https://www.tradingview.com/x/yXMOXoXZ/
Ağustos ayı bitiyor artık,aylık resim bu şekil'de.
Mavi çizgi 19.70- 20 tl aralığı,burayı geçerse yeşil çizgi yaklaşık 25 tl civarları.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/yXMOXoXZ/
Ağustos ayı bitiyor artık,aylık resim bu şekil'de.
Mavi çizgi 19.70- 20 tl aralığı,burayı geçerse yeşil çizgi yaklaşık 25 tl civarları.
[QUOTE=Dandanakan;3701002]
Haklısınız bugün tahtada gördüm bunu.
Bugün bir çok kademeden malını aldık.
Daha düşürürse kendisi bilir yabancılar tahtada günün şampiyonu doceyabancı velhasıl
Pastada yabancı mal aldığı görülüyor ve aylık bazda topladığı görülüyor citi ve doce girdiği tahtada ilk 3 yerleşir biri mutlaka bu iyi . gedik aylık bazda iyi toplamış. Emeklik fonları ise kötü yönetilmiş bu kesin:)
3.çeyrek güzel gelirse yabancı parçalar bu tahtayı
Günlük fiyatlara takılmamak gerekir sözün özü bu
umarım birlikte nice güzel günler görürüz
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın jager emeklilik fonlarına takılma,onlar depo görevi görüyor,orya depolanan malları hisseye hacim yaptırmak ve aşağı baskılamak için kullanıyorlar.Şimdi takip edilecek nokta Eylül ayın'da bu malları kullanarak hisseye hacim kazandırıp,ekim ayın'da ulusal 100 endeksine sokabilecekler'mi onu takip edeceğiz.
Bir arkadaşım aşağıdaki gibi bir yorum yapmış.. Buradaki uzman arkadaşlar da fikirlerini beyan edebilirlerse memnun olurum.
Kaynak OYAK yatırım sitesiymis..
Erbosan, 2017 İlk yarı sonucu bilançosunda ödenmiş sermayesinin (5.22 milyon TL) neredeyse 5 katı net kâr (25.11 milyon TL), 2018 yılı aynı dönemde 7 kattan fazla kâr (35.94 milyon TL), bu sene ise artırılmış ödenmiş sermayesinin (20 milyon TL) yaklaşık 2.4 katı (48.42 milyon TL) kâr getirmiş.
Yıl sonundaki kârları ise ödenmiş sermayesinin 2017 için 10.5 katı (54.6 milyon TL),
2018 için 13.8 katı (72.0 milyon TL) olmuş.
Elde ettiği net karın hemen hemen yarısını ilk 6 ayda kalan kısmını ikinci 6 ayda edinmiş görünüyor.
Dolayısıyla, aynı oranda kâr elde edeceğini varsayarsak, 2019 yılının ilk 6 ayında 48.42 milyon TL net kârını yıl sonunda 100 milyon TL ye çıkarabilir gibi görünüyor.
Yarı yıl sonundaki fiyatlarını bulamadığım için mukayese edemedim ama bu fiyatlarda durmayacagini söylemek mümkün.
Benimkisi sadece amatörce bir mukayesedir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Uzun vadede bende çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.ama hemen güzel lokma yapmazlar daha çok lot almak için daha çok uğraşırlar
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18.27 üzeri kapanış olursa grafik işlemiş olur
Güzel kapattı 17.92 destek aldı 18.27 kırmış olduVenus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usta bugünkü kapanışa göre bundan sonraki ilk hedefimiz 19 mu ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=srbnslm;3703385]Usta bugünkü kapanışa göre bundan sonraki ilk hedefimiz 19 mu ?
Sayın srbnslm hissenin bölünmüş haliyle 18,56 da bir boşluğu var burayı kapatır,kapatırken'de fiyat 19 olur veya üstü olur.
Normalde hissenin ufak tefek düzeltmeler hariç devamlı yukarı gitmesi lazım,çünki şuan'ki ederi zaten köpüksüz 20-21 aralığı olması lazım.3. çeyrek bilançoya 40 gün kaldı zira.
[QUOTE=Dandanakan;3703638]Çok teşekkür ederim Usta saol bilgilendirdiğin için.
En Düşük PD/DD Borusan, En Yüksek HBK Erbosan’ın
Listede yer alan on şirket içerisinde en düşük PD/DD oranına sahip şirket yüzde 0,39 ile Borusan Mannesmann olurken hisse başı karı oranı en yüksek şirket yüzde 4,23 Erbosan oldu.
Hergun duzenli sekilde yukari azar azar cikiyor sevdigim hisse cesidi 😀al sat tut tavsiyesi degildir
Bi 19 olamadı uyuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustalar bunun bu uyuzluğu normal mi burdan geri gelebilir mi?
Senden benden ondan mal kaçırmak için hak ettiği yere gelmesi için daha erken uzun süreli beklentiye girmek lazım
[QUOTE=Dandanakan;3713297]Tamam Usta çok debelendi bu 18 de o yüzden bir danışıyım dedim.
Sabır testi yapıyor
18.66 kapanış
İnşallah başkan [emoji106]
[emoji122][emoji122]
En az 18.71 kapanış bekliyorum
19 üstü olur inşallah [emoji38]
Endex saldı sanırım eksi kapatırız [emoji29]
18.45 destek var sanmıyorum
Düşük hacimli satışlar yine de bekliyorum en azından 18.45
Bu haftada 19 u görmek yalan oldu [emoji853]
Bu arada ustalar bilmediğim ve merak ettiğim için müsadenizle bir soru sormak istiyorum. Bu hissenin tavan olması için kaç lot satılması lazım.
https://www.tradingview.com/x/cMsF5Fbe/
Haftalık'ta resim tam çizilen yere geldi.Kanal üstü kapanış yapamadı,ama haftalık 200 ortalama üstün'de kapandı.
Önümüzde'ki hafta endex'in yönüne göre hareket'ler şekil alacaktır.
Eline sağlık Usta.
Ustalar Merkez Bankası faiz indirince bankacılık hisseleri satış yer ve dolayısı ile endex düşmeye başlayınca bizimkisi ne yapar sizce. Selamlar.
Kestirmek zor.yukselis trendinde olan bir kağıt.gecen Ocak ayı itibariyle düşüş yaşamaya başladı .bu Ocak la birlikte tekrardan yükselişe geçti.17.28 kırıldı.simdi 19.30 kırılmaya yakın .ben buranın kırılınca daha kolay yukarı hareket edeceğini düşünüyorum.endeks ve sektör ünde takip edilmesi lazım.
Başkan bilgilendirme için teşekkür ederim.