Günah hisse ya bira sektörü diye kimse almıyor satmıyor .
Printable View
Günah hisse ya bira sektörü diye kimse almıyor satmıyor .
Son iki haftada topladık burdan devam halka açıklık az mal toplu temel sağlam sadece sebat e oda bende var 50 liraya satış koydum
Allah affetsin diye baslayasim geldi forumu okuyunca benden baska duzenli toplayan yok sanirim besimi iptal ettim tum parayi buraya yatirdim ayrica sigarayi biraktim bes + sigara parasiyla elimden geldiğince her ay uzerine koyup aliyorum uzun vadede umutluyum yasayip gorecegiz
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***TBORG******KENT******DOKTA******AKMGY******QNBF B******KLNMA******CRFSA******CMENT******QNBFL***** *SNPAM*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu )
İlgili Şirketler [QNBFB, QNBFL, KENT, KLNMA, CMENT, AKMGY, CRFSA, SNPAM, DOKTA, TBORG]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsamız Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14/09/2020 tarihli onayı kapsamında, Borsamızda işlem gören ve fiili dolaşım oranı %5'in altında olan Şirketler Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınabileceğinden, halihazırda fiili dolaşım oranı %5'in altında olan QNB Finansbank A.Ş., QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş., Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş., Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş., Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş., Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş., Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Ş.'ye 01/01/2021 tarihine kadar fiili dolaşım oranlarını %5'in üstüne çıkarmaları için süre verilmesine, bu tarihe kadar fiili dolaşım oranını %5'in üstüne çıkarmayan şirketlerin 01/01/2021 tarihinden itibaren paylarının Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınarak işlem görmeye devam edebileceği konusunda uyarılmalarına karar verilmiştir. Bu kapsamda Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınacak şirketler fiili dolaşım oranlarını %5'in üstüne çıkarmaları halinde ilgili pazara alınabilecektir.
Evet burada kapandı
Hacim 700.000 gecti toplam dolasimdaki hisse sayisi 13 milyon yuzde 80i toplu olsa gun sonu her 13 hisseden 2 si el degistirir sonsuza kadar tahtayi baskilayamaz ytd
Son haberin hisseye etkisinin iyi olacağına dair yazılar okudum. İnşallah öyle olur.
Nerede okudunuz bilmiyorum 3 yol var ya bu açıklıkla devam edip piyasa öncesine girer bu şirket için iyi olmaz yani prestij açısından ya açıklığı artirir bu olumlu hem burda kalır hem tahta yukarı sürülür yada kottan cikiyorum der bu daha da olumlu çağrı fiyatı falan örn Marshall falan bugün kalkınma tavan oldu ama diğer çok gidenler taban bu hiç gitmedi zaten karına göre ucuz biraz borçlu 9 aylikta yaz etkisi bilanço iyi gelir
Beyin jimnastiği
Bu nilkize dikkat edin arkadaşlar , hisseyi almak için kötüler , satarkende hep olumlu yazar , gerçi kimse de bunu dikkate almaz ama bu kendine göre bir yol bulmuş böyle , ismen hissesinde yazdığı tek şey var kur artacak kur artacak yabancı satacak hisse düşecek düşecek dediği hisse 3 lerden 8,5 u gördü , dikkat edin buna ,
Tokatlanan adam buraya da gelmiş sermaye bitmedi mi daha
Bu ak yatırım patron mu yabancı mı arkadaşlar, neden bu kadar mal satıyor?
Biri bir ara musait olunca haftalik gunluk birde aylik takas atabilirse cok memnun olurum herkese iyi haftalar
Şirketin sadece %4ü açık. Fiili dolaşım oranını arttırması lazım yol alabilmesi için.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
uyusun bakalım,ayrıca nilkiz tarafsız yazmış dogruları,başka seçeneklri varmıki!
Bu 3 unden biri olacak snpamuklu kalkınma gibi kağıtlar tavan tavan bu bu kara ki 9 aylik daha iyi gelecek fk 10 sıkma işi başladı 1 ocağa kadar burdayim
Takas atan olursa cok sevinirim simdiden teşekkür ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent yüzde 5 bedelliyle mi ulaşacak? Aynısı tuborg için geçerli olabilirmi? Öngörüsü olan yanıtlarsa sevinirim
Dandik ve zararda kağıt olsa tavan tavan yakalayamazdık.
Bugun hareket basladi gibi geliyor bana ytd
Bu mal bu fiyata Gine iyi satılıyor alıcı var .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akcakese nicknameli Arkadas yazmis bu mal bu paraya iyi satılıyor diye ancak neden pahali tek bir yorum yok , iskembe-i kubradan atmak bedava nasil olsa herkes herseyi biliyor ama veri yok ben neden hisseyi alanlara gore ucuz onu asagida söylüyorum arkadasin yorumu varsa saygi çerçevesinde tartisalim , ancak veri done olmadan lutfen yorum yapmayalim ...
