78-79 alıcı satıcı
332-437 bin lot
Printable View
78-79 alıcı satıcı
332-437 bin lot
Hem safları sıkılaştıralım diyosun hemde ben sattım diyosun. Sizin saf anlayışınız bumu. Batacağını bilsem yinede sonuna kadar evetttttttttt
78-79 alıcı satıcı
57-469 bin lot
Yaklaşık 1 ay oldu borsaderinlikten takip ediyorum. Inanın kademelerin boş yada dolu olmasının bir önemi yok. Ne dolu kademeler gördük tek tuşla indirildi.
77-78 alış satış
396-77 bin lot.
http://fs5.directupload.net/images/170426/xt5impih.png
Sağ cep, sol cep olayı gibi geldi bana...
Ağlama duvarı olmuş burası.
Çok söyledik kanmayın diye, aynı şeyi defalarca görmüş birisi olarak....
Ş.sizLer ve Ş.sizLik diz boyu.
Sürekli aynı şey topla 0,7x'lerden sat 0,87-0,9x arası sonra yeniden aşağıdan topla ve devam et oyunlara.
TWITTER'dan maLI pompala uçaçak kaçaçak diye, o arada sen sat KY alsın...!!! sonra klasik işim var bugün yokum çişim var meşgülüm bla bla.
Açığa satışı yasaklanmadıkça KIBRIS'ta yasal olan KUMAR'ın Babası BIST'e gerçekleşiyor.
Pazartesi 0,88 olan hisse 3 günde 0,77 oldu ve % 15 'ye yakın kayıp...! Kötü haber mi var ! YOOK.
Sadece KY ÖPME operasyonu..!
Bugün TWITTER'cı gene ortalığa çıkar, birde çizer, alttan istediklerini aldılar ise, KY de lazım tabi..!
Inşallah çok bekletmez artık.
Sayın Sertmert... Bir yorum grafik vs. alabilir miyiz acaba sizden? Yatırım tavsiyesi olmaksızın tabii.. Teşekkürler...
http://i.hizliresim.com/z3DWvg.png
60 dakikalıkta macd onay aldı fakat diğer ikisi beklemede..
mozarella da bu şekilde şikayet edip, işine gelmeyenleri sildiriyor du..
Benim yazdiklarim neden gozukmuyor
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sosyopat sende ekmeginin pesindesin biliyoruz sende tuzluk görevini yerine getiriyosun ama Yazilari sildirmekte nedir ya ayip etmissin eger sen yaptiysan.
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sertmerte de dikkat edin... Tahta 74-71 bandında cebelleşirken iyi olumsuzluk pompaladı foruma. Ondan etkilenen kaç kişi sattı belki de o fiyatlardan... Kimseye güvenmeyin bu forumlarda...
Olumlu dusunmeme sebep olan iki faktor:
1- Saatlikte cci ile pozitif uyumsuzluk
2-Parabolik sarin alda olmasi
bir zamanlar morinello vardı idgyo sayfasında
başka sitedeydi sanırım. kağıdı kötülediğinde kağıt 2 tl idi. sonra kağır 10 küsürlere çıkmıştı. buralar sanalda olsa bir vebali vardır her halde. ben iyi veya kötü vebalden korkarım. insan olmanın gereği en azından. hele müslümansak eğer daha çok korkmak gerek.
Teknik konuşacak varsa konuşsun. Yoksa yorum yazmasın. Insanları meşgul etmeyin burada. Problemlerinizi kendi aranızda halledin.
menfaatçisin sende.
teknik yazdınmı vebal olmuyormu sanıyorsun. ya teknik ters tepersee
izleyenlere gelsin
Ek 2834
Kağıt 74-71'lerde sürünürken... Vatandaş malını kaptırmasın zarar etmesin diye bu forumda benim gibi birkaç kişi çırpınırken, sen bizimle dalga geçmenin yangına körükle gitmenin, paniği büyütmenin derdindeydin. Bu tahtayı çözmüşsün, biliyorsun ki ne kadar dökülen olursa, ne kadar az ky olursa fiyata olumlu yansıyor, dolaylı olarak bunun gerçekleşmesi uğruna gösterdiğin çabayı unutmuş değilim, herkes unutsa bana unutturamazsın... Şimdi bir de çıkıp bize seviye edebiyatı yapma...
endeks uçtu gitti 95bin oldu. Bunda harcanan zamana yazık.
http://i.hizliresim.com/vbGGbR.png
xu100 bazlı grafik..
http://i.hizliresim.com/375574.png
xu100 bazlı.. biraz daha evveliyatı ile..
Sanki bir şeyler olacak gibi ?
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri bu kağıtta sürekli operasyon yapıyor kardeşim. Ky hareket başlayınca giriyor ama aza tamah edenler dışında uçacak kaçacak direği dikecek diyenlere inananlar maalesef satamadan ağababalar satıveriyor. Son seferde öyle olmadımı 88 den 83 e nasıl bastılar adam 77-78 den aldığı 2 milyon lotun 1 milyonunu gedikten sattı geçti. Şimdi 77-78 ler yine dip oldu gibi. Yarın oara babası geşecek alacak 85-86-87 olacak. Yine direk flama vs. Ky bu sefer 90 ı geçecek galiba diye alınca endekse basacaklar bu seferde bahanesi o olacak. Diyeceğim o ki o malum şahıs direği dikecek dediği ab satın. Direği nereye diktiğini kaç kez gördük.
Yeşil yatırım holding ile ilgili bir bağı var mı?
bir ben kalmışım galiba.
pusuda bekliyor herkes
kötüleme işi bitti mi yani..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Rabbim iyilerle beraber olsun.