Ustadlar bu son denemem olacak. Eger bu dolar bu defa da yuzumu guldurmezse bir daha asla almam...
Printable View
Lan genemi Webster yapma be kardeşim japon yeni al bak o çok düştü yapma ula zaten damat , Trump, kamu, uzun ula sen çıkma beeeee
Son magazin haberi....
Özge Ulusoya gazeteciler oyunu kullandıktan sonra sormuşlar:
- Kime verdiniz?
Hisimla yürümüş gazetecilerin üzerine...
- Terbiyesizler....
Doları fena veriyorlar sığ piyasada. Eksi 1,5 olacak neredeyse. Yarın belli oldu, borsa coşacak dolar bayır aşağı koşacak.
Elinde tl olanlar icin iyi alim firsati yaratacaktir. Bende 6.10 maliyetli bir miktar dolar var. Cuma da borsada alimlar yaptim ve malda girdim. Zaten 650 bin civari oy farki bekliyordum. Beklentimi de asti. Dolar olurda 5.50 civarina gerilerse alim yaparim. Simdi haftaya g20 zirvesi var. O zamana kadar borsa ralli yapabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben yönetime gerekli girişimde bulundum..
https://i.hizliresim.com/AOmV10.png
5.7599 vurdu çekti.
Demokrasi oldugu icin. Ne yaparlarsa yapsinlar turk milletinin demokrasiye sahip cikmasi onemli. Bu secim sonucu cumhuriyetimizin ne denli onemli ve yikilmaz oldugunu gosterdi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suleyman Soylunun bu hafta ya da yakin bir zamanda gorevden alinacagini dusunuyorum. Gerek 31 martta gerekse 23 haziranda AKP ye en cok zarar veren kisi olmustur.
40 sayfa yazmışsınız, okuyamayacağım
vatana millete hayırlı olsun, tadını çıkarın.
bence yarın öbür gün dolar çakılır.. haftaya, öbür haftaya ne olur bilmem ama sonrası yukarı döner.
kaynak>>
YTD
Yarın yada öbür gün dolartl için ciddi sınav.5.60, in altının mümkün olup olmadığını öğrenecez. .
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ak partiye en çok zarar veren şey kibirdi. Güç göstermemenin güçsüzlük anlamına geleceğine inandılar. Ve kaybettiler. Kimi görevden aldıkları veya getirdikler önemli değil. Eğer gelen alçak gönüllü olmazsa yine sonuç değişmez. Mesela Mercedes yerine toyota seven birilerini göreve getirme zamanları geldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi