İade ediliyor ödemeler sizle ilgili çıkmaz ve itiraz kaydı açtıysanız iade olacaktır . Geçmiş olsun . Kullanmıyorsanız Mail order ve telefonla ödemeye kartınızı kapattırın
Printable View
İade ediliyor ödemeler sizle ilgili çıkmaz ve itiraz kaydı açtıysanız iade olacaktır . Geçmiş olsun . Kullanmıyorsanız Mail order ve telefonla ödemeye kartınızı kapattırın
ZAFER ŞAHİN
Ekşideki İstanbul itirafları
SANAL dünyada insanlara hayasızca saldırılan, itibar suikastı yapılan bir mecra Ekşi Sözlük..
Nedense hedefe koydukları isimler arasında hiç CHP'li siyasetçi ya da bu partinin çizgisine yakın bir gazeteci olmuyor. Marjinal solcuysanız, LGBT destekçisiyseniz, hükümet karşıtıysanız hakkınızda onlarca sayfa övgü düzüyorlar… 23 Haziran seçimlerinden sonra nasıl olduysa Ekrem İmamoğlu'nun en yakın kurmaylarından, CHP İstanbul Büyükşehir Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ile ilgili bir yazı yayınlandı bu Ekşi Sözlük'te.
O yazıda belediyede 3 ay içinde neler yapacaklarını, binlerce emekçiyi nasıl kapının önüne koyacaklarını bir bir anlatıyordu Subaşı. "Bunu bir süre sonra kesin silerler" düşüncesiyle ekran görüntüsünü alıp arşivime kaydettim... İyi ki bunu yapmışım. Çünkü tam da tahmin ettiğim gibi kaldırdılar o yazıyı. Artık https://t.co/2WGroJDrlk@sozluk linkine tıkladığınızda karşınıza o yazı yerine "89338649 numaralı bir entry yok. Hiç olmadı ki" ifadesi çıkıyor!
Varsın Ekşi Sözlükçüler kaldırsın o skandal ifadeleri. Arşiv unutmuyor… CHP'nin İstanbul Büyükşehir'de İmamoğlu'ndan sonra gelen ikinci adamı partinin gizli toplantısında bakın neler anlatıyor… Ekşi Sözlükten aynen aktaralım.
1— 3 ay içinde tüm kadrolar değişecek hiçbir AKP'li kalmayacak.
2— Belediye 4 parçaysa 2'si CHP'nin, 1'i İyi Parti'nin, 1'i HDP'nin yönetiminde olacak.
3— HDP'lilere verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. İyi Partili arkadaşlarımızın buna karşı çıktığını görüyoruz ama şunu bilmeliler ki, İstanbul'u HDP'lilerin oyları ile kazandık. Onlar olmasa kazanma ihtimalimiz yoktu.
4— AKP'lilerin işten çıkarılması tepkilere neden olabilir. Bunun için profesyonel iletişim desteği alacağız.
İşten çıkarmaların tamamında toplumun tepkisinin azaltılacağı haber ve belgeler servis edeceğiz.
5— Medyayı güçlendirme kararı aldık. Türkiye'deki alternatif yabancı kaynaklı medyayı destekleyeceğiz.
AKP'liler İstanbul'da tasfiye edilirken çok farklı konularda ülke gündemi meşgul edilecek.
6— Tek bir zarfı (ihaleleri kast ediyor) AKP'liler almayacak.
Bölüşümleri il başkanları belirleyecek.
Gerekirse İzmir, Eskişehir veya Güneydoğu'dan hak edişi olan şirketlere zarflar verilecek.
7— İBB'nin güvenlik personellerini çok hızlı değiştireceğiz. Biliyorsunuz belediyenin güvenliği otomatik silah taşıyabiliyor. Bu birim partinin güvenliği için önemli.
8— Vakıflar üzerinden tartışmaları büyütmemiz lazım. Bir sonraki seçimde kendi tabanımızı mutlu edemezsek kazanamayız.
Bunun için onların vakıflarını itibarsızlaştırıp yerlerine kendi vakıf ve derneklerimizi koyacağız.
9— HDP'lileri kaybetmezsek hiçbir sorun yaşamayız. İstanbul'da bizim için kilit parti HDP. AKP'ye karşı kazanmak için HDP'yi hoş göreceğiz.
10— Ekrem Bey ortalık sakinleşince Demirtaş'a teşekkür ziyaretinde bulunacak. Avrupa'daki dostlarımız da Demirtaş'ın sürekli gündemde tutulmasını istiyor. Bu ziyaret bunun için çok önemli.
11— Klasik medya haber siteleri artık yeterli değil. Sosyal medyanın gücü tartışılmaz. Kriz anlarında sosyal medyadan bir taş atıyorsunuz 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor. Gerçek ortaya çıkana kadar herkes algıya zaten inanıyor. Artık önemli olan algı. Bu seçimlerde Ekrem Bey bunu ispatladı.
