ha gayret kapatacak....
Printable View
ha gayret kapatacak....
En sevmediğim düşüş şekli yavaş yavaş, kademe kademe, göstere göstere!! midem bulandı!
Herkes sattıysa almaya başlayayım
bismillah haydi hayırlı olur inşallah maaşallah vs
Durumlar iyi değil seçim riski almak istemedim zararına satıp çıktım sizlere bol şans
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben daha satmadım bekleyin lütfen sayın jorçhoroz hem daha referandumdan hayır çıkacak 😉
Nadiren böyle tarifi zor spekciklere denk geliyorum.
4.32 yazdım 4.31 kapattı sanki inadına.
Seans sonu 3 kademeye 40 ar bin lot alış koyup sonra hepsine vermiş havası oluşturdu.
Grafiği de bozdu iyice haysiyetli spek. Biraz daha aşağı gelecek gibi.
İstediğin gibi at koştur spekcik. 2 alım hakkımı da nugyo da kullanıcam. Şimdi sen gül. Elbet bizimde güleceğimiz günler gelir.
Ytd
Daha fazla risk almamak için zararına çıktım, hisse yükselmeye başladı :) insanda kısmet olacak önce arkadaşlar, nasip kısmet.. Kalan arkadaşlara bol kazançlar..
-
Vatan Sağolsun !
:)
Bu günler köprüden önce son çıkış ve korkak değildir Türk Milleti.
Ben değilim.
Bizden sonra gelecek kuşaklara gururla emanet etmemiz lazım,
3 kuruş arpalığa okumadan bilmeden değiştirttik rejimi koca KAHRAMANLIK tarihini sattık gitti ( ben de dahil ) demem.
VE Yalnız değiliz.
Yalnız zannetmeyin kendinizi.
HAYIR
Konu AKP veya RTE konusu değil.
Bu Anayasa işinde garip bir oyun var. Yanılgılar hatalar bir garip oyunlar devam ediyor.
Meclis Kalsın.
Çoklukta çok fikirde çok kişide hayır var.
Herkes vatansever.
Herkes iyiliği düşünüyor.
Düşman yaratmaktan sıkılmadık mı ?
Bak burası NUGYO forumu zaten.
Buradaki alanlar satanların özgür iradeleri de demokrasi gibi.
Zorla bir şey olmaz.
Zorla anayasa da olmaz.
3 günde hazırlanmış anayasa " TÜM VATANDAŞLARA " bir şey getirmez.
Getirmesi için de hazırlanmamış zaten.
Başka bir şeyler var. Garip maddeler var okudum. Ucu açık ve tehlikeli.
HAYIR.
nokta.
NUGYOYA BAKALIM.
Ya hisse hakkinda bilgilenelim dedik, siyaset meydanina cevirmissiniz.
Gidin siyasi platformlarda yapin Evet-Hayir propagandanizi, bu ne ya
Gesendet von iPhone mit hisse.net
propaganda ha...
al işte.
demokrasi bu.
anayasa konumuz kardeşim siyaset değil.
önce bunu anlayın.
okuma sen, engelle butonu var.
seni hisse konusunda bilgilendirmek zorunda da değilim.
nugyo hakkında platformda da ne bilgilendirme yazısı yazılır ha.
peh !
Ben bilgilendirmemi 4.70 te yaptım.
Bilgilenecekmiş.
Hey allaam.
Günlerden cuma haftalık borsa kapanıyor, pazar günü önemli bir referandum var,
adam diyor ki siyaset ? ( konu anayasa halbuki ) HAYIR biz nugyo hissesi konuşalım,
bu arada tek bir yazı yazmamış nugyo hakkında, hayır dedim diye kızıyor,
borsa yatırımcısı :)
Gesendet von iPhone mit hisse.net
diye de ibare çıkmış...
ahaha,
ta almanyadan laf atıyormuş bi de...
:thumbdown:
Bugün bu hacimle ve bu tepki hareketi ile 4.34 üzeri kapanış yapamazsa biraz daha sıkıntılı bir süreç olacak gibi.
Neyse az bi nakit var, para yakın zamanda lazım değil, nugyo şuanda pahalı hissede değil.
Beklicez mecbur napalım.
Ytd
Bu kadar işlem yapıp tahtanın içine eden investaz daki karakterin ne yaptığını anlayamadım.
Yüce Allahım böyle adamlara para verip bizi de izletiyor. İmtihan dünyası işte. Vardır bir hikmeti.
Neyse ben beklemeye devam ediyorum. Ne yaparsa yapsın.
Ytd
Cumhuriyet’in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (1930, Kırklareli)
Cumhuriyet'i kuranların eğitimden anladıkları, bağımsız kafalar yetiştirmekti, bir fikre körükörüne saplanmamış, arayıp soran ve eleştiren kafalar; o güzel deyişle, "fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür" kuşaklar!
Son olarak oy vermeye giden arkadaşlar 45 çocuğun tecavüzüne 1 kereden bişey olmaz diyenlerle aynı yere tercih mührünü basarken bir daha düşünsünler. Hayır çıktığında belki borsa %10-15 düşecek ama geleceğiniz aydınlık olacak HERŞEY PARA DEĞİL
++++ alkışlıyorum +++++
https://www.youtube.com/watch?v=7jxu...GLu9s&index=13
( haluk levent söylemiş izleyin )
Nugyo açısından 4.70 den bu fiyatlara ( 4.25 ) geldik artık buralardan sorun yok, serin olmak lazım.
4.70 ler referanduma bu kadar kısa zaman varken ve göstergeler şişerken yeni alım için "aksine azalt" uyarısı veriyordu.
Kendimizce dilimizce uyardık.
Gazı alındı, sallanır yuvarlanır olacağına gelir.
Referandum akabinde 2 mayıs açıklamalarına bakmalı.
Ama, buradan bakmalı, 4.70 lerden değil.
Neyse, biz anlayana yazıyoruz zaten.
Gerisi önemli değil. Umurumuzda da değil.
HAYIRlı geceler.
Hala sözleri carpitmaya devam ediyorsunuz. Bir okulda öğrencisine tecavüz eden öğretmen var mi, var. Bir öğretmen bunu yaptı diye hemen okul mu kapatiyorsunuz. Ama ayni okulda bir, iki, uç öğretmenin bu serefsizligi yaptığını görürseniz burada bir sıkıntı var deyip, o zaman ciddi tedbirler elbette alırsınız. Bakana vakfı kapatacak misiniz diye sorduklarında bir kere olmuş bir olay hemen kapatmak olmaz anlamında söylediği sözleri carpitip hala Temcit pilavı gibi kullanıyorsunuz. İnsanda biraz vicdan olur be arkadaş.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın dostlar. Bakalım referandum sonrası neler yapacaklar? Bu arada güncel tüm aracı kurumların takasını paylaşabilecek var mı acaba?
Döktü mü herkesi yoksa ????
4,53 e takıldı
http://i.hizliresim.com/qbQrlD.jpg
Gedik amca 265000 4,42 den almış. Hayır olsun inşallah.
Sn Sussli nerelerde? Yeni forumda hiç yazısını hatırlamıyorum. Ona ihtiyaç duyacağımız zamanlardayız.:)
Alan ve satanları gören paylaşabilir mi lütfen?
Neler oluyor anlayabilen var mı acaba????
Bugün nugyo'nun hareketleri bir değişik
Ben de bu yüzden soruyorum cello üstadım zaten. Mal mı değişiyorlar yoksa gedik mal mı çıkıyor?