satti demedim. satmiş olabilir.
iş yatırımdan 2oo bin bin lot hisse satışı oldu. bu kadar malı bir günde piyasa mı sattı dersiniz?? yarın en geç diğer gün kap gelirse anlaşılır??
Printable View
satti demedim. satmiş olabilir.
iş yatırımdan 2oo bin bin lot hisse satışı oldu. bu kadar malı bir günde piyasa mı sattı dersiniz?? yarın en geç diğer gün kap gelirse anlaşılır??
Noldu Sinan, eski ortak haber mi var? Neden coştu bir anda bizimki.
satmış olsa bile kendi üstüne kayıtlı olmayan malları satmıştır kesin. zaten malını deniz yatırıma topladı virmanlayarak
ayrıca ygyo da daire satışı olmuş 125 milyon TL' ye istanbul tower'da ordan gelecek para çeklere teminat gösterilmiştir zannediyorum. Yanlız bu satışın arkasındada pis kokular var sanki satınalan kişinin soyadıda YEŞİL
Bugünkü hareket de kadük kaldı. Sanırım 3.brüt riskini almak istemiyor. Sakin sakin götürse ya. Ya birkaç günde %50-60 yukarı ya da aşağı yapıyor hacimlice. Bunu 10-15 güne yaysa operasyonu başaramıyor muki? Ama 3-4 ipte oynarsa cambazımız böyle aceleye getirir, sonra da dikkat çekip her tarafına bulaştırır. Bekle dur sonra. Çalı dibi yapa yapa bukelamun gibi çalılık şekline girdik yaw. Bugün ağılıklı ortalama 13,60 üzeri bir yerde kapasa bari.
İkimizden başka da kimse yok sanırım tüm portföyü ile.Tüm portföy dediğim de 990 adet ha birşey sanma. Eridi bu hale geldi ikibin adetlerden. Sen biraz destek atsana eski zirvesi 35 lere kadar. Ya da Kap'a haber gönder geri alım programı açıklıyorum diye, