Yukarıdaki bilançoya göre Olmayan parayı nasıl dağıtacak diyorum?(BEDELSİZ VEREBİLİR)
YTD
Printable View
Ek 9276
şimdi dışardan eve geldim.
senin için iki gözüm bu fotoyu çektim
ANLIK
BEYAN ETTIGI NET KARIN DAGITIMI.YA DA YUZDE 70 BEDELSİZ VERİR. ÖNCEKİ MSJLARIMDA YAZDIM BUNU.BİLMİYORUM.BEYAN ETTIGI DAGITACAGI
BİLANCO DA KABAK GİBİ YAZIYOR NET KARI.
BEN PARAMA BAKARIM
seviye yerlerde.ne ailemiz kaldı, ne babalığımız.yahu ne msgyo'ymuş be. bugün bu forumda yaşadıklarımdan sonra enaz 1 yıl daha msgyo'dayım.öleceğimi bilsem satmam.garip şeyler yaşadık hepbirlikte. biraz canım sıkıldı seviyeden ancak yinede tüm forum dostlarıma iyi geceler dilerim.
Kredi faizleri dolarda %7-9 arası tl de %17-20 arası inşaat 2012 de başlamış 5 sene geçmiş hala stokta mal var bankayada kredi borcu var(bilançoya göre).maliyet henüz tam belirli değil 150 milyon dolar ise 31 kişi küllüm zararda.(PARAYI YÜKLENİCİ FİRMA İLE İŞİ ORGANİZE EDENLER KAZANMIŞ)
Yüksek faiz gayri menkulun içini boşaltır.kof karpuz gibi yapar dışına bakınca farklıdır halbuki içi boşalmıştır.
YTD
Ortaklardan Önder TÜRKKANI'da 2.890.000 lot satış için onay almış. Diğer ortaklardan zaten satış devam ediyor. Bu kadar satışı karşılamak için kağıdı biraz daha yukarı çekmelerinde fayda var yoksa kan gövdeyi götürecek.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635038
1. 2.890.000 lot değil 2.890.000 Tl değerinde diyor 2. Onay Almamış Onayına SUnulmuş diyor..
algyo(5,1 milyon lot dolaşımda) ve akmgy(6,7 milyon lot dolaşımda) gibi bunun da en azından 5-6 milyon lot hissesinin dolaşıma açılması gerek.ayrıca bir şirketin dolaşımdaki payları % 12'den aşağıda kalırsa borsadan çıkma hakkı oluşur.ilerde yönetimde böyle bir sıkıntı olmadan önlemi alınıyor.bu güzel.ayrıca yabancının hisseye girmesi içinde şu sığlıktan kurtulması gerek.bu yönden de güzel.yabancı iki gün sonra ben borsadan ayrılıyorum deme hakkı bulunan bir şirkete para yatırmıyor.bu yönden de pozitif.
2.890.000 TL Nominal değerinde demek
2.890.000 lot demektir
Bir hissenin Nominal değeri 1 TL
Olarak biliyorum
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asansörden daha hızlı hareket eden kağıt
1:30 saatte 3.devre kesiciyi yedi
Nereye kadar verecek acaba ya
MSGYO daki ortaklar ;
ÖNDER TÜRKKANI...............:12.320.000 lot:31.59%
HAYDAR İNAÇ......................:8.454.000 lot :21.68%
NOVART GY.İNŞAAT..............:3.817.000 lot:9.79%
MİRAY İNŞAAT......................:3.817.000 lot:9.79%
ERDOĞAN ATAY Y.HOLDİNG..:2.671.000 lot:6.85%
diğer.....................................:7.920.0 00 lot:20.31%
bilginize...
7-12 hareketinin 0.382 fibo destek seviyesi kabaca 9 lira. Bakalim calisacak mi?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.08-8.18 hareketinde once bir duzeltme yapmisti diye hatirliyorum ustadim. Yanlis mi hatirliyorum?
tabiki bunlar fibanocci teknik düzeltme seviyleridir...
Bu seviyelere gelecek diye bir kural yok arkadaşlar..
şirket gerçekten çok sağlam...
2016-2017-2018 yıllarında karının
%70 ini ortaklarına dağıtacağını taahhüt etti.
Sonraki yıllarda da yine dağıtılabilir karın %50 sini dağıtmayı taahhüt etti.
Bilgimiz olsun inşa'Allah...
Selamlar,sevgiler...
Şimdi yükselişe geçti ya İnşallah Devre Kesici gelmez ...
Geldi bile
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
YTD
Arkadaş bu devre kesici yatırımcıyı korumak adına ise neden yükselirken devreye girer anlamadım. İnşallah alımların devamı gelir.
bu kağıt iyi olsa 12 den 9 a düşmezdi ne oldugu belli değil zıvanadan cıkmıs gibi işlemler yapıyor biraz sakinleş zırt bırt seans durdurma gelıyor blancosu zayıfsa temettu nasıl verecekkı
Brütü unutup trade için 9 altından almıştım şimdi satamıyorum, brüt olmasa %5e satmıştım valla, güzel kapatsa bari...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kagidin brut takasta oldugunu bilmeden %2-3 tirtiklama amaciyla girdim. Brut takasta diye satamiyorum. Brut takasta olmasa coktan satmistim. Bala bak. Brut takas isime geldi. Insallah geri basmazlar da sarap paramizi cikaririz.
Endo kardeş naptık biz ya girmez inşallah bi yerimize...
Bildiğim budur benim de evet loko...
Kardes belki de tahtaya ugur getirdik kim bilir. Bence kagidin dibi son cikisin basladigi 7 seviyesi.
Her yükselişte devre kesici ile durduruluyor sonrasında geri geliyor küçük yatırımcı böyle mi korunacak...
Fibo naci der ki 9.28'den tekrar yukari donmeli.
dogru duzgun ıslem olmadan dusuyor hıc bıse anlasılmıyor ne oldugu bellı değil
Kağıtla öyle bi oynanıyor ki açığa satış ve kredili yasağı geldi durulmadı... brut takas geldi bistten 2 haftalık durulmadı bu gidisle aksam 3 aylık brut takas gelirse hiç şaşırmam