azar azar aliyorum ozaman ben.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
azar azar aliyorum ozaman ben.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi alış yazın...
belki verirler...
öyle sallamayla olmaz...
mal yok diyorsunuz....
buyrun...yazın bi alış....
bakın akşam ki kademeler....
https://i.hizliresim.com/xCQVvK.png
bak....2,777 maliyetle 139 bin lot malllll...
senvyaz alışı...verirlerrrr...verirler...
Yazinca vermiyolar cok yazdim 50 bin 100 bin ufak ufak aliyorum bende acelem yok 6 aylik bilancoda zarar gelsinde o zaman herkez satar daha ucuza aliriz
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket sahibi bile 300 bin lot la ceza yedi..
Karlıdağ bile 250 bin lotu 6 larda sattı diye bğtün bu olaylar patladı...
Sen yaz...emin ol verirler...korkma yaz..
Nasılsa hayali arsa hikayesi yaratıyorsunuz ya..güldüm...
Bir zamanlar yabancı ortak bile gelir diyorlar dı...harbi fabrikasının yerini biliyor musunuz..adresi verinde bi imarını sordurayım...anlarım bu işlerden..mesleğim bu inşaat mühendisiydim.çakarım bu işlerden...
Adamın 7 tane mi satış mağazası var galiba...azerbeycan da da 3 tane vardı...onuda kapattıkar galiba zarar ediyor diye...
Önceden de yazmıştım...
Hepimiz insanız...yukarıda allh var...
Vebal var..kul hakkı var...bunlar önemli şeyler
.
6 aylık zarar gelsinde diyorsun..ama 25 milyon maske siparişi var diyorsun birde..
Anlaşılan 3 beş lıt almışsın bşraz çıksada çaksam diyorsun...pazarlamacı seni..işportacılık tam...pazarda tezgahı olmayıpta ortada limon satar gibisin...
Takılıyorum....ciddiye alma...
Ama yinede uyarayım..buradan öyle gözüküyorsun...
Güzel bir analiz yaparsın anlarız..
Eyvalkah deriz...
Tahta gidebilirde..bunada eyvallah ama böyle yazarsan...olmaz....
Yakışmaz....
Ama yinede gider inşallah...
parada kazanırsın inşallah..
Bu arada tahtada malım yok...
Eskiden bildiğim için tahtayı onun için yazdım..başka bir niyetim yok...
Sayın Snap, bilmediğimden soruyorum şirketin merkezini yazınca günören merter çıkıyor.Eğer 1000 m2 alan orda ise (varsayım olarak da düşünebiliriz.) şirketin arsası kendisinden pahalı oluyor.Forumu baştan sona okudum ve anladığım bir şeyler yarım kalmış.Tamamlamak için kullanabilirler ve bu da güzel hikaye olur gibi .İşin açığı şirketin geleceğine yönelik bir beklentim yok ama arsa merterde ise hissenin yukarı ivmelenmesinde kullanılabilir.Canımı acıtmayacak bir miktarı park etmeyi düşünüyorum.
Snap kardesim senin mallarida aldik galiba yakinda anadolu yakasindada magaza acicaklar bos vaktinde gecmis yazilarima bir goz at ne yazmisimda olmamis bir bak bakalim belki o zaman nasil bir pazarlamaci oldumu ogrenirsin malimiz var birseyler yazip ciziyoruz sen niye degerli vaktini harciyosun burda git isc al keyfine bak
Sen geçmişi bilmiyorsun anlaşıldı..
Önceden yazılanlarıda hiç hemde hiç okumamışsın..sen daha iyi biliyorsun...
Sıkıntı yok...ha bu arada ben mallarımı sana satmadım..onuda okumamışsın..
Sorun yok...kimseye bişey şzah etmeyede gerek yok....
Dediğim gibi...hepimiz insanız...
Sana bol kazançlar...
Bana mallarini satan butun cakallar yasak yedi uyaniklar ya kurnazlar ya ama spk affetmedi gecirdi hepsine allahin tokadi yok bahadir efendi dedi spk adama ve karisina gecirdiler adam olsalardi sorun olmazdi he simdi 10 bin lotla tahdayi nasil taban yaparim onun pesine dusmussunuz hepiniz ama merak etmeyin su yolunu bulur allah herkese nasibi kadar verir ister borsa olsun ister yolda para bul herkes nasibi yicek cakallar bok yicek ama unutmayin.
faaliyet raporunda mağazaları çoğaltacağı yazıyor. bölünme olmadan halka arz fiyatına geri gelmiş.
