Hisse yükselmeden dusurdu
Printable View
Hisse yükselmeden dusurdu
Milletin malını almak için her fırıldakligi yapıyor. Kağıdı baskılıyor.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.70 lerden topladı şimdi geri bırakıyor 3.dibi yapacak ....
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük ortak olduk. Piyasayla inatlaşılmaz derler ama gel de hırsına anlat. Satmak mı . Hayır . Kiraya devam . Sonra Erbos a baktığım gibi bakmak istemiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırıma büyük finans ayırmalarına rağmen(2018’de yeni fabrika geliyor) karı güzel, araba konsepti içinde ciddi bir yeri var henüz satın alınmadı, temettü marjı arttı, 9,5-10 arası çok ciddi takas paylaşımı var burası son durak başlangıç için, vs.gibi birçok olumlu gelişmeler olan bu kağıt 20’li yollara çıkmaya hazırlanıyor tez zamanda...
Yatırım tavsiyesi değildir sadece benim öngörümdür...
Patron hala birilerinin malını alamamış anlaşılan.
spek aç karnını doyur hisseyi baskılayacagına kadar. endexe bak bi nereye gidiyor....
derinlik alabilir miyiz.
sen düşür spek her kademeden alacak para var bizde merak etme....
Aynen..... :) Kademeli az az..
Yarın tekrar alıma geçiyorum. kademeli 30 k daha alacağım
Hadi bakalım şu verdiğimiz karları geri alalım.... Çok bekletme Vesbe.
Endeks 114.000, Vesbe neredeyse 1 yıldır gördüğü en düşük noktalara yakın, % 10 a yakın temettü beklentisi var,
Sektörde Arçelikle kıyaslarsak arçeliğin PD/DD = 2,19, F/K=14,50
Vesbe PD/DD= 2,06, F/K=7,57
Özellikle F/K da bariz avantajı var.
daewoo' nun beyaz eşya kısmı için verilen teklifin sonucu beklenmekte....
Ötv avantajı nedeniyle 3. çeyrekde vadeli yapılan satışlar son çeyrekde gelir tablosuna yansıyacak, Dolar kuru arttı ihracata olumlu yansıyacak,
Olumsuz 2 noktadan biri Dolar kurundaki artışın maliyetleri arttıracak olması ancak oda 2018 ilk çeyrekde anca kendini hissettirmeye başlar. Diğer nokta ise Halka açık kısmın sadece % 5,38 olması.Yapılması planlanan %5 lik diğer satışın kurumsal yatırımcılara yapılması durumunda hissede derinlik artabilir buda bizim açımızdan olumlu olur.
Yukarıda da bahsetmeye çalıştığım gibi olumlu yönler olumsuz yönlerden daha fazla ve Endekse göre ucuz kaldık...
tahminimi yazmıştım 9.5 a kadar düşürecek sanırsam oralardan toplamıştı
ak yatırım çok zengin oldu mu acaba bu yaptın hareketinden ?
deutche tamamen çıkmış hisseden
neden olabilir ki
ayrıca %5 hisse satışı spk Tarafından onaylanmıştı
bu oran çok yüksek aslında 120 milyon ₺ lik bir değer
bu ve benzeri satışlarla daha önce deneyim yaşayan arkadaşlar varsa nasıl ve hangi Yöntemle satış yapabilecekleri konusunda bilgi verebilirler mi
blok satış mı yoksa azar azar satış mı
Önce 4.70 lerde iken satıldı blok..4.50 den..Ama sonra bir kaç gün içinde tekrar yükseldi.sonraki aylar fırladı gitti..yanlış hatırlamıyorsam.ama alan tamamıyla yabancıydi.20 den fazla m.kiymet ve fon şirketi aldı.
Normalde patron satış yaptığında hisseyi karşılayan olmazsa düşer. Abidik Gubudik hisselerde patron satış yaptığında hisseler hep çakılmıştır. ancak Vesbe büyük ve karlı bir şirket. Her sene temettü dağıtıyor bu yüzden bu % 5 i blok olarak yabancıya satacağını düşünüyorum...Taliplisi çok olacaktır o yüzden bu hisse satış hisseye derınlik te katacağından ben olumsuz fiyatlanacağını düşünmüyorum...
Benim gerçekten aklım almıyor. Yaklaşık 1 TL temettü veren, satışlarını sürekli arttıran ve ihracat yapan bir şirket nasıl bu f/k larda olur ilginç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
speğin millete ortalama maliyet le verdiği bi yer var temettü öncesi 1 lira asagı ceksinki kendisi kazansın sadece kağıtla oynuyorlar birlik olmuşlar..
Vay be 1 haftada 11,30 dan 9,83 e geldi.Neredeyse maliyetime geldi gelsin bakalım en fazla zaman kaybettirirsiniz...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fa2febd0da.jpg9.71 önemli destek çalışmalı.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...72d684d396.jpgilk 5 kademede yaklaşık 20.000 alıcı
5.000 civarı satıcı var.
2 lira düştü vestel grurula yerli...
İçine ettiler kağıdın. Düşürün Düşürün daha fazla Düşürün. Bu fiyatlardan satacak mal yok bende
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapılan işlemler açığa satıştan para kazanmaya yönelik gibi duruyor. Kademelere bakıyorum bilinçli bir şekilde aşağıya basmaya çalışıyorlar. Örneğin bir üst kademeden işlem olduğunda robotlar bir alt kademede işlem gösteriyor.
Yazık oluyor küçük yatırımcıya neye göre yatırım yapacak bu insanlar. Araştırılsa işin ucu kime gider herkes biliyor.
9.71 desteği çalıştı gibi ,şimdilik.
%40 düşmesi mantıklı değil. Perişan ettiler milleti. Sağlam hisse dedik ama maalesef yine kaybettik. Ama sabreden er geç kazanır. Ytd...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında herkez primlenmemiş kağıt peşinde biraz kafasını kaldırsa ciddi alım gelir... Ytd...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.