Sindirsin olacaktı
Printable View
Sindirsin olacaktı
Pasta paylasabilecek varsa tesekkur ederiz
Sanki buraları sağlamlaştırdı gibi. Buralardan ky nın yeni alması çok zor. Elinde tutanlarınkinide toplarımı 5 6 7 ... uçacak hissi veriyor. İşin garibide spekülatif kağıt teknik takılmaya çalışıyor. Patron yeni spek almış sanki. Eskiden günlük çorba parasına uğraşıyordu.
Silkele silkele dalları kıracak. Satmıyorum spek efendi.
Fabrikada korona virüsü görülmüş üretim durmuş haberi çıkarırsa şaşırmayacağım
bunlardan her türlü ayak oyunu beklenir...borsa gündem önceki yıllarda çevirdikleri dümenleri ifşa etmiş yakalanmışlar ve spk da yüklü bir ceza kesmişti patrona...patron da çok meşhur eski bir borsacıdır...küçük yatırımcının dilinden iyi anlar grafik,analiz,destek,direnç malı ne zaman iteleyeceğini çok iyi bilir...günlükçülerin kazanmaması için her numarayı çekerler...Y.T.DEĞİLDİR
Her ne kadar bıyıklılarda olsa citi ve deutche kağıda girdiyse burası yakında şenlenebilir.
bilanço sürprizini tuğçelik yapacak herhalde.. primli gibi görünse de ucuz kaldı hisse.. üst kademeler dolu gözükmesi klasik bir oyun ise, birden parlatacaklar gibi hisseyi... :)
Bilanço ne zaman açıklanacak acaba bilgisi olan var mı teşekkürler
10.03.2020 son tarih konsolide
hareket başladı bugün anlıkta %9 yaptı devre kesecek galiba
5 i kırıp üstünde kalsa ne güzel olur..hep salıyor geriye..
Y. T. D.
Mıçtı yine..
Y. T. D.
Çıkıp 18 kademe aşşağı bastı..ama neyseki huyu belli 4.97 eninde sonunda geçecek.. Biz bekleriz tekkeyi..
Y. T. D.
valla şaka gibi bu kadar salar mı ya ...
Böyle gitmese brüt takasa veya internet işlem yasağı gelse daha mı iyi? Sonuçta spekülatif bir kağıt. Habersiz ve beklentisiz düştü 3 sene önce şimdi habersiz ve beklentisiz artıyor.
İyi bir bilanço ve haberle PD/DD 'ni 2 ye katlaması işten bile değil mamart ayında. Şuan 1.48 de 2 lerden başladı 6.40 yeni hedef olur mu göreceğiz.
Kâğıtta eski maliyetliler satacaksa zaten sattı. Yeni gireceklerse cesaret edemez bu seviyelerden.
Doçe kaybolmuş saklama dağılımından..
Y. T. D.
bendeki matrikste doçe yerli yerinde duruyor
5.08 e 35000 koydum ister alır yoksa beklerim.
Bir sonraki satış kademem 5.58 illaki bir ara görecektir.
Spek efendi benim kodları almak için 5.09 yapman lazım.
geçmiş olsun
ne dedikse ooooo
3.07 maliyetli 35000 lotum spek efendiye hayırlı olsun.
Sanada hayırlı olsun darısı başımıza..
Y. T. D.