Rusyada magaza acicaksin hic renk vermiyosun patroncum bizim her herde kulagimiz var yoksa rus ortakmi alicaksin seni gidi seni
https://i.hizliresim.com/R4p6ck.png
https://i.hizliresim.com/D0kHaV.png
bakalım çaktırmadan 5 olur mu
Demek ki buraya yazmamak lazım mış..
Pişman ediyorlar...etsinler..biz grafil yorumu yaptık...
Yoksa tahtanın mim li olduğunun farkındayız..garanti tahtayı bozdu bugün ama yapı kredi..sen bilmiyormusun garantiyi...bilirsin sen bilirsin...
Bu gip hiç sarmadı beni günde 10 kere işlem yap..hareketleri takip edememe...
Bugün satıcılı tarın alıcılı..istediğin fiyatı tahtada ayarlama..
Olsun ..herşey oluruna varır zaten...
Hayırlı olur inşallah..
Olurda...herşerde bir hayır vardır...
3 milyon dolara kot şirketi mi olur yahu ...Avrupada olsa bu şirket en az 10 milyon dolar yada euro eder ....Bistte 20 milyon tl piyasa değerli kaç şirket kaldı ayıptır ...Yeni arz edilen şirketlere bakında biraz utanın rodrigonun patronları....Malı dağıttınız millete de toplayamıyorsunuz değilmi...
Garanti bu gün 100 bin lota yakın almış ne yapıyor bu sattığını geri mi aldı şimdi ..
Garanti bu gün 24 bin lot satmış ...Al gülüm ver gülüm yaptığınız için spk ceza verdi size hala akıllanmıyorsunuz ...
:cool::cool::halay::halay: 3.41 hayırlı olsun tavanınız...Kimse yokmu
eyvallah...
daha dur...
ama sende haklısın...
durumun keyfini çıkar
Güzel ... maşallah
3.70 haftalık kapanış yeterli...Önümüzdeki hafta devam inş....Tahtayı yapanlar bu sefer akıllanmış ....bozmamaya çalışıyorlar....Efendi gibi iş yapmak iyidir....Yapı kredi bu gün 250 bin lot vermesine rağmen kağıt iyi durdu ...Yapı kredi ile alıcılar anlaşmış demekki.Aferim gençler sulh iyidir....
kısa vadede aman dikkat...dinlenmesi ve grafiği yormaması lazım....
yada hemen brüt takasa ve tek fiyatı yapıştırırlar...
aman dikkat...
arzular şelale olmasın...
hepsini ziraate topladılar....
demek sürekli pazar a hazırlıktı.....
artık al sat görülecek....güzel....
bakalım ne olacak ekim başında....
Kotasyon yönergesine ana pazara geçiş için şartlar uygun gibi ama neden böyle bir başvuru olacağını düşündünüz sayın snap, cahilliğimi maruz görün öğrenmek için soruyorum.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/875494
bugün kapta var...
borsada pazarlar değişti..gip kaldırıldı...onun yerine alt pazar oluşturuldu...
sürekli işlem görecekler 1 ekimden itibaren ben öyle anladım...
kap ta var incelersen...
Kapı bayağıdır takip edemiyorum, Cevabınız için teşekkür ederim sayın snap, gelişen işletmeler pazarındaki fiyatlama zaten bir acaipti umarım tüm yatırımcılara hayırlı olur.
Son düzenleme piyasada oluşan fiyat anomalilerinin önüne geçer umarım bir nebze de olsa. Borsadaki tüm şirketlerin toplam piyasa değerinden daha değerli şirketler peyda oluyordu halka açıklığın düşük olması yüzünden.
https://i.hizliresim.com/ffnlHZ.png
aman dikkat.....
Teşekkürler sayın snap.
Maaşallah....
Biz 5 dedik oda ne 5 i dedi bize...
Bizim nasibimiz 5 ler miş...
İnsan nasibi kadar yermiş...
Yapacak birşey yok...
İnşallah bu işin sonunda ağlayan olmaz....
Geçen seneki operasyonu yiyenler bile zararda kara geçti..
Bakalım hayırlı sı....
Kimse yokmu burda,tavanlara devammm