http://fs5.directupload.net/images/170320/zx8iiwzd.jpg
Printable View
Teşekkürler cefaks
Pastayı yorumlayabilecek varmi eskilerden
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans içi fiyat hareketlerinin heyecanına kapılmadan hafta boyunca izlemede kalmakta fayda var.
YTD.
Şu günde takaslari yorumlayacak bir adam olmamışsa, küçük yatırımcı ve kisacilarin büyük kısmı dökülmüş demektir,,,iyi mı kötü mu yorum yapmak istemem,,,ytd
Kaç kişi kaldık acaba :)))))
Mynet bakmadım ama senin söylediğin de doğru olabilir,,,ytd
Muhtemelen Çarşambaya düşürürler. Galipin işi belli olmaz, şu an Alcateli şişirmekle meşgul.En kötü ihtimale hazır olmak lazım. bilalc isimli arkadaşın dediği gibi Temerrütede girdi. 1.68den yükseleceğini bildiğim halde alamadığım Vakfni sabah sersemliğiyle günlükçü 4.20 küsürlerden 14 bin liralık aldım. En kötü ihtimal flap brütü sonrası gibi hareket ederse 1.5-2 aya 3.90ları görür diye düşünüyorum. Umarım yanılırım. Ytd değildir.
Domaltmasyon formasyonunun tepe noktasındayız.Bunu da atlatırsak düzlüğe çıkarız.
Fazla mı iyimserim bilmiyorum ama içimden bir his bu hafta bitmeden 4 ü görür diyor. Elimde bir TA yok tamamen hisler. Ytd
satışlar sabah.... alışlar öğleden sonra.... yeni taktik....ytd...
Boşa bekletiyor. Satan sattı. Satmayan bu fiyatları beğenmiyor. Artık yukarılara çekip toplaması gerektigini görmesi lazımdı. Ytd
bu seviyelerden ne alırsa kar spek için . onun için yükseltmiyor....ytd...
İşlem hacmi çok düştü son beş ayın en düşük seviyesinde, Satıcılar isteksiz.
vkgyo vakıf gayrimenkul ve vkfyo vakıf yatırım ortaklık bu hisseler düşmek bi kenara tarihi zirveler tarihi rekorlara koşuyor.
vakfn neden kanımızı emiyor sürekli ? hisse hakkında dün taban olacak diyenler bugün tavan olacak diyorlardı. böyle atmasyon şekilde yorumlar yapmayalım. birde niye 4-5 li rakamlardan aldınız diye ky yi suçlayanlar var. vkgyo vkfyo bjk tspor daha yüzlerce hisse çıkıyor fırlıyor ve orada kalıyor vakfn gibi %200 artarak %200 düşmüyor. 100 hisseden 1 tane böyle dolandırıcı var diye suç ky nin mi oluyor ?
Bence en az 10 kişi toplanalım dava açalım çünkü bu hissenin dolandırıcılığı 1 değil 2 değil 5 değil 10 değil. hep dolandırıcılık yaparak haksız kazanç elde ediyor. mynet vs yerler ile ky ler ile iletişime geçerek toplu dava açalım. neden strese giriyoruzki kağıt incelendiğinde 10 kere dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkacak zaten. tertemiz ana paralarımızı alalım bu stres bitsin
böyle bi dolandırıcılık olabilir mi ? alıyorsun tak %20 düşüyor sattırmıyor ertesi gün tak taban açmış sattırmıyor ertesi gün tak taban açmış sattırmıyor. satamıyorsun. bu bir dolandırıcılık zaten kap ın raporuda elimizde mevcut dolandırıcılık yapıldığına dair toplu dava açalım.
örneğin thy de 8 lerden 5 lere düştü dava açsan kazanamazsın incelenir ekonomik nedenler ortaya çıkar turist sayısı ortaya çıkar ve dava kazanılamaz fakat vakfn bambaşka bir durumda dolandırıcı oldukları kesinleşmiş durumda
Vakfyo bizi geçecek gibi :)
VAKBN Topiğinden alıntıdır,
Bazı kamu kurumlarının genel kurullarının ertelenmesi istendi-Sabah
Sabah'tan Dilek Göngör'ün haberine göre, Hazine Müsteşarlığı ve ilgili bakanlıklar Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Borsa İstanbul, THY, Merkez Bankası'nın da olduğu kamu kurum ve kuruluşları ile Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nin yönetimlerine yazılı tebligat gönderdi.
Genel kurulların nisan sonu veya mayıs başına alınması istendi.
Haberin tam metni:
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/dil...ri-erteleniyor
Dostum sen bu mantıkla borsada takiliyprsan anlamadigin çok şey var demektir. Keşke senin dediğin gibi olsa işler ........
o mantıkla ilerlemiyorum tabiki. sadece bu saydıklarım birer etken. örneğin dolar sadece dolar endeks ile mi hareket ediyor ? tabiki hayır. fakat dolar endekside etkenlerden bir tanesi... sadece bir etkene bağlayıp hareket etmez tabiki.
neleri baz almam lazım bim markette satılan hazır pizza stok durumunu mu baz almam lazım ? tabiki bilanço ve net dönem kar zarar oranı bir etken dir.
srfszlr dalga geçiyorlar... 3 ay milleti bıktırıp ky yi söğüşleyecekler... ondan sonra yukarı... ne güzel dünya.... neymiş efendim bürüt takasmış.... satamıyorsun sattığını alamıyorsun... buda küçük yatırımcıyı korumak oluyormuş... a k. l r m. ytd....
Yarın aşağı fiyatlara pek bakacağını zannetmiyorum yukarı yönlü hareket bekliyorum.
YTD.
2.85 lerde kapanis bekliyordum.
2.55 de kapatmis.Ne düşünüyorsak tersi oluyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cefaks günlük takası atarmısın.
galip-spk-borsagündem hepsi aynı yere hizmet ediyor
http://www.borsagundem.com/haber/met...olunda/1178339
Dün alanlar bugün satmış, dün satanlar bugün almış, anla anlayabilirsen,,,ytd
Teşekkürler cefaks
hayırlı sabahlar kazancınız bol olsun tavanlarınız sıralansın :)
adam açılışta 2.53e 61000 lot koydu satış için ya
2, 53 e koyduğu lotları 2.45 yığdı şimdide