Ben de 5. Maddeye katılmıyorum.ekiz ,dardanel bunlarda göz altında ve de en kötüsü olan dardanel 6,7 gibi sürede 13 e ,ekiz de 1 ayda 23 e katladı.
Ben de 5. Maddeye katılmıyorum.ekiz ,dardanel bunlarda göz altında ve de en kötüsü olan dardanel 6,7 gibi sürede 13 e ,ekiz de 1 ayda 23 e katladı.
Satış yapılıp kalan para hissedarlara dağıtılacak.
Evet tib satışından anladım, kalan para hissedarlara dağıtılacak. Ama ne kalır ne kalmaz bilinmiyor . İşin tricki orada.
piro bey, ihale ilanının altındaki kanunların belirten maddelerine baktım. Orada yazıyor.
Şöyle bir şey olabilir mi şirket bcf dahil 360 mly na satıldı halka açık kısma buradan pay oranı kadar %25 90 mly ayırabilirler.oda hisse başı 6 tl yapar.kalanla borçları öderler ne yaparlarsa yapsınlar.spk açıklama yapmalı bu konuda
Üstad hissedarlarin payını ayırma gibi durum olmayacak. Adamlar borçlar çok arttı varlık satışı yapıyoruz diyor. Hisseleri satmamalarinin nedeni ise halen hissedar olan fetoculerin davalarının devam etmesi deniliyor. İşin açıkçası TMSF nin umrunda değil halka açık kısım. İşlerine geldiklerinde basiretli tüccar muamelesi yapıyorlar kendilerine ama kusura bakmasinlar gül gibi şirketi alıp batak durumuna düşürdüler. Her fırsatta kozal i aldığımizda 8 TL idi şimdi 80 TL demesini biliyorlar ama Royal den bahsetmiyorlar. İşlerine nasıl gelirse onu konuşuyorlar. TMSF üst yönetiminin siyasilerden bir farkı yok.
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Bizim naksan dan alacagimiz olan borçları bile odemeyiz diyorlar. Alacaklıların sıralaması var deniliyor. Odenirse bile en son Royal e sıra gelir diyor. Ne de olsa feto irtibatlı firma.
Bugüne kadar çok sabrettim hep ümidim endiselerimden fazla olduğu için kağıda sahip çıktım ama bugün itibariyle endişelerim daha ağır basmaya başladığı için portföyun yarıdan fazlasını verdim.
Ama şunu da merak etmiyor değilim. Bu kağıdı halen buralarda tutan bir güç var. Sebepsiz yere buralarda tutmaz.
Arkadaşlar yargılananların dava sonucu kesinleşene kadar hisseleri oranda para hesapta tutulup diğer hissedarların parası verilir anladım ben (ihale ilanı altında belirtilen mevzuatları okuyunca) lütfen kanunlarla biraz bilgisi olan arkadaşlarda incelesin.
İhale sonucu borçlar ödendikten sonra hisse başına ne kalır bilemiyorum.
Arkadaşlar ben de asyab hissesi vardı.Süreci içiniz de bilenler vardır belki de,önca mal varlığı satış ihaleleri oldu.ama sonuçları ne oldu, kaça gitti bilen yok,açıklama yok...Para kalırsa,en son bize ödeneceğini biliyoruz,o kadar...4 yıl oldu,halen bekliyoruz.O zaman bakan Canikli idi.Araplar alacak demişti.ona güvendik aldık.Devletimize güvendik...Ama maalesef yanıldık....Umarım bir darbe de bundan yemem...
Sayın S.... T..
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 20.08.2020 tarihinde yapmış olduğunuz 2003722436 sayılı başvurunuz 26.08.2020 tarihinde TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞI 1 tarafından cevaplanmıştır:
Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışı hisse satışı olmayıp 6758 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanunun 19 ve 20'nci maddeleri, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 134 üncü maddesi ile Kurumumuza verilen yetkiler kapsamında Kurumumuz tarafından, şirketin faaliyetini yürütmekte kullandığı ve mevcut faaliyeti için gerekli/yararlı olan mal, hak ve varlıkların devrini ihtiva eden bir cebri icra satışıdır.
Bu kapsamda Kurumumuz tarafından Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ hisselerine yönelik olarak gerçekleştirilen bir işlem bulunmayıp şirket hisseleri konusundaki sorularınızın muhatabı Kurumumuz değildir.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
TE 2,21 su an
güzel kapattı
Evet,mutluluktan ağlamak üzereyim😭😡😭😡😭😡
Tahsilat daire başkanlığı spk mıdır?
spk ya 7 ağustosda yazdım hala cevap yok.spk sitesinin şikayet ve ihbar menüsünden de yazdım sonra.yazıklar olsun devlet ciddiyetine
Bu iş tam bir sinir harbine dönüştü.
Merhaba arkadaşlar.bugün TMSF yi aradım.onlar biz tib satışı yapıyoruz hisse senetleri bizim konumuz değil bu şirketi ilgilendiren bir konu onlarla konuşun dediler.ondan sonra spk yı aradım.onlarda telefonla bilgi veremediklerini bilgi edinme dilekçesi ile işlem yaptıklarını söylediler.dilekçeyi geçen hafta verdiğimi hatta benden önce veren insanlar olduğunu söyledim.bana başvurulara 40 içerisinde cevap verdiklerini söylediler.ondan sonra şirketi aradım.onlarda TMSF den bir bilgi gelmediğini o yüzden bilgileri olmadığını söylediler.ancak bu konuda şirket yönetim kuruluna hisse sahiplerinin bilgi alma yönünde talepleri olduğunu ileteceğini söyledi.şirketin telefonu 0 342 211 26 45.sizde ararsanız bilgiye ulaşmamız daha yakın zamanda olur.
