Katmr düşsün diye beddua-küfür seansı yapan, milleti korkutan tayfa (veya aynı kafada olanlar), twitterda da Derinhisse üstada saldırıyorlardı o sırada...
Printable View
Kimseye al demiyorum sat demiyorum. Katmer hisse seneti Kasim ayina ksdar blanco aciklana kadar 4 tl blonco aciklandiktan sonra 6 tl olacak diye dusunuyorum. ben insin ciksin hic farketmez. bu fiatlari kesin gorecek diye dusunmekteyim.
Ne 2.88 mış be...iki aydır kıramadı gitti
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katmer efendi harekete başlasan mi artik?...ytd
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış kademeleri yemyeşil hacimde yuksek neden gitmiyor bu kağıt?
Arkadaslar 2.92 maliyetle aranizdayim.
dün 301 kadar kapışanlar
bügün sattı patronda satmış olabilir......
Kimse kapışmadı eşeğe yükledi taşıtıyor.
takip .
katmr hissesi 2 84 fiyatları hiç yakışmıyor. 6 tl olması gerekiyor. Şu an yerlerde geziyor. Şirket sahipleri sahip çıkmak zorundalar. Bize düşen beklemeliyiz
Bu şirkette çok iş var finansalı hallederse bu fiyatlar hayal olur.
Hele son insansız müthiş ve tedarikcilerin isteği doğrultusunda deniyor bu laf çok önemli.
Özellikle Aselsanla çalışılması.
Katmer sirketi her zamab degerine deger katiyir ihracaat basladi sanirim spek fazla dolduraamdi cuvali hisse ile asagi yukari yaptiktan sibra seneye bu fiayatlar hayal olcakSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah katmr nazar değmesin yavaş yavaş yükseliyor. Bize de sabır diliyorum.
3 u devirdi hayirli olsun
Uzun vade üzmeyecek hisse ....Nasip...
3.08 den ciktim bugun. Bu veris hosuma gitmedi.
2,99 ile aranızdayım uğurlu gelirim inşAllah
6.56-6.16 = 0.4
67 m euro acik
25 m lira kambiyo kari demek.
9 aylikta tahminen 25-30 m lira civari kar hesapliyorum.
-8m dan 25 m lira kara gectiginde, ekim sonundan aralik ortasina kadar bunun gaziyla iyi bir yukselis olabilir. YtD
Karel gibi olcak beni taniyan baksin karelde deki yazilarimaSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kareli 4 lerden alip 9 lardan ciktim isteuen baksin
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki hedefiniz nedir sakıncası yoksa...
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 üzerinde duramadı PEK ŞEREFLİ MİLLİ YERLİ katmerciler şirketi neyine güvenip borçları EURO üzerinden değerleme yaparsın 8 yıl vaedeli üstelik500 milyon olan borç 1 2 katına çıkar o vakte kadar çok sakat bir durum böylede sancısını çekersin tahtada yabancı yok furkan nerde kaldı yerliliğin bedellsiz dedin vermedin bedelli yaptın % 200 millete kitledin elindekileri almaya çalııyorsun şimdide öbür tarafta çok çekeceğin var bu tarafta birşey yapamıyoruzz yerli milli diye diye insanları soydun allaha havale ytd
Yine geldiniz hoşgeldiniz:) şu serzenişlerinizi euro 6.17 olduğundada yapsaydınız keşke.. pardon ama memleket sınır ötesi harekat başlatmış bunu görmeden katmere mi sövelim? Vala bende sövmek istiyorum ama haklı bir nedenden dolayı olmasına dikkat ediyorum. Ytd
Katmr çok iyi yerlere gelecektir, muhtemelen güzel kar açıklayacak. Emder güzel tahtalardan birisi benim için çok yolu var