Daha bir kaç gün önce bu fon 44 liranın üstünde kapış kapış gidiyordu.
Şu anda 39 lu fiyatlarda. Bu fiyatlardan alamayanlar 50'lerde kapışır. endişe etmeyin :)
Printable View
Daha bir kaç gün önce bu fon 44 liranın üstünde kapış kapış gidiyordu.
Şu anda 39 lu fiyatlarda. Bu fiyatlardan alamayanlar 50'lerde kapışır. endişe etmeyin :)
Usdtr de kotasyon yok galiba
Kabul edin altında iyi tokatladılar!!! Küt küt kafamıza kafamıza. Usdtr ile kapadık günü. Bakalım yarın ne olacak
[IMG]https://i.hizliresim.com/cYzdjP.jpg[/IMG]
altının ons fiyatında da rusya'nın aşı açıklamasına bağlı olarak oluşan bir miktar düzeltme hareketine rağmen, günlük bazda yükseliş trendi halen kendini koruyor.
Ekonomist Mahfi Eğilmez " Altın fiyatındaki düşüşte Putin'in, Rusya'nın ilk koronavirüs aşısını onayladığı yolundaki açıklaması etkili oldu. Yalnız aslı çıkmazsa fena olacak" ifadesini sosyal medya hesabından paylaştı.
Fena biçtiler arada benide biçtiler nasipsizlik....döner döner dedikçe 100 usd düşmüş bu düzeltme olamaz....
Kaçıncı aşı işi bu ben sayamadım....
Öyle ve ya böyle....düştü iyi oldu artık yüklü alımlara başlarım bıraktığım yerlere geldi....SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bu kadar beklemiyordum ama dxy toparlıyor, ABD 10 yıllıklar yükselişe 2-3 gün önceden başladı.
Bist de yaptıkları gibi aşağı aşağı tüm longları- kredili/ kaldıraçlı işlemleri silmeden kolay kolay yukarı almazlar gibi. Bir pin bar oluşmasını beklemek lazım. Geçen hafta cuma bist de yaptıkları gibi
Dün döndü dönecek, ha burdan döndü artık diye diye stoplamak zorunda bıraktılar. Spot fiyat ons da 1945-1950 civarıydı. Şu an 60-65 dolar aşağıda fiyat
Spot gümüş %10 aşağıda.
Altın tarihsel oynaklığını 2-3 e katladı. 65 dolar tepeden düş, 30 dolar tepki ver. Bunlar normal koşullarda oluşan fiyat hareketleri değil. Filler tepişiyor
Altın artıya geçti. Dolardaki gizli el çekilmiş gibi.
Sabah açılışla usdtr leri verdim. Tortumlu üstad benden aldı diyebiliriz. Fon yöneticisi likidite sağlamadı
ons'taki yükseliş hızlandı. hadi hayırlısı
yine ons 2000 dolar üstüne atarsa yükseliş hızlanır diyor ekonomistler.
Dün fena doğradılar...60 bin zarar gün sonu....bugun +24 bin yarısı bile çıkmadı....altının düşüşü kar sadece....bugun dengelensin ons yarın hareket yönünü belirler....ayrıca bugun gldtrf de millet alıcıydı hep....ons 1864 görmüş olunca fazlada risk almadık.....bi otursun ons....zıplayıp duruyor
..
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mnuchin: Trump yönetimi yeni yardım paketi üzerinde ilerlemek istiyor. Ancak Demokratlar bunu müzakere etmekle ilgilenmiyorlar.
Galiba bundan dolayı parite yükseliyor ama ons düşüyor....
Usdtrf ve gldtrf itanayla toplanıyor...
706.1 den 2 bin lotu satıyorum....topladım topladım...14 bin kar....yeter
Borsaya mı girdin....usftrfde ronotun diğer ucu görüldü marjı daraltmış....geçen 715 i görmüştü robot yokkenSM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bileyim, bir haber düşer vs... akdeniz ile ilgili diye girmedim dolara. Belki yükselmesini istemediğimden olabilir
702 den topla 700 den iyi iş....tavandan hepsini sattık....düşecek şimdi herkesSM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
74.7 den tekrar sattık....bu fiyatlarda durursa infonun 1200 lotu var o bana dipten verir akşama....SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu pariteye rağmen +0.5....ons performansı zayıf....parite düşerse salacaklar gibi....biz usdtrf de al sata devam
İnfo tavana yazdı dün ben boğaza kadar maldayken dipten 695.5 vermiti şimdi bende sıfır mal....o tavana yazmış...
Akşam trkcell bilançosu var...iyi gelebilir alabilirim....
Zgold 10 bin lot....gldtrf son dk uçtı....bide 10 bin trkcel aldıl bakalım....bugun +17 bin....marjlar açık olunca gldyrf usdtrf ve zgoldda fink atıyorum işler yoğun....Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
İşler ters....parite düşüyor ons yükseliyor iyiki 10 bin var....dolar gidici gibi...onsda kayılırsa depar işleri olabilir....ons 1944 kırdı 4. Defa denedi....
7 haftada 7,1 milyar dolar büyüklüğünde döviz alımı[emoji779]️
Vatandaşın kambiyo vergisine RAĞMEN döviz alımı devam ediyor.[emoji389] https://t.co/Ur8BNTFtDL
-7 Ağustos Haftası'nda da,
-Bir önceki hftaya göre;
-Verilen kredilerdeki artış, devam etmiş.
-[emoji848][emoji17]
-Para muslukları, kapatılmamış.
-[emoji17] https://t.co/fF4NdmjKrV
Demokrat ABD'li senatörler Pompeo'ya bir mektup yazarak; Türkiye, gemilerini Doğu Akdeniz'den çıkarmazsa ekonomik yaptırım uygulanmasını istedi -Sputnik
İngiltere, aralarında Fransa ve Hollanda'nın da olduğu bir grup ülkeyi koronavirüs açısından güvenli ülkeler listesinden çıkardı
Avrupa'da corona günlük vaka sayısı tekrar yükselişe geçti.
Almanya +1419
Fransa +2669
İspanya +2935
İtalya +522
Türkiye'deki vakaların artması süpriz değil. Turizm sezonunda önlemler artırılmalı. Yoksa bedeli çok ağır olur https://t.co/zNBLUmDzyz
Yılbaşından beri (YBB) en yüksek miktarda yabancı çıkışı -566,5 m.$; geçen hafta kuru zıplatan nedenlerden birisi olabilir. YBB yabancı hisse çıkışı 5 milyar $'ı bulmuş bu arada. Ayrıca 2008/9 krizi (ağustos 2008 -687 m.$) ve 2019 mart sonundan (-600 m.$) beri en yüksek haftalık