Size yaklasik 1 ay once yay aldim dedigimde siz dalga gecmistiniz ve yay i takip edeceginizi soylemistiniz ustadim
Bir ayda 25 yapmis 😀
Printable View
Altın grafikleri de vardı.
Bulamadım şimdi.
Fiboya kadar gidecek o altın...
Yeşil soğanda düşünüyorum ki bir sewap anlaşması olmasın.
Buradan sat sat sat sonra patlat anlaşmayı aşağıdan topla...
Biz dini bütün insanlarız.
O yüzden stop koydum soğana...
yalnız rezervler hic hosuma gitmiyor..borçlar harici net rezervimiz eksiye düsmüs ..emergency mode on
Yani düşecekmi?
Fibo nerede?
Fibonacci sayıları finansal piyasalarda da fiyat seviyesini belirlemede işe yaramaktadır. İlk fiyat hareketi sonrası gelen, düzeltme sonrası oluşan yeni hareket kendinden önceki hareket dalgasının 1.618 katına kadar uzayabilir.
Diyor google.:)
jmk yoksa sen necmettin batirelmisin...benzetiyorum seni arada sırada ..
İnsanlar bakıyor vay be yeşil soğan'da mı alınıp satılmaya başlanıldı diyor, arıyor yatırım danışmanını yeşil soğan hakkında ne düşünüyorsun alınır mı diye soruyor ve nasıl cevap aldığını tahmin edebiliyorsunuzdur... Stop koydunuz yeşil soğan'ın gerçek adını yazsanız da verdiğiniz emeğinizin bir anlamı olsa iyi olmaz mı ? Yeni girip bakan biri yeşil soğandan ne anlasın ? Yeşil soğan nedir Sn Jmk99?
Manavsanız sebze meyve başlığı açalım orada yazın isterseniz ? Ben yeşil soğan'dan neyi bahsettiğinizi bilmiyorum ve cidden soruyorum yeşil soğan'dan kastınız ne ?
Tekrar edeyim birisi başlığa girse baksa yeşil soğanı görse bundan petrol mü anlar altın mı anlar ne anlar ? Amaç insanlara bilgi, birikim yardım değil mi? Gerçekten yeşil soğan 'ın karşılığı nedir ?
yarın son kurşunum bi 50-60k TGE ye gömsem diyorum. bu konuda fikri olan var mı? iyi mi kötü mü olur sizce? (vade kâr yazarsa 1hafta zarar yazarsa 6 ay)
beyler TNK fon getirisine bakabilen var mı ben mi yanlış hesapladım
HPT +0.032
TNK +0.016 (yarı yarıya getirmiş genelde Hsbc den fazla getirirdi TNK) bakabilen var mı?
Cme Yılbaşından itibaren kırkiki Banka ve Firmaya Altın teslimatı yapmış.Goldman 5 Tonun üzerinde alım yapmış .Deutche 1 Ton 200 kilo almış. HSBC 8 Ton Altın alımı yapmış.
Dün İse 10 Firmaya 900 Milyon Dolarlık Altın Teslim etmiş. Karşılık değeri 52 Ton Altın
Bir ara da jale vardı.:)Millet diyordu kim bu.Ne bilsinler ki bu bir yatırım fonu
Şimdi de yeşil soğan çıktı.Aman haa kuru değil yeşil soğan.:)
Bir de sarı kız var galiba.:)
Şu virus bitsin ilk işim gann analizlerini ogrenmek olacak
https://imgyukle.com/i/rQPHBN
Foreks Enflasyon ve Dolar/TL Anketi
Nisan TÜFE Artışı: %0.65
2020 TÜFE Artışı: %9.20
2020 Sonu Dolar/TL: 6.75 TL
(medyan değerler
HANGİSİ o fon Üstad :) kvb falan uğraşmasak :)
Biz eski kafayız, memleketin borsada furuşan her evladının şunu öğrenmesi gerek:
https://en.wikipedia.org/wiki/Commodity_channel_index