Arda neden pislik?
Printable View
Arda hiç pislik olur mu?
Zeki, çevik ve ahlaklý bir sporcudur.
[emoji3]
https://veryansintv.com/sinirda-turk...iha-kalkmiyor/Alýntý:
Sýnýrda Türk ordusunun gözünü baðladýlar: ABDden izinsiz ÝHA kalkmýyor!
Türk Silahlý Kuvvetlerinin Fýratâýn doðusundaki hareketliliði gözetlemesi için kullandýðý Ýnsansýz Hava Araçlarýna (ÝHA) ABD'den sýnýrlama geldi. ABD'nin Türk ÝHA'larýný kendi izin verdiði bölgelerde ve belirlediði sürelerde kullandýrdýðý ortaya çýktý.
Böyle soytarýlýða ne gerek var.....
ABD'nin gör dediði yerleri görecekse IHA falan kaldýrmaya hiç gerek yok...
ABD göstermek istediði görüntüleri bize versin ayný þey demektir..
Mantýklý. Bana göre iki konuya ayrýca dikkat edilmesi gerekebilir.
- Viopta elde edilecek kardan verilecek %10 stopaj.
- Özellikle dikkat edilmesi gereken konu bence teminat. Þu an ki þartlara göre teminat bu kadar gerekir diye düþünüp sorun deðil diyebilirsiniz.
Ancak geçen sene kur hareketinde viop opsiyon piyasasýnda insanlar ciddi þekilde maðdur edildi. Kamu teminatlarý ciddi arttýrdý.
Üstüne aracý kurumlar bunu bir de 1,5 kat olarak uyguladý. Ve uzun bir süre piyasa yapýcýlar kotasyon girmeyip insanlarý sýkýþtýrdýlar.
Tamam opsiyon daha sýð bir piyasa. Ancak döviz vadeli piyasada da bunlarýn yaþanma ihtimali olamaz mý diye düþünüyorum.
Nerdesin Escuda biþey rakamlý kardi$, gel hele yanda$ finansý annat bizlere..
simdi bi takim insan der ki
kainati donduren biseyler var
bi takimda yok der
acaba diyenlerde var demekki
Bakýn.. adýmý kullanýyorsunuz.. ben de kýllanýyorum.. :he:
Adýmý böyle cümle aralarýna gizli saklý sýkýþtýran son kiþi "Allahaýsmarladýk" dedi forumu terk etti.
Bir de.. karýþtýrmayýn bu dini konularý.
Herkesin taksiratý kendine.
Bu arada.. Allah taksiratýnýzý affetsin. :he:
Alýntý:
Pek delikanlý birisi gibi benim her yazdýðýmý takip etmeye mi baþladýn allasen...
sana bi ispat yapiym
aksama duvardaki orumcekleri yersin
burda bi diyelim bi dostum var
supris yapem dedim
cep tilifondan habersiz gittim evine caldim kapisini
kapiyi ya acar ya acmaz
ha icerdedirde pustluguna acmiyodur onu ben anlamaz Muazzez
ben kapiya baharim
aciliyu mu acilmayu mu
yoksa paranoyak olur aklimi yitiririm
simdi dagilalim cocuklar
birazdan belalim gelir
kendini komik gostertcek laflar eder..
Þimdi ben.. adýmýn böyle kullanýmlarda karýþmamasý için adýmýn yanýna © yapayým dedim.
Sonra baktým ki © karakteri için Alt + 184 basmak gerekiyor..
Sonra vazgeçtim.. bi tane © için 183 tane daha boþu boþuna tuþa basmaya deðmez dedim.. kendi kendime.. :he:
Alt + 1 olsaymýþ, iyiymiþ.. :he:
Aynen öyle baþka boyutlarda dünya dýþý varlýklar var mý yok mu bilmediðimiz gibi düþünebilirsiniz
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi birisine ben evrenin niçin var olduðunu biliyorum desem adam bana haydi nasýl olmuþ da olmuþ kanýtla bakalým der ben de mahçup olurum.. Ama bir Hindu diyebilir ki maymun fil boða tanrý bir araya geldi evreni þu kadar gün içinde yarattý, gerçeði mi söyler bilemeyiz tabii inandýðýný söyler.. Budiste sorsak o da ayrý bir var oluþ anlatýr.. Hiçbiri bilemez kanýtlayamaz ama inanmakta hiçbir sakýnca yok..
simdi zaten sikinti kanunda yok usulde var
ben ciksam desem 2 turlu de olabilir (coluk cocuk gibi)
hem onun yargi ve hukumlerine tabi degilim yani rahatim bu dunyada yerinde
ama ote dunyayida bi sekil garanti cep e atiyom
haha
o zaman herkes oyle yapar abi :-)))
oyunun isleyisi bastan asagi degisir ya
olur mu hic oyle bisey? o zaman niye ramazanda bobrekleri kurutasiya dek susuz birakiyon?
neden nicin nasil baska . bi hukum var veyahutta yok ondan bahsediyoz...siz ayrintiya fazla giriyonuz bence olay gayette basit.