Asagidaki
Veriler 2017 2020 arasi
Satislar; 1 milyardan 2.264 milyar tlye cikmis
Kar 269 milyondan 572 milyona cikmis
Hisse basi kar 0.80 1.46 tlye cikmis
Esas fasliyet giderleri dusmus yaklasik % 1
Finansman giderleri artmis eksi
Net satis maliyetleri artmis eksi
Ozsermaye karliligi ortalamasi % 40lara yakin
Fk 11.2 den 10.2ye gelmis
Pd/dd 3.5 3.4 e dusmus
Pd net satis 2.8 2.1e dusmus
En onemlisi
Fd / favok 7den 5.5 a dusmus
‐‐----‐------------------------
Forumda
Cok ovdugunuz bedava dediginiz konfrutta
2017de
fd / favok 7.9muş 16.2 lere gelmis
Oz sermaye karliligi %30lardan %10 -12 arasina gerilemis
Hisse basi kar 1.58den 0.46ya dusmus
Satis maliyetleri yukselmis
100 liralik satisin 82.5i maliyet 60 liradan buraya gelmis
Net finansman giderleri yukselmis
Esas faaliyet giderlerinde cok kucuk bir azalma var arti
Fk 9.4 den 30a cikmis
pd/dd 1.3ten 3e cikmis
Satislar 60 milyondan 224 milyona gelmis
Esas faaliyet kari 12 milyondan 25 milyona cikmis saka gibi ama gercek
Konfrutta bu verilerle sizin yaptığınız yorumlar ;
-Guzel olacacak inşallah
-Aynen katılıyorum size öz sermayesi bitik borcicinde bulunan hammadde almaya parası olmayan şirketler bile bunu üçe dörde katladı
Buradada ;
bu mal pahali gine iyi satiliyor ...
Simdi hangisi ucuz hangisi pahali konusalim ama veriyle iskembe-i kubradan atmadan ....
unutmadan
tuborgta Dolasimdaki hisse sayisi az , beklenti buyuk fiyat cok ucuz karlilik yuksek sonuc olarak sizden ricam bilmediginiz anlamadiginiz konularda insanlari yonlendirip algi yaratmayin
Ytd......
Hisse pahalı değil de, tek bir sorun var. % 5 nasıl dolaşıma girecek. Toplu mal var ortada, hissenin pazar değişmesi istenmiyorsa o % 1 mal piyasada satılmalı alıcı hazır değilse bu fiyatın aşağı çekilmesine sebep olabilir mi Bilemiyorum. benim Tborg ile ilgili tek korkum bu açıkcası. % 5 dolaşıma girmezse ve pazar değişirse ne olur. bunları iyi değerlendirmek lazım. Hisse volativ olabilir önümüz deki günlerde,
Bu sene bu şirketin karlılığının bu şekilde iyi devam edeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla bir dönem sancılı işler olma olasılığı varsa da temel hisseyi eninde sonunda iyi yerlere götürecektir.
Sayin Cover 13 benim hesabim su yonde Dolasimdaki hisse yaklasik 14 milyon , bunun 4 milyonu daginik 10 milyonu toplu olsa hergun ortalama 100.000 lot kadar kucuk yatirimci aliyor en fazla yil sonuna kadar baskilarlar sonrasi yok 15 liraya sattigi mali 100 liraya geri alamaz o yuzden bu yontemi yapacaklarini zannetmiyorum en onemlisi pandemide bile dustugu yer belli cok asagilara verebileceklerinide sanmıyorumki umarim verirler toplariz yuzde 5i nasil tamamlarlar en onemli soru bu SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 2,1 milyonu borsada işlem görür hale getirsin yaşar holding yeter. Yılbaşına kadar vakti var sanırsam. Karlılık iyi. Dönem 9 aylık bekleniyor iyi. Bugün satışa çıkarsa istese 1 günde bu kadar kapıdı satabilir.
9 aylık beklentisiyle takibime girenlerden.
Umutluyum.
Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçükmyatırımcı muhabbetidir.
Bu arada bu pazar değişikliği korkusuyla kağıda iyi baskı kurdular gibi geliyor. Yoksa buralarda imkanı yok kalmazdı. Bekleyelim bakalım 9 aylığı. Speğüni ürkütmeden küçük küçük lotlarla bulaştık artık.
Not: yaZılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Yaşar holding🤔
ne saçma sapan bir tahta bu. Hayret
Kaç gündür izliyordum, sermaye yok almak için, kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordum ha bugün ha yarın yükselecek ve hevesim kaçacak diye. Tavana gidiyor şimdi :)
Neyse yapacak bir şey yok.
Bakalım bu iş nereye varacak bu sermaye işi ne olacak arada rizkimiza ne düşecek
100 Lira'ya kadar tavan tavan gitse başka ne isterim ki.
[QUOTE=BeerIsGold;4791993]100 Lira'ya kadar tavan tavan gitse başka ne isterim ki.[/
Mübarek Cuma günü dua niyetine geçsin diyelim.
Gorunen koy gene kilavuz istemediSM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=investment34;4792089]Gorunen koy gene kilavuz istemedi
Size göre bu hissenin hedef fiyatı nedir.
Onu bilsem burada yazmazdim ancak 16.60tan sonra atis serbest 500 lirada olabilir 20dende dönebilir ben 10 usdden asagi bir lot malimi kendi adima satmam eder etmez herkesin kendi yorumudur ve kesinlikle ytd [QUOTE=tasarruf;4792150]SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdiye defalarca tavan yapmalıydı, tahta yapicinin beceriksizliği..
Katiliyorum 3-5 lotun peşine dusup milletin elindekini aliyim derken kendi malini kaptirdiSM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.