Cesareti olmayan burda takımasın.:-))))))
Printable View
Cesareti olmayan burda takımasın.:-))))))
Herkes bilanço yu bekliyor ama..........
Bilanço açıklansa dahi bunlar yine bildiğini yapacaklar...Fazla hayaller kurmayalım....
Bilanço açıklansa dahi bunlar yine bildiğini yapacaklar...Fazla hayaller kurmayalım....
Geri çekilme başladı....
Yine baskılamaya devam..
Yazıp silmeye başladı artık...
2.42 ye yazıyor alabilen buyursun diyor...
2.42 ye 33 bin koydu...
Çorbayı değil kuzuyu yiyecem:-)))))))
Dana etini sevmiyorum....
2.43 e 24 bin koydu...
Bakalım cuma kapanışı nasıl olacak...
2.44 de 26 bin..
30 bin oldu..
Yine çaktı.....
😂
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170505/ra4gydod.jpg
haftalık alanlar
gedik de alanlar içindedir. artık bu hissede durulmaz
niye durulmazmış gediğin mal alması sıkıntımı aldıysa 2 kademeden mi verecek yabancı son bir haftada baya mal almış gibi
Reis bizde ozaman bir hafta sonra satarız :))
Sn emekli2 bu kağıdın bilançodan başka beklentisi ne söylermişsiniz teşekkürler şimdiden
bilanço yetmez mi? daha önce de burada yazmıştım. bu hisse yaklaşık 4 yıldır sıfır öz kaynak artışı göstermiş. hissenin özelliği, bir yılda dev bir öz kaynak artışı yaşar ve hisse de dev bir çıkış yapar. eger teknikten anlıyor iseniz uzun vade grafikte dev bir fincan oluşması ihtimali vardır.
Yavru tekir yarın senden inceden hareket bekliyorum.:)
Kimse bir yorumda bulunMuyor hayırdır galiba burada kimse kalmadı kimse kalmaması iyi işaret mi acaba ytd
Merak etme herkez burada sadece nefesini tutmuş bilancoyu bekliyot
Bilanço tahmininiz ne
2 tirilyon üstü
Sn Ersin nereye götürür kağıdı 2 mln tl birde 10 u son gün değilmi
2 milyon tl getirecekse bence onun olsun getirmesin.
bugun bi sürü hisse acikladibilanco, ama ses yok usaktan hala....öldürcekler heyecandandan..ayrica yillik 5 m lira bilanco aciklayan bi hisseden 2-2.5m ustu bi ilkÇyrk bilancosu gelirse muthis olur gibi geliyo bana...ama benim tahminim de 2m
Desenize yarın ola hayrola
Arkadaşlar sabırlı olan bu hissede iyi paralar kazanacaktır.YATAS örneği karşılaştırın yabancılar yavaş yavaş almaya başladılar
Gün sonunda pastayı paylaşacak arkadaşlar varmidir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eger yönetimin açıkladıgı gibi 2017 ciro hedefi 300milyon hedefi tutarsa, bu çeyrek 70milyon civarı ciro, 11,5 milyon faaliyet karı yazması gerek. bütün mesele finansal giderler ne olacak geçen yıl ki kadar finansal gider bu donemde yazarsa, bu durumda da 5 milyon civarında net kar açıklama ihtimali vardır derim.