1 tl üzeri bir lotum kalmaz demedi demeyin satarım 0.90 beklerim
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 tl üzeri bir lotum kalmaz demedi demeyin satarım 0.90 beklerim
Joker 75 sattınızmı? 1Tl üzerinde 😉
Asıl olayın 1 üzerinde başlayacağını düşünerek 0.95 ten sattıklarımı 1.02 den yerine koydum.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 bin kaldı çoğunu verdim onuda yarın 1.10 veririm başka tahtalarda sıkıştım mecburen sattım bugün
***ITTFH* *ADESE*** İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***ITTFH******ADESE*** İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [ADESE]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Burgan Bank A.Ş.ile yapılan ve 29.05.2019 tarihli Özel durum açıklaması ile bildirilen 11.041.000- TL tutarındaki vefa ( geri alım ) hakkı sözleşmesinin yıllık % 29 olan faiz oranı, % 13 olarak güncellenerek 30.06.2020 tarihine uzatılmıştır. Yine Burgan Bank A.Ş.ile yapılan 29.05.2019 tarihli Özel durum açıklaması ile bildirilen vadesi 27.05.2021 tarihli olan 9.340.000 TL tutarındaki vefa ( geri alım ) hakkı sözleşmesinin yıllık % 31 faiz oranı, % 13 olarak güncellenmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/834406
BIST
(02/04/2020 - 18:29:20)
seans içi:
https://i.hizliresim.com/E0YQcX.png
kapanış:
https://i.hizliresim.com/ETyQik.png
alıntıdır.
https://i.hizliresim.com/GYAeOQ.png
alıntıdır.
Bir ara Galibin hisseleriyle bu fiattaydılar,yani 1.10,ama Gaip el attı uçurdu hisselerini 1.30-40 arası,yani avtur,mepet.
Yani bir pegyo kadar bile olamadın ya helal olsun sana. Söyle geçmiş grafiklerine baktım. 13.11.2018 de tepe noktası 12.720 yi görmüşsün. Bedellide de kalsana bir dünya para girdi. Hayır biz öyle tepe noktası falan istemiyoruz. 24.01.2020 de gördüğün rakamlara da razıyız ki zararı ancak o zaman kurtaralım. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son Bir aydır gıda şirketleri neredeyse 6 aylık satışlarını yaptı. Ama it olunca savaş da olsa salgın da olsa millete geçirme kan emme peşinde oluyorlar.
Haklısın kardeşim. Önce insanda Allah korkusu olacak. Bunların para hırsı inançlarının önüne geçmiş. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice sıktı 1.07-1.12,puştlar bedelli parasının üstüne çöktüler birde utanmadan,sanırım oda yeterli değilki hisse satıyorlar sanırım,cemaat bağlantılı hisseler bulaşmayacaksın,çünkü bunların dini,imanı para.
Bu kadar basit bu kadar kolay olmamalı. Bedelliye izin veren otorite bunlara topladığı paraların hesabını sormalı. Bunlara para cezası kesecek. Başka hiçbir şey bunların canını acıtmaz. islem yasağı koysan soruşturma açsan ne yaparsan yap para cezası kesersen o zaman görür..............nı
Cemaat değil fetö terör örgütü FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok pis ceza geçirmişler.haftalık bültende yayınlanmış
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Migros milyon milyon işlemlerle tavan......Unutmayın ikiside aynı işi yapıyor üstelik adesenin 145 adet parakende satış yapan mağazası var......Üstelik migrostan sonra en iyi on line mağazcılık yapanda adese ....ytd
Yoktur o kadar marketi yaa , kim diyor bunlari, hangi kap aciklamasinda var.
