https://resmim.net/f/VjeLqF.jpg
Printable View
Niye yorum yapan yok?!
Yarın bir hareket olacak gibi...
Yarın cuma hayırlı bereketli olur insallah
Inşallah 2 leri 2.50 göreceğiz ya sabır...
emine boztuna diye kendini sosyal medyada lanse eden gerçekte erkek olan takma isimli % 10 cu bir erkek bozuntusu sosyal medyada kağıt pazarlıyor dikkatli olun çevrenizdekileri uyarın yazdığı kağıtları takip edin % 10 yapıp geri geliyor bu hissede onun yzdıklarından biri ne güzel gidşyordu adamlarıyla beraber 1,40 dan hisseye girdiler 1,70 den da boşalttılar bekle şimdi 1 yıl daha hayrını görme emine boztuna takma adlı sosyal medya dolandırıcısı emi.. yazıpta %10 gidip geri gelen bazı hisseler ostim- silverline, yayla enerji dikkatli olun yakınlarınızı uyarın tam bir hırsız cambazın tekidir herkesi uyarın.
Nereden bu kanıya vardınız erkek olduğu nasıl anlaşılıyor bir tanıdık arkadaş da buna benzer bir şeyden bahsetti mec ...bu diyordu
Aydınlatırsanız sevinirim bu hisseyi emine söylediği için aldım.zararına çıkarım..
Kardeşim 20 yayla vardı bugün kazansız çıktım senin yazını 7 hissimizle tefekkür ettik doğru olduğuna kanaat ettik bu kişi o kişi değil borsada yasaklı birisi bu mahlası kullanıyor bu tür kazanç bize uygun değil bizi aydınlattığınız için teşekkürler
Yayla bakalım paraşütsüz ne zaman düşecek?!!..
Ben o dediginiz hanımefendiye (emine hsnim ve evin borsacisi hsnimefendiye) sonuna kadar güveniyorum. Zaten inşallah bu sene istanbulda hep beraber kahve içeceğiz. Tabi isteyen takip eder isteyen etmez. Herkesin kendi bileceği iş. Kimse kimseye zorla hisse aldıramaz zaten. Tamamiyle milli duygukarla ve ky dostu olarak sinerji ile çaba sarfettiklerini düşünüyorum. Herkes kendisi araştırıp inceleyip bir tercihte bulundu da kim engel olmuş ki. YTD.
https://resmim.net/f/xFVkpf.jpg
aylık takas
Buralarda kimse yok mu?
Buradayız tekkeyi bekliyoz
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşaallah bu hafta olur
Ee bunun 3 aylık bilançosu gelmedi mi
endeks daha ne kadar izin versin?
Ben 2.35 ten 0.98 kurusu görmüş ve yumulmuş bir ortagim. Oylum gibi olacak. Ve bunu oyacaz. Hiç kaçarı yok. Bende sabır coook. Her ay almaya da devam edecem. Spek efendi 4 yetmez ona gore. YTD
Bugün iyi toparladı. 2.35 kırarsa onu açılır. Oylum gibi olacak. Inş. Tabi bu benim temennim. Ytd.
turizim diyor 2008 alınan arsaya 500 yataklı otel yapacaz diyor bugünekadar ne vermiş yatırımcıya ??? iki sefer 2018 de bedelli yapmış ...http://www.yayla.tc/
Tereyağlı ballli ekmek...
Hedef 6.783....ytd. beni bağlar.
2.68 ustune atıp kalırsa 2.90 -3.00-3.10 ve 3.50 hedef alabilir yatırım tavsiyesi değildir .al yada sat hiç değildir sadece benim görüşüm beni bağlar
Slm sn. Baykuş42. Kimseye Üstten bakışım yok. Öyle biri de değilim çok şükür. Ben de 20 yılı devirdim borsada. Değişen sadece borsa değil, herşey.
Ben orada yazılan desteksiz rakama tepki olarak yazdım. Elemanın yazdığı "hedef 6,783" neye göre . Olmaz demiyorum böyle bir iddaam da yok. O yüzden dedim ki o rakam sadece teknik bir hedef olabilir. Değilse işkembeden sallıyor demektir. Bunda birşey yok. Çok şükür tekniğim iyidir. Bilen bilir . Ama çok fazla da yazmam. Spk nin yeni mevzuatı gereği ne teknik ne de hedef verilebiliyor artık. Saygılar.
Sayın XYZ grafiğe sizde bakarmısınız çanak tamamlanmış .Altıngros bekliyor gibi .
Yayla yolları taşlı