İşte böyle.Haziran'ın 27'sinde Ekşi Sözlük'te yayınlanan, sonra ne olduysa kaldırılan o sayfada bunlar yazıyordu. İmamoğlu ve ekibinin 3 ay içinde yaptıklarına bir bakın Eylem planlarını milim sapma göstermeden uyguladıklarını göreceksiniz.Geçmiş olsun İstanbul.
.
Günaydın kafe .
Bilgi : ABD piyasaları bugün kapalı
Günaydın cafe
Günaydın iyi haftalar
günaydın arkadaşlar
yeni bir gün yeni bir AY
YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
HEPİMİZ İÇİN BEREKETLİ OLMASI DİLEKLERİMLE
TBB Başkanı Feyzioğlu: "Hukuk alanındaki mesleklere giriş sınavı bir an önce getirilmelidir. Bilgiyi ölçen, zor bir sınav olmalıdır." -AA
TBB Başkanı Feyzioğlu: "Hukuk alanındaki mesleklere giriş sınavı bir an önce getirilmelidir. Bilgiyi ölçen, zor bir sınav olmalıdır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
karakter ölçen bir sınav yapsınlr,seni değil tbb başkanlığından ,meslekten bile atarlar
Türkiye Büyüme Oranları / 2019 2. Çeyrek
02 Eylül 2019
Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH) %1,5 azaldı
Gayrisafi Yurt İçi Hasıla ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak (2009=100), 2019 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %1,5 azaldı.
ENTERESAN...BİST TEPKİ GÖSTERMEDİ..ŞİMDİLİK
Goldman Sachs, Garanti Bankası için tavsiyesini nötr'den al'a yükseltti
Türk, Ortadoğu ve Güney Afrika bankalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan
Goldman Sachs, 31 Ağustos tarihli raporundaTürk bankalarının düşük faiz
oranlarından fayda sağlayacaklarını belirtirken Garanti Bankası için
tavsiyesini nötr'den al'a yükseltti.
Fâtih Tezcan
@fatihtezcan
Dün Tahir Elçiyi katleden PKKlıları, bugün Tahir Elçinin mezarını ziyaret ediyor. Düğün evinin tefçisi, ölü evinin yasçısı derler ya, o söz bu İmamoğlu denilen proje için söylenmiş! Karısının duayla işi olmaz normalde, kamera çekiyor diye onu da uyarıyor. Sahtekarlık diz boyu.
https://twitter.com/fatihtezcan/stat...24507633274881
Sayın arkadaşlar,
3.çeyreğin ilk 2 ayına ait döviz kurları aşağıdadır:
(Merkez Bankası Gösterge KUR değerleri)
http://www.borsanalist.com/doviz-kurlari-borsa
Eylül ayı kapanışını bekliyoruz.
2018-3.çeyrek kurlarını da her ay için listeledim.
9 aylık bilanço tahminlerinde işe yarayabilir.
Bol kazançlar. :)
Çamur atıyor.
akp ve yancılarının eli temizmi?
pkk/hdp terör yuvası kapat niye kapatmıyor?
habur,elarab a nakil,valilere emir,hendekler kazıldı tık yok.
Elçi polis kurşunu ile vurulmuş olabilirmi?ortalık pek karışıktı o anlarda.
İzleyeceğiz şimdilik siyasi manevralarını Ekrem beyin.
Hanımını dürtmüş ikiyüzlüymüş ben göremedim.Lakin dinin en kral reklamını yapan zihniyet akp
ve fetodur hala o fetölar içlerinde.
bu zatın ne merem bir şey olduğunu bizler biliyoruz.Boşuna uğraşmayın buradakiler.Yamukluğu gözleriyle görmeyince inanmaz.
Hele akp kaynaklı yazılara hiç inanmaz.
şu fatih tezcan denen yaratığı adam yerine koyup gönderisini aktarmak bir yana bu gibilere cevap vermekte zul.Ne varki baza insan kendini tutamıyor gerçektem.sussan ..bu tipi kayıklar BAK SUSUYORSUN VERECEK CEVABIN YOK diyorlar
Türkiye Uzay Ajansı yönetim kurulu ilk toplantısını yarın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın başkanlığında yapacak.
Ekrem İmamoğlu (İspark zammı hakkında ) Zam kararı değil, finansal düzenlemeyle ilgili bir çalışma. Burada yanlış bir sistem hatası var. Bakın seçimde bangır bangır, "Kar ediyor, zarar etmiyor" denen bir kurumun, teslim aldığımız gün itibariyle, Haziran sonu itibariyle, 6 aylık bilanço, 18 milyon lira zararı var. İSPARK niye zarar etsin? Biz bununla uğraşıyoruz. İSPARK'la ilgili sadece benim katıldığım, 4 saate yakın bir toplantı yaptık. Arkadaşlarım yoğun çalışıyorlar. Bakın sayı veriyorum. İstanbul'da, 60 binin üzerinde ücretsiz ve indirimli yararlanan araç sayısı var. Tespitler yapılacak. Talimat verdim, derhal her kurumda bu anlamda yenileyin, yazılarını isteyin ve sayılarını azaltın. Allah aşkına 60 bin. 3 bin değil, 5 bin değil, 6 bin değil. 60 bin. Büyük sayı. Ücretsiz ve indirimli. Bunları düzenleyeceğiz. Tümünü elden geçireceğiz. Biliyorum ki büyük bir azalma olacağız" dedi.
Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan N.A. adlı kadının, 'Beni öldürmeye geliyor' ihbarı üzerine Karaman'da yolcu otobüsünde yakalanıp, gözaltına alınan eski eşi M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Üzerinden tabanca, bıçak, plastik kelepçe, ip ve koli bandı çıkan M.A.'nın ifadesinde, 'Memleketime gidiyordum. Gidince kurbanlık keçi alıp onu kesecektim. Koli bandı ve ipi de etleri çuvalla ve koliyle götüreceğim için paketleme yaparken kullanacaktım. Karımı öldürmek gibi bir planım yoktu' dediği öğrenildi.
Akp sözcüsü Çelik : Diyanet siyasetin dışında tutulmalı , Diyanet işleri başkanımız görevinin basındadır
TFF , Süper Lig kulüplerinin harcama limitlerini açıkladı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b19e72f905.jpg
Eş Bobluk kolay iş deği,görev boşuna verilmedi,bu görev içinde ülkemizin bölünme aşamasıda vardı,bu görev aşamsasında Fetoş-Pkk,İşid , dinci odaklı kuruluşların zincirler halkasıda vardı,din halkasının toplamı siyasal islamdır TC yıkmaktır amaçları,taktiksel hareketlerlen bazı unsurlarına karşı çıkılsa bile,buradaki amaç halkı kandırmaktır,kandırarak kirli emellerine bir adım daha yaklaşmaktır,yoksa işi bitenlerin sonlarının nasıl olduğunu hepimiz gördük.
Yaşadığım küçük ilçede ailece yemeğe çıktık dönüşte,otobüs garının hemen yanındaki köprünün altında yaklaşık 35 tane,Afgan-Paki vardı,bir kısmı İstanbul a dönmek için para dilenmeye başlamıştı bile,acısan doyurmaya gücün yetmez,kızsan liste uzun....
Ben bu zavallıların cebindeki son kuruşları sizi sınıra getiriyoruz diye,kasabaya getirip,aç-biaç bırakan şeref yoksunu insan kaçakçılarından başlıyayım siz aklınıza gelen yerden devam edin...:vk:
PKK/hdp'li ve Fetö'cü köstebeklerin bolca kullandığı bir taktik,
Atatürk'ün adını bir kere an sonra istediğin zehiri şırıngayla bas basabildiğin kadar...
https://odatv.com/hesap-hesap-twitte...-02091918.html
Anayasa babayasa kimsenin taktığı yok,Alıntı:
Selahattin Demirtaş'ın avukatı Ramazan Demir, Demirtaş'ın tutuklu olduğu dava için oy birliği ile tahliyesine karar verildiğini açıkladı.
bir kısır döngünün içindeyiz;
-PKK/hdp'li teröristlere lanet et................
-PKK/hdp'li teröristleri serbest bırak......
-PKK/hdp'li teröristlere lanet et................
-PKK/hdp'li teröristleri serbest bırak......
Akp MKYK , Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ayhan Sefer Üstün Akparti’den kesin ihraç İstemiyle disipline sevk edilmesine karar verdi / Son dakika
ATATÜRK HİÇ BU KADAR HOYRATÇA KULLANILMAMIŞTI.
https://veryansintv.com/imamoglu-gor...-ziyaret-etti/
Reha Kaya ya özgürlük....:bravo::bravo::bravo:,yeni troller gelmiş,uydurma haber paylaşıp duruyorlar...
Kap : Gsray
Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve Kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.
.İktir edin gayayı ne hali varsa görsün. Kendi düşen ağlamaz. Gayaya kac gün kaydılar.
Kürt milliyetçisi Mızraklı haklı!,Alıntı:
Kaftancıoğlu:
“..Biz bu mücadeleyi demokrasi ve adalet şemsiyesi altında büyütebilirsek hiçbir şey yapamazlar. Göreceksiniz her zaman kazanan demokrasi olur, barış olur. Kazanan tüm Türkiye halkları olur...”
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, Canan Kaftancıoğlu için “Keşke sizden birkaç tane daha klonlayabilseydik” ifadelerini kullandı.
AltıOk'daki Türk milliyetçiliğini Kürt milliyetçiliği yapan Türkiye'de "Türk halkı" değil "Türkiye halkları" gören böyle çok klon gerek kendilerine ..
Atatürk yaşasaydı tıpkı SeyitRıza ŞeyhSait gibi Apo ve çetesini 1 ay içinde yargılar asardı bu klonlar da topukları kıçlarını döverek kaçarlarken Faşist Atatürk diye yırtınırlardı..