KAP şirket ortaklık bilgilerine bakınca ; adesenin %7 si ittifak holdinge ait görünüyor ama İTTFK holdingin kap bilgilerine bakınca adesenin %70,61 ine sahip görünüyor ??? bu nasıl olabiliyor anlamadım, kendim de muhasebeci olmama rağmen bu durumdan bişey anlamadım.. aynı sekilde ADESE nin %100 Sahibi olduğu iştiraklere ITTFK holding de %100 sahip görünüyor. iyi de böyle olabilmesi için adesenin %100 ittfk ın olması gerekiyor. gerçekten beynim yandı tüm bildiklerimi unutturdular 2 dakikada:Sad::Sad:
Hazırlık yapıldı hissede belliki bugün gitmesede tavana haftaya gidecektir
her gün beddua ve hakaret hiyen bir şirketten ne beklenir.. malın tamamını halka devredecekler zaten takastan belli sonra çekip gidecekler.. örneği çokkk
ytd değildir
Adesenin Mayıs ayındaki fiyatı rahat olun 1,90 üzerinde olur. Pek yanilmam adesede.ytd
Şirketin bilancosu ne zaman gelecek tarih bellimi
1 yıl öncesi takasa bakıldığında malın geniş yatırımcı kitlelerine nasıl yıkıldığı görülmüyor mu? bedelli ile de geniş yatırımcı kitlesinden alınan para da kasaya girdi, başka ne kaldı geriye???? günlükteki hareketlere bakın a1 capitalin yaptığı belli bugün garanti birbucuk milyona tek emirde verdi, garantinin elinde bayaa var.. bedelli bölünme fiyatını bile göstermiyorlar...
ytd değildir
1 yıl öncesi takasa bakıldığında malın geniş yatırımcı kitlelerine nasıl yıkıldığı görülmüyor mu? bedelli ile de geniş yatırımcı kitlesinden alınan para da kasaya girdi, başka ne kaldı geriye???? günlükteki hareketlere bakın a1 capitalin yaptığı belli bugün garanti birbucuk milyona tek emirde verdi, garantinin elinde bayaa var.. bedelli bölünme fiyatını bile göstermiyorlar...
ytd değildir
Adese nin 89 marketi var..
Diğer marketlere yetişebilmesi için daha 100 kez tavan yapmalı....Tavan yapıyor diye yine ky'ler girecek yine ellerinde kalacak.yazık ky'ye...
Size bol tavanlr ben sattım bugün yeterli,sonunda kurtulduk batmadan
O da senden kurtuldu emin ol....
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattıktan sonra bizim yatırımcı başlar kötülemeye hemen. Çok bakarlar inş arkasından. Gitmeyen bir adese kaldı migros şok bizim hepsi yürüdü adesede onlara yetişiyor şimdi. Ramazan boyunca artmaya devam edicek bence. Hatta 2.çeyrek sonuçlarıylada artacağını düşünüyorum. Yt degildir.
ky'nin tekrar güvenini kazanıp girmesini sağlamak için enaz 15-20 gün daha tavan yapıp çok dikkat çekmeli. Diğer marketler gayet iyi kazandırırken niye Adese'ye girsinler... Geçmişte insanların sütten ağzı yanmış kolay değillll...
İnşaallah bende öyle umuyorum
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseyi etkilemek için yaznamdim ,ancak ben 1,90 derken spek kağıdı olduğu için dedim, yoksa 1,50 değil artık 1 liea bile fazla bu hisseye , 1,90 ne gider korkmayın ayrıca, ben maliyet 1,29 du sattım çıktım. Şirket bana güven vermiyordu nasıl kurtulurum diye düşünürken çıkış yaptı. Sattım. Cokda bek baglamayin iyi kâr eden bence uzaklaşın, şirket can çekişiyor. Galip girdi hisseye sadece, ve speklator hareketi . Yinede herkes bildiğini yapsın. Hisse bir ay önce 70 lere değdi bunuda unutmayın sağlıcakla kalın. İlk ceyrek bilançoda bu hisse yi satacak kimsede bulamaz ayrıca spek , size tavsiyem siz spekten erken davranın ve siz onun eline verin, kimseyi aldatıp kotuleyip sattirmak değil niyetim , bu yazı burda dursun çok değil Haziran'da okursanız adam haklıymış beyler dersiniz.
İçi boş dikkat edin derim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.