Yenilmez ama beraberlik riski var. Kritik maç. Alırsa önü açılır takımın, yukarıyı zorlar. Şampiyonluk çok uzak değil bence.
Printable View
Yenilmez ama beraberlik riski var. Kritik maç. Alırsa önü açılır takımın, yukarıyı zorlar. Şampiyonluk çok uzak değil bence.
Eeee 3-0 yarın pozitif bir etki yapar mı, yoksa spek yine açık yönünde ky nin canını yakmaya devam mı? Bir fikri olan varmı?
İşte, o zaman sıçar. Önümüzdeki 3 maç, bizim için fırsat oluşturuyor. (Tek sorun, endeks çok yükseldi, diken üstündeyiz) Cuma 2.24 kapattığına pişmandır. Ben kendisine teşekkür ederim, cuma 4 kademe alttan geri verdiği için.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#GSRAY hissesi spor kulüpleri arasında 2019 yılında en çok kazandıran 2. kulüp oldu......Bazı kalemlerde oldukça güzel gelişmeler var....videoda anlattım
https://www.youtube.com/watch?v=aai9VejpGC8
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/Ly5dur.png
Tab gıda ile sponsorluk anlaşması yapılmış.
Yatırım tavsiyesi değildir..
Gözlerim yaşardı, borsa %1.2 ekside ama Galatasaray %2,25 artı da taş gibi bekliyor
Biz en önde gitmesine Alışıktık
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TS yapmıştı diye biliyoruz. GS 'de mi yapmış. Ben bulamadım haberi
Galibiyetin etkisi yok denemez. Bugün endeks 2000 puan eksiye düşmesine rağmen, Konya galibiyeti sayesinde düşüşe direndi. Yenilseydi en az %2 eksi açardı. Ayrıca yönetimin paraya sıkıştığında aklına yatırımcıyı düdüklemek geliyor. Ya hisse satıyor yada sermaye artışına gidiyor.(ikisinde de vardım) Bu da hisseye baskı yapıyor, yatırımcı uzak duruyor.
Endeks bozmasa 2.40 üstünü rahat görürüz hafta sonuna kadar. Ama endekste 120.000 'in altında 116.000 'e kadar sağlam bir destek göremedim. Elimiz tuşta, her an hazır beklemek gerekSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum sn.klink. fener yarın 10 dk ya devre keser . Biz de gapli bir açılış yapariz diye düşünüyorum. Sivas takıldı puan farkı 8 e indi. Geçen sene de 8 puan geriden geldik 😊 hafta sonu da tspor fener maçı var. Biz de Kayseri yi inşallah yeneriz. Takım oturuyor. Onyekuru da iyileşip takıma oturduğunda fener deplasmanından 1 puanla dönersek süper olur. Tamamen kendi hayalim 😊
Galatasaray Kulübü ile TAB Gıda arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar, TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu ile TAB Gıda Üst Yöneticisi Caner Dikici katıldı. Mustafa Cengiz, uzun görüşmeler sonucunda TAB Gıda ile en iyi şartlarda anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, "Bu anlaşmayla Galatasaray sponsorluk ve mali destek açısından çok ciddi bir kaynak oluşturdu. Beklentilerimiz baya yüksek. İnşallah hayallerimize kavuşuruz. Galatasaray nasıl bir dünya markasıysa TAB Gıda da bir dünya markası. Anlaşma 5 yıllık." diye konuştu. Galatasaraylı taraftarları TAB Gıda bünyesinde bulunan markaların ürünlerini tüketmeye davet eden Cengiz, "Galatasaray menüsünü tercih ettiğinizde fazladan bir ödeme olmayacak. Galatasaray her menüden 1,6 lira gelir elde edecek. Yıllık en az 2,5 milyon lira gelir hedefliyoruz.
Haber bu şekilde . Kap bildirimi yapmayı unuttular sanırım 😊
2,5 milyon lira dediginiz 400 bin euro. Yarim milyon dahi degil. Ki bu da maksimim degerdir buyuk ihtimal.
Onun dışında oyuncularin, hocanın aldıkları 3 5 milyon euro. Garanti. Cash.
