Mal çıktılar
Printable View
Mal çıktılar
Motorları ısıtıyorlar, önümüzde ki günler için hazırlık,
Isıtmadan gaza yüklenirse, hararet yapar...
Kardesim 63 u gören tahta alışı 62 den yapar. Yani 62 den satabilirsin.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben çıktım da ondan :)
Ama geri 62 den girdim düzeltme burdan biter diye bende ynildim. 😕
Zaza bey düzeltme biraz daha sürecek sanki yada sahlanip gidecek
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170728/i7jwyibc.jpg
aylık alan ve satanlar
Bu takasları okuyup yorum yapacak varmı? Almışlar mı satmışlar mı? Umut var mı yoksa giren girdi mi bize?
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaslar.piyasada cok farkli yorumlar mevcut su an.ikili dip yapti cikacak diyenler var.kimisi 5dk.lik kimisisi saatlik bakiyor.rsi.
Birde soyle bir yorum var.bu dogru mu bilmiyorum.
Sistemimiz bugün bir*SAT*sinyali verdi. formasyonunun teyidi nihayet gerçekleşti, çünkü fiyatlar 0,6050 teyit seviyesinin altına düştü ve geçerli ortalama satış fiyatımız 0,6000 seviyesi olarak belirlendi. Önceki*AL*tavsiyesi 9 gün önce 19.07.2017 tarihinde hisse senedi fiyatı 0,4800 iken yapılmıştı. O zamandan beri*MRGYO*%+25,00*yükseldi.
biraz zor ama pzt 0.57 0.58 alis yazmayi dusunuyorum.bir veya iki kademe yukselince saticam.en son 0.52 aldim 0.61 den cikmistim.iyi hafta sonlari.
Birde o yuvarlak olan pastadan paylasabilecek arkadasa simdiden tesekkur ederim.
60 altina sarkmadigi surece sıkıntı yok.
Ytd
Cuma sendromu satış yedi pazartesi topalr diye düşünüyorum inşallah. Bakalim ne olacak benim hedef belli malum 70 ilk hedef.
Yatırım tavsiyesi değildir
Ek 6684
Pasta cuma gunu.
MRGYO 31.07.2017
MARTI 9.08.2017 bilanço tarihleri.
Ruslarla olan ilişkileri ne oldu acaba, tekrar başlar mı dersiniz?
62-66 arası malı dağıttı pek iyi olmadı bugün ne yapacak acaba
Is yatirimin aldigi 2 gun onceki 2milyon kusurat hisse takasbankda gozukuyor.sebebi nedir ki..
Euhol de de aynisi var ve euholde 11 kisiye islem yasagi geldi.ve bu kisilere karsi savciliga suc duyurusunda bulunulmus.
Allahim bizi üçkagitcilardan koru.
T2 gun boyunca görünür 3. Gun bak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine elimize verdiler anlaşılan
Eminmisiniz bilanço bugün olduğuna ses seda yok çünkü ayrıca hissenin ele verilip verilmediğini anlayabiliyorsan sen trilyoner olursun borsada akıl işi değil battı dediğin bakmışsın iki tavan yapmış burası türk borsası
İnşallah kardeşim dediğin gibi olur da kazanırız..yoksa büyük zararla bekliyorum
Pasta güzel 2.8m alim var acik yok bugun birileri tutmak istedi yukari goturmek isteyenlere set cektiler gibi geldi yarina bakariz 1-2 kuruş daha inerse ordan almayi dusunuyorum milletin azina bakarak is yapmayin yok rsi sole oldu yok alim yeri twetterda bakiyorum da adam satmak istedigi yeri millete al demis halbuki sat sinyali gelmis dikkatli olun ytd birisi al deyince hisse alinmaz
Spek bu endekste
bu seviyelerde istediği kadar tutsun bakalım, boşuna zaman kaybediyor ve daha fazla küçük yatırımcıyı kağıda toplamaktan başka işe yaramıyor.
Bak ykgyo hissenin hakkını nasıl veriyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...403efc956e.jpg
Helal olsun 👏
Erken çıkmış iz kara geçmiş hele sen bak suna
MRGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5906100
Cok kotu degil bugunki hareket yaniltti demek zarari kapatip kar a gecmis
Borsa bu kardeş ne olacağını kestirmek güç bak ters köşe yıllar sonra kar hemde 5 milyon ilk çeyrek için gayet iyi ikinci çeyrektede artış olacaktır çünkü martının verdiği borç kapama 2. Çeyreğe sektörel iyileşme ile yansıyacaktır buda borsada satın alınması gereken bir durum ytd
Adamlar bilancoda kar beklentisini haftalar once almislar.simdide beklenti gerceklesince satiyorlar.kaldik sap gibi gene :)
Ikinci seans atar insallah 60 ustune..
Zor atar 53 e kadar düşmesi mi bekliyorum ben şahsım adina
Kademe kademe basmaya başladılar dikkatli olmakta fayda var
Kademeler
Ek 6790
Abi bu merrill lyn hangisi. 58 den alis yaziyo.sonra bu kuruma satiyorlar.az ama cok degil.
Endeksede veriyolar.hayirlisi.
Yaklasik 6 milyon kar aciklamis.gecen hafta raporlarini incelemistim.yoneticilerin maaslari harcalamalari 1 milyon civariydi.