galip ağa geldi hisseye
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
galip ağa geldi hisseye
Böyle hissenin de speginin de galipin da Allah belasını versin. 4000 lira zararla sattım. Denizbankın çeyreğini yapmadı srfszler.ytd
Nedir dertleri anlamadım, yatırımcıya bu kadar mı düşman olunur? Madem bazı rasyolara göre kağıtlar düşüyor yada çıkıyor bu durumu kim izah edebilir? Demek ki olay sadece speklerin ne istediği, gerisi lafı güzaf...
15ine kadar hareket olmucak sanırım tek sevindiren alımlar hacimli satışlar hacimsiz
Takas varmi arkadaslar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas sorduk bir Allahin kulu yok ortalikda😅
artık resim atmaya izin vermiyor alıcı yapıkredi satıcı gedik
Tesekkur ederim
DZGYO'da bir fincan kulp oluşumu var gibi, bu nedenden izlemeye aldım. oluşum tamamlanırsa sanki x 2 min. yapar gibi bu fiyatlardan. DENIZ in satışını da bahane edebilir bu gidişte.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Deniz gibi yükselmiş olsa,düşüşler normal diyecegiz ama deniz hareketin başından bu yana iki kat yaptı.Bu hala aynı yerde sayılır.Birde bu gündem otelin ederini degerini bilen veya hesap edebilen varmı acaba.Varlıkları ne kadar etkiler?
yaptığı kar üzerine bide bu haber
https://www.emlaknews.com.tr/haberle...iliyor-303564/
buralarda olması ilginç, çerez fiyatları gibi. sırf haberdeki proje ederi 175 milyon TL der haberde / 50.000.000 sermayeye 3.xx sırf burdan eder, diğer sahip olduğu yerlerle beraber ederi x 2 buralardan minimum gibi duruyor. bu nedenle buralardan azar azar alıyoruz şimdilik :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... :)
limana da yakın olması güzel ve kendine özel sahili de mevcutmuş der haberde. :)
buda başka bir haber konuyla ilgili olarak
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap...-aldi/1032168/
:):):)
genelde yükselişler öncesi ilginç haberlere gebe olur şirketler, arsa-proje vs. haberi arefesi yükliş öncesi.. buralar hep sessizdir.
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
ist2011, Guf
haberler arka arkaya patlayıp para akmaya başlamasını takiben de fiyat yukarı çıkmaya başlar tepeye yakın dolmaya başlar, sonra tepeden gümmm.... buraların dip olduğunu kesin kimse söyleyemez ama kar yapması ve yukarıdaki haberler birşeylere gebe gibi.
bu tür haberler genelde sn ACEMŞAH üstat pas geçmez. bakalım kendisinin de dikkatini çeker mi yakında. :) :)
İstediği kadar haber çıksın, bunun patronu karaktersiz ondan dolayı, 2 li tepede 4,70 ten verdi millete. Geçmiş olsun derim
He bu arada SPK'yıda unutmamak lazım, 2. gündü ümüğünü sıktı, buna gelene kadar ne kadar adi , basit kağıtlar varken sadece 2 günde bu operasyonu çekmesi altında nelerin olduğunu çok açık gösteriyor, arpa vermezsen anında tepki geliyor, ama bir flap, bir bera, bir Banvit, bir Denizbank olmayınca durum böyle oluyor.
buralarda biraz oyalanıp (3.3x-3.5x-3.6x larda) tekrar 4 e yakın atarda 1 yıllıkta fincan kulp gibi durur akabinde roket yukarı BENCE 4.7 bile bırakmaz, bu nedenlerden 3 üzeri kaldığı sürece stopları da yakın tutarak risk de olsa patrondan dolayı azar azar başladım toplamaya. :)
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
ist2011, mehmet_kocabey_1987, reanimasyon
:):):)
3,33 ile 3,45 arasında gap boşluğu mevcut, 3,45 altında 3,33 e değer, 3,45 tutunursa 3,65 e kadar hızlı bir tırmanış görebiliriz. YTD
1 yıldır bu kağıdın inciğini cincığını araştırmış ve görmüş biri olarak soyluyorum inşallah ben yanılırım, 3,34 maliyetle 25000 lot, bu sefer 4,70 kırar diye beklerken, şuandaki duruma bak ??? ytd.
[QUOTE=mehmet_kocabey_1987;1676449]1 yıldır bu kağıdın inciğini cincığını araştırmış ve görmüş biri olarak soyluyorum inşallah ben yanılırım, 3,34 maliyetle 25000 lot, bu sefer 4,70 kırar diye beklerken, şuandaki duruma bak ??? ytd.[/QUOTE
kv-ov de bugünkü fiyatlardan x 2-3 (beklentim 7.x-8x min. eğer bist çoook kötü göçmezse) den satınca bir çayınızı içerim. bugün 5% portföy alış yaptım (şimdilik) 3.4x-3.5x arasından. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :shh::shh::shh:
[QUOTE=mehmet_kocabey_1987;1676997]3 altına inerse bir 20% daha alırım, 2.5x altına inerse 25% daha yaparak 2 ye kadar kademeli olarak portföye eklerim, 2 altına inerse de 70-80% portföy yapar ekranı kaparım hedefe kadar :) . en nihayetinde gidecek potansiyeli yüksek görüyorum.