Kısaca bu anlaşma olsa ne, olmasa ne. Bu haberin etkisi ne kadar olabilir ki?
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, sadece 2.5 milyon ise, bu anlaşma "osuruktan tayyare" bir anlaşma olmuşSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=klink;4091014]Evet, sadece 2.5 milyon ise, bu anlaşma "osuruktan tayyare" bir anlaşma olmuş
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
Bence bir Türk futbolcunun yıllık ücreti çıkar. Az çok demeyelim 😊
Şöyleki kabaca menü başına 1,6 TL den günlük 5000 adet gibi hesaplamislar. İnşallah tüm Galatasaray lilar daha çok yer 😊
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/x8eT0x.png
Hocam feneri paylaşmışsın gs yi de paylaşırmısın
GSRAY günlük kapanış (güzel kapanış)
https://resmim.net/f/VpMFNV.png
Hafta sonu Bjk berabere..TS/FB berabere..Sivas berabere..11 puanlık maç.
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/HHVZNE.png
Galatasaray derneği 4 mil.lot satmış yine
Hocam ziraat elinde kaç lot kalmış...
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/MjLQMo.png
P.tesi dikkat edilmeli. Galibiyeti, 1-2 dk.da döşeme yaparak değerlendirebilirler. Hemen ardından eksi. DOW (-) 2.09 kapadı. Birkaç firmanın Corona virüsü yüzünden, Çin'deki fabrikalarında üretim durdurmalarından bahsediliyor. Birde, hani "8 senede bir, küresel kriz olur" geyiği var ya... Kriz yaratmak isteyenler bunu fırsat bilmez İnşallah.
Buradaki derin sessizliği, hayra mı yormalıyız?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman böyle "sessiz ve derinden "
ama hiç alıp başına gittiğini görmedik
Derneğin dakka başı mal satmasını nasıl yorumluyorsunuz ?, rahatsız edici biraz
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terim'in aldığı 18 milyon tl lik yıllık maaş şirketin kasasından çıkan gerçek rakamı yansıtmıyor çünkü şirkete maliyeti brüt maaştır net değil. 18 milyon tl net yıllık maaş için gelir vergisi % kesintisi %40 gibi çok yüksek olacaktır. Sonuçta da FT'nin yıllık brüt maaşı 18 : 0.6=30 milyon tl civarında olmalı. FT için şirketin kasasından işte bu kadar para çıkıyor her yıl. Bir de FT'nin yardımcıları vs var, onları da hesaba katarsak sadece teknik kadronun şirkete yıllık maliyeti 40 milyon tl civarındadır.
son günlerde derneğin yaptığı hisse satışlarına ben pek bir anlam veremedim, bir kaç haftada 13.8 milyon lot hisse sattı kulüp. Umursanmayacak türden bir rakam değil bu. Eğer satışların arkası gelir ve kulübün hisse oranı %50 ye doğru yol alırsa iyice şüphelenirim.
Acaba Kemerburgaz arazisini aynı sermaye olarak kullanıp bedelli sermaye artışı mı yapacaklar? Ya bu ya da derneğin elindeki başka bir gayrimenkulü ayni sermaye olarak kullanabilirler, gerçi kemerburgaz'daki 49 yıllık üst kullanım hakkı oluyor bildiğim kadarıyla. Ancak bu adamlar bir şekilde ayni sermaye koyma karşılığında bedelliye gitmeyi kafaya koymuşlarsa bu yönde adım atacaklar demektir. Öte yandan SPK buna izin vermez gibi geliyor bana. GS'nin en son yaptığı tahsisliden bedelliye dönüştürme operasyonu çok tepki aldı devlet kademelerinde tabii iş bittikten sonra.
Son çeyrekte (2019 2Ç) 4 milyon tl zarar etmişler. Yani Eylül Ekim Kasım 2019 da 4 milyon tl zarar yazmış bunlar. Hem de ŞL'de oynadıkları bir süreçte bunu başarabilmişler. 2Ç bilançosu iyi gelmedi, bu kesin. Öte yandan borsaya kote 4 sportif arasında mali durumu en düzgün olan GSRAY'dır. Özkaynaklar sadece 197 milyon tl ekside. BJKAS ve FENER'in mali durumu çok daha kötü durumda iken GSRAY hissesinin kötü performans sergilemesi tahtadaki oyuncuların korkmasından ve tedirgin olmasından kaynaklanıyor. Bu hissenin mevcut konjonktürde çoktan 3 tl yi aşmış olması gerekirdi ancak piyasa bazı kötü kokular aldığını düşündüğü için bu hareketi şu ana kadar yapamadı.