arkadaşlar tmsf den asyab bakarken royal halı satışı var bu satılmadımı ki 6.10 2020 bu satış ne oluyor
Öncelikle TİB satışı konusunda beni uyaran jtucker'a teşekkür ederim. Daha önce şirket hakkında yukarıdaki gibi bir yorumum olmuştu. Forumda yazan diğer arkadaşların dediği gibi TİB satışı konusunda hissedarlara hiç bir resmi açıklama yapılmaması ve hissedarlar talepte bulununca hedef saptırılması beni kaygılandırdı. Araştırmalarım sonucu TIB satışıyla şirketin duran varlıkları (faaliyetini sürdürmesi için gerekli olan mallar) satılacağı sonucuna ulaştım. Duran varlıkların kısmi satışı söz konusu olsa şirket faaliyetini sürdürmeye belki devam edebilecek fakat açıklamalarda tüm varlıkların satılacağı yazılmış. Anladığım kadarıyla TMSF'nin bu konudaki bakış açısı yatırımcı kar/zarar edebilir, yatırımcıyı korumak gibi bir gayem yok şeklinde. Peki yatırımcıyı koruyacak olan SPK napıyor, o da topu şirkete atıyor, şirkette TMSF'ye, yatırımcıyı top gibi çeviriyorlar, ne yazık !
TMSF'ye geçmeden çok daha güçlü bilançosu olan şirket son 2 çeyreğe kadar resmen batırılmış(özsermayesi eksiye geçmiş). Şimdi kendi kendime soruyorum, bir şirket yasal bir otorite tarafından ne kadar kötü yönetilebilirde varlıkları satışa çıkarılır/çıkarttırılır ? Benim düşüncem birileri bu şirketin varlıklarına çok önceden göz koymuş ve en ucuza nasıl alabilirim kitabını çok önceden yazmışlar.
Hissedarların durumu ile ilgili bir açıklama yapılmadığı sürece iyimser bakamayacağım. Kimseyi yönlendirmek gibi bir derdim yok, kağıtta olanlar yada alım düşünenler araştırmalarını iyi yapsın.
Altın çıkaran şirket günümüz altın fiyatlarında zarar edebilir mi?
Altın fiyatları ile beraber hisse fiyatının yükselmesi yönetimin başarısımıdır?
Yönetim başarılı ise Royal tarafında neden başarılı olamadı?
Daha önceleri de söyledim, tekrar ediyorum, bir firmayı yeniden kuran bağlantılarını yapsan ve sonunda zarar edeceğim düşüncen bile olması bu kadar zarar edebilirmi?
Bu sadece beceriksizliktir, basiretli tüccar gibi deniyor ama tamamen becereksizlik...
Ve birde şimdide işin yolunu bulmuş TİB satışı ile şirketin içini boşaltılyor,
SPK da bunu sadece izliyor. SPK tarafınında işine gelmiyor şu an da duruma dahil olmak..
SPK, TMSF biz küçük yatırımcıları ortada bırakmıştır.
Şirketin içi boşaltılıyor ve önemli nitelikte bir işlem gibi görülmüyor, SPK nın kurallarından muafmı oldu bu şirket?
Neden biri çıkıp açıklama yapmıyor..
Allah hakkımızı yiyenleri bin türlü belasını versin..
EMNIS firması örnek, DArdanel, Frigo, daha örnekleri var bu firmalar iflasın eşinde konkordato ilan eden firmalar değilmiydi, bu firmaları yönetenlerden daha mı beceriksiz bu yönetim,,Çok şey yazmak istiyorum ama muhatap yok..
Şairin dediği gibi tahtacının ***ine denk geldik..
Şairin dediği gibi tahtacının pijine denk geldik..
kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerım.
Sattiniz mi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı olsun güle güle harcayın en önemli kafa rahatligi yolunuz açık olsun
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sozdemir senin sattıklarını ben aldım heralde kurtlar puslu havaları sever senin gibi kuşçu korkar mi belirsizlikten😆ytd
Varlıklar satılması durumunda tabela şirketi haline gelmesi tasfiye sürecine doğru sürüklenebilir. SPK tahtayı kapatabilir mi?
Tahminim iki yönde ya yabancı ya merinos ama bu aralar bende yabancı tezini uyandırıyor hayırlısı diyorum umutluyum ytd
arkadaşlar satış bildirisinde böyle bir madde var bilginiz olsun : Fonun Alacağına Mahsuben Satın Alma Yetkisi
Madde 21 – Fon, ihaleye katılma şartları aranmaksızın satışa konu ticari ve iktisadi bütünlüğü alacağına mahsuben satın almaya yetkilidir.
Royalin satış sözleşmesini okuma şansına ulaşabildiniz mi .Sizin yazdıgınız kayyumluga verilen bir yetkinin maddesi ytd
Zaten bu tür durumlar da ilk önce devlete olan yükümlükler yerine getiriliyor hatta çalışanların hakkı baki bayilerin hakları saklı tutuluyor zaten royal halının devamlılıgı olayında bir sıkıntı yok burada devren satılık durumu var mülkiyetinin bir başka şahsa satışı işletmesinin devri söz konusu hatta fetocular bile bu işten karlı en azından ileriye dönük borç yükümlülükleri olmayacak tertemiz iş adamlar kasayı boşalttı Amerikada keyf çatıyor devlette malını satıp borcunu kapatıyor tek sıkıntı yatırımcı da onu anlamaya çalışıyoruz ben yatırımcının da madur edilmeyecegini düşünen biriyim bu süreç gerçekten hassas bir süreç kimsenin madur edilmeyecegi kanaatindeyim devlet pislik temizliyor inş bizi pis saymaz ytd