Bu kadýn biliyor ve anlatýyor.
https://www.youtube.com/watch?v=VkYbLaaCy8w
Bir de kitap önerebilirim ama kimse okumaz.
guzel kardesim onun kimse bilmiyo . o sebep onun adi inanmak. bilmek degil.
ama inaniyosun diye kimseye madalyada vermiyolar
tabi inanmiyosun diyede.
ama inananlar vs inanmayanlar vardi simdi bunlar arasi interface bir de bilmiyenler cikti
sonra baska moda lar cikicak.
moda lar cogalicak onu deyyom bende..
isin ucu kacicak bak
sebastian:
huni mi getir :-)))
Yeniden dünyaya gelmek konusunda ben Özer Çiller'e inanýrým. Kendisi önceki yaþamýnda Rus çarýymýþ Tansu da çariçe imiþ. Fukara Hindu, ikinci üçüncü geliþinde bile Hint fakiri olmaktan kurtulamazken bu uyanýk çiftimiz çarlýk ailesi olarak dünyaya dönmeyi becermiþler.!.
simdi abi benim gecmisten birikmis oruc borclarim var bi miktar. buna gore
yaklasik hesap her ay 5 gun tutarsam 8 sene. 10 gun tutsam 4 senede odemis oluyorum. ben ama 6 senelik programi tercih ettim. bi ay 5 gun bi ay 10 gun . yani ote tarafta zaten odeyecen. kaldi ki orda nasil odeyeceginde belli degil yani hesap agir gelebilir. ben bunlara odaklandim daha...
sunlara degil:
var mi yok mu
varsa niye yoksa niye
5n1k abd ye kacan mi artik giden mi gazteci cuneyt miyim ben ya ? :-)
her cocuk fenev li mi dogar?
kutuplarda sahur iftar saatleri vs vs.
afaki bunlar
kafa yormaga degmez
Bunlardan baþka, insanlarý inançlarý yüzünden yargýlayan bir baþka inançlý geçinen yok bu dünyada.
Ýþleri güçleri fitne çýkarmak.
bugun vizyona yeni bi film girdi
elektrik savaslari - current wars
yani nicola tesla dan topu alip surup elektrige hukmedenin 3. dunya savasini kazanacagindan bahsediliyo
haftaya belki gidecem
yani kurgu da olsa enteresan
cunki su ve petrol savaslari son teknolojiler kaya gazi elektrikli araclar ve denizden bile her yerden su aritma ile hayal oldu
bosverin makul seylerde guruplasin arkadaslar :-) bence yani bunlari ejnebiler ortaokul forumlarinda tartisiyolar
Eyy Escuda rakamlýsý, çýk dersem çýk..
Her þey kiþinin iradesine araþtýmasýyla þekillenir, kaderini kendin çizersin(ebedi hayatý da) yaratýcý zaten senin öyle olacaðýný bilir ezeli de ebedide
Çalýþýp sayýsalda ilk 1000' e girince sana eðitiminin en güzelini veriyorlar üzerine parada veriyorlar, okul bitince dünya kazan sen kepçe nerede istersen orada yaþarsýn, nasibinde bolca olmuþ olur, yok bir dönüm bostan yan gel yat osman yaparsan, gider ne iþ olsa yaparým aðam dersin aða da sana asgari ücreti dayar kuru ekmeðe talim edersin nasibin kýt olmuþ olur, yapacak bi þeyin yoktur.
Futbol klüplerinin borçlarýndan, oruç borçlarýna..
Bu gün gündem geçiþkenliði baðlantýlý.. :he:
filmkolik olmasamda
sirayla
star wars
terminator
matrix
serilerine gittim
bu da onun uzantisi gibi
yani biri bi maksatla bi seyleri sufle ediyo ama
tam cozumleyemesemde ilgi cekici
cunki bu cep telefonlar vs hep matriks filmi muteakip giris yapti hayatimiza
elektrik savaslarindada bi mesaj elbet var
benim hayatim zaten film ama ne tur film muziplik yapip sormayin miki filim degil :-)
abi sen bora abi yi hic cozumleyemedin gitti
adam bi kere yazim tarzindan solak. sol el kullanan biri belli tanimadan onu soyliyim fazla duygusal yapisiyla yaklasinca olaylara basak gectiler adamda gitti tabi ya onur var neticede. gerci ben hic kotu davranmadim ona geldi benim sinira dayandiysa puskurttum modern bi ordu gibi o kadar . dalga yapmadim yani....