çayları hazırlayın bence (bence ortalık durulunca yavaştan başlar harekete :) )
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
Bu kağıdın speğide tam aç köpekmiş, bu nedir yaa ...
Olimpiyat Çocuğu sat bakalım
adi karaktersiz 4,70 den 3 milyon satış yapar 3 gün sonra bildirir, bu kadar adi bir patron daha var mı bilmem ! adam kağıt yükselmesin değerlenmesin diye elinden gelen herşeyi yapıyor, bunun speği falan yok tek spek patron o da istemediğine göre 2,5 ları yine gösterir, nasıl ki satış haberiyle verdi millete, şimdi de endeks düşüyor diye verecek millete. alttan yine toplar 4-5 bandında tekrar satar oh ne güzelaynısını 2017 temmuzda yaptı, 2018 ocak ta yaptı bu sene artık keyfine kalmış bakalım
kapanış 3,30 olursa şaşırma ::drunk:
-5[emoji13]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık denizbankin haberleride kesilmeye başladı denizin gazıyla 4.72 olmustu deniz salmaya başlayınca nabicak merak ediyorum işlem yasagida kalkmadi hala
Satış haberi olmasa gyo nun fiyatını arttıracak herhangibir beklenti varmı acaba?Sadece satışamı endeksliyiz?
Sn Mustafa112 bence denizin gazı söz konusu değil artık ..gazla Naz la olucak şey değil..nihayetinde denizin yaptığı pirimin yüzde kaçını yaptı bu hisse..abisinin yükselişine kendisi nasıl bir etki verdi bakmak lazım..birisi veya birileri çok iyi oynuyor bu kağıdı..benim sizin gibi ky lar tamamiyle şuan nabacaklarını bilmiyorlar..kol mu keselim bacak mı yoksa kafa mı keselim..???deli sorular..şahsen brüt takastan dahi çıksa kağıt bence çok şey değişmeyecek..burdaki oyuncu kim ise hissenin sığ olmasından da faydalanarak istediği atı oynuyor ve bizede arkadan bakmak kalıyor..hayırlısıyla bu kağıttan çıkarsak deneyim oldu sığ kağıtlara tövbe ..saygılarımla ytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn MYEL büyük hareketler önceside baskiliyo olabilir spek ama denizin gazıyla bir tavan yaptı 4.72 zirvesini test edip döndü grafiğe bakmadan almanın pişmanlığını yaşıyorum deniz kadar olmasada sığ kağıt kâğıtta çaycı tayfasıda işlem yapıyor dikkatli olmak lazım para pul olabilir bol kazanclar
Arkadaşlar kağıdı 1 yıldır ilk zirvesi olan temmuzda ki 4.70 i görüp düşüşe geçince 3.70 den aldım yüklü miktarda sonra alttan ala ala 3.34 e kadar ortalamayı düşürdüm, sonra 2 lere kadar geriledi, sonra ufak ufak hareket basladi satış haberi sadece son 3 gün hareket yaptırdı, patron 3 milyonluk satış yapti 4.70-4.60 arası +18 den -8 kapadi son gün ogunun aksamida açığa satış yasağı geldi, o gün açığa yakalananlar haftaya açık yasağı kalkınca tekrar operasyon yapabilir. Tek tahta sahibi var oda patron istediği gibi at koşturuyor, kağıdın defter değeri 8 TL eğer bıraksa 3 ayda 8 leri test eder ama adam bırakmıyor 4.70 - 2 arası al sat yapıyor güzelde para kazanıyor, 10 milyonluk satış yapti bono olarak otel için nakit gerektiği icin şimdi bakalım daha nekadar tutacak ama esas hirboluk SPK da 2 günde tedbir verdi diğerleri 15 gün operasyon yapar hicbisey yapmaz, mesela deniz neden yemedi tedbir bunu bana biri aciklasin, beklicez hayırlısı bakalim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağıdın defter değeri en son Bodrum daki proje ile beraber 8'in de üstü 15-16 ları bile denebilir. proje merkezin yanındaki merkez konumdaki bitez koyunda denize sıfır sahili olan bir konum, 23 dönümden biraz büyük olmasından dolayı, daha önceki haber linklerinde de belirtildiği üzere kağıt üzerinde (aslında bunun 1-2 kat üstü bile eder bence konumu ve bodrum olması itibariyle, bodrumda böyle merkez yerlerde denize sıfır 1-2 metre kare yerler bile ateş pahası :) ) projeye göre sadece bu projenin değeri 175 milyon tl ki şu anki piyasa değeri kadar. sırf bu nedenlerden buralar komik yerler. esiklerden beri geberik olması hep oralarda kalacak değil. NUGYO aynı GYO olmasından bir örnek. bir nedenle herhangi bir şirket sınıf atlayınca patron şirketi, sığ olması vs. bir yere kadar fiyatunı tutuyor sonrası ise malum yukarılar :) . GEREL & KAREL vs. farklı kategorlerde ve farklı nedenlerle de olsa uzun zaman bekletmeleri ve sonrasında gitmelerinde ise gittikleri yerler ile eski fiyatları arasındaki marj DZGYO için bir örnek olabilir diye düşünüyorum. bu nedenle hem izlemeye aldım hem de şimdilik az bir portföyle de olsa heybeye atmaya da başladık hayırlısı ile.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
Tavana yazdım.. galip efendiye duyurulur..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan tavan derken inşallah taban taban olmaz..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.