TSPOR'da da hisse satışı oldu ve satışlar tamamlandıktan sonra hisse uçtu gitti. Buna benzer bir şey olması ihtimali var mıdır GSRAY'da çünkü satışlar karşılanıyor ve hisse fiyatı düşmüyor. Tabii mümkündür ancak piyasa "bedelli" korkusunu ve tedirginliğini üstünden atamadı henüz. TSPOR'daki hareket %200'lük bedelli devreden çıktıktan sonra gerçekleşti dikkatinizi çekerim. Arada çok büyük fark var. TSPOR'da bedelli olayı kapanmıştı, GSRAY'da ise "yeni bir bedelli açıklanabilir" diye bir tedirginlik hüküm sürüyor. Yani her ikisini de ayni kategoriye sokmak büyük hata olur.
Genel borsa görünümü ile alakalı bir şeyler karalayayım:
Eylül ortasından bu yana geçen 4.5 ay içerisinde FED piyasaya 430 milyar dolar enjekte etti ve bu enjeksiyonlar devam edecektir. FED'in bilançosu 4.55 trilyon dolarda zirve yapmış, sonra da Ekin 2017'den itibaren düşüşe geçmişti ve soluğu 3.75 trilyon dolarda almıştı yani FED piyasadan 800 milyar dolar çekmişti. Son 4.5 ayda iş tersine döndü ve FED yeniden piyasaya dolar enjekte ediyor. Şu anda FED'in bilançosu 4.2 trilyon dolara çıkmış durumdadır ve bu rakam artmaya devam edecektir yani FED piyasaya dolar pompalamaya devam edecektir.
Bu operasyonları FED QE olarak tanımlamıyor, sadece Lite QE deyip geçiyor ancak ne olursa olssun bilançoya etkisi aynidir, ister tam QE olsun ister Lite QE olsun. Sonuçta FED'İn bilanço tanımı "faiz içeren devlet tahvili" olduğuna göre bu tahvillerin vadesi yani tahvil mi yoksa bono mu olduğu önemli değildir.
Eksik olmasın her iş günü FED bana bir mail atıp o gün sonunda hangi işlemleri yaptığını detaylandırıyor. Ve bu iş 4.5 aydır devam ediyor. Temmuz sonunda sona erdireceğiz diyor ama devam etmek zorundalar çünkü piyasa FED'i köşeye sıkıştırmış durumda. Dünyanın en büyük bankası olan JPMorgan bu operasyonu planlayan ve uygulamaya koyan beyindir.
Yukarıdaki gelişmeleri art ardında koyarsanız, borsalardaki mevcut durumun ve son günlerdeki satış baskısının aslında bir alım fırsatı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. TH
Burada her zaman altını çizdiğim şu gerçeği tekrarlamamda fayda var: Borsanın %80'i psikolojidir. Temel ve teknik analiz geri kalan %20'yi temsil eder. %80'lik bölümü oluşturan psikolojinin (yani "algı"nın) 2 ana bileşeni var: Korku ve açgözlülük. Maalesef KY'lar açgözlü olmaları gereken zamanlarda korkarlar ve panik yaparlar (örneğin en diplerde); korkmaları gereken zamanlarda ise açgözlü davranırlar (örneğin tarihi zirvelerde). Bu gerçeği herkes kafasına kazısın, böylece kendilerine büyük bir iyilik yapmış olurlar. TH
FED kendi oyununa kurban gitti. Piyasaları manipüle edeyim derken kendisi JPMorgan ve işbirlikçilerinin manipülasyonuna kurban gitti. İyi de oldu. Manipülatörlerin sonu her zaman böyle olur, ister FED olsun ister GSRAY tahtasındaki çete hiç fark etmez. FED'in içinde bulunduğu açmaz dünya borsaları için oldukça pozitiftir. TH