni düzelteyim derken
patron hısselerini alırken dikkat edeceğimiz bikaç önemli husus var
1 şirket sağlam temeller üzerine kurulumu
2 şirketin borcu varmı
3 hisse defter değerinin neresinde
4 özkaynakları artıyormu her bilançoda
5 yeni şirketler almışmı :kahkah:
6 bunların hepsi varsa al at kenara unut
7.nasıl olsa ağanın bir gün pipisi kalkacak el mahkum hıssenın yarısı elinde el mahkum :kahkah:
patron son yazdıklarımı okusa oda gülerdi ben ble son yazdıklarıma güldüm
gemi limanda güvendedir ama geminin amacı o değildir .
Bu son mesaj biraz Nihat Doğan tarzı oldu be dayi:D
3 aylık takas dağılımı...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc0a9a92ee.jpg
Paulo Coelho 'dan alıntı. Dayı yine yargı dağıtıyor.[emoji1013]
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Ok ancak geri çekerek atılır. Hayat seni zorluklarla geri çekiyorsa, seni daha büyük bir şeye fırlatacağı içindir. Nişan almaya devam et.komutan buda paulodan :)
Tabi o da var ama ayrıca biri 3 aylikta (bir süre) satici son ay alımları daha yükseliyor ama 3 aylikta da alıcı görünüyor. Sen biliyorsun dayı hanginden bahsettiğimi.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Günaydın tanzim kuyruğundakiler. :kahkah:
Takasa bakılacaksa 26 Kasım'dan bu yana bakmak lazım. O gün bedelli sonrası oluşan takasın ilk anlamlı günü.
Dayı, 6'dan 1.14'e geldik diyorsun, temettü ve bölünmeler sonrası tarihi zirve 4.90'da artık. O da az değil tabii ama, neyse.
[QUOTE=bdayım;3181574]adalımali bu hıssenin bilançoyla yükseleceğinimi zannediyorsun hala
süperin üstünde bilançolar geldi de ne oldu bırak zarar gelsin belki yükselir :)
geçen sene bu vakitler başlamadı mı bu kağnı? bakmıyorum Allahta portföyde başkalarıda var onlardan da vurayım böyle devam ederse hepsini buraya gömcem.
Vergi dairesine verilende eksiyi neden yazmışız inceleyen oldu mu ?
ideas 10 lıralardan 17.36 olmuş ağa çalışıyor :)
Dayi onu bunu bosverde. Turkiye sanayiciler ve is adamlari (tusiad) baskani Simone kaslowski seçilmiş. Yerli ve milli bir başkan gelmis tusiada bu konuda ne düşünüyorsun.
mankurtlaşmış beyinler topluluğu
Hiç bu kadar yabancıda olmamıştı ama :)
prenses iştiraklerin fıyatının düşmesindende olabilir
Senle şu konut işlerini de konuşmak lazım.
IDEAS 2,257,319 --- SEYKM 2.759.452
Jeotermal den de güzel kar gelir. Kur riskimiz yoktu, tahminen gelirimizde olmaz. Faiz riskimiz yoktu (borç olmadığı için) bedelliden dolayı kasaya giren paradan faiz geliri yazacaktır. Yıllık personel gideri 650.000 TL civarı olur. İlişkili taraflardan ideasa ödenen yıllık 150.000 TL olsa. Zorunluklu karşılıklar vs vs desen hadi 1.000.000 gider olsun. Zarar yazacak bir şey bulamadım. Menkul kıymet alım satımları vs işlemlerle gelen bir kar olur. Konsolide bilançoda 30 M üstünde kar açıklarsa devamı için güzel olur. Kağıdı götürür mü bilinmez tabi. Geçen yıla göre özsermayesinde ki artışında devam edeceğini düşünüyorum. Özetle özsermaye karlılığıda devam ediyor olacak. PD/DD değerine bakıldığında kötü ne varsa fiyatlanmış gibi. Artık iyileri fiyatlaması lazım. Söz ağada o zaman. Bu sene genel kurula bizi zengin ederek çağırsa iyi olacak.
15 ila 17 arası kar gelir bedelliden gelen parayla özsermayesi artar defter değeri 2.oo cıvarı olur ytd
patronun duruşu harıcinde olumsuz 1 zerresi olsa gam yemeyeceğim
Dayı bedelliden gelen parayla 1.50 olmadı mı zaten defter değeri. Ben mi yanlış biliyorum?
defter değeri şuan 152
12 aylık bilanço geldiğinde 2 cıvarı olur
Bedelliden önce 1.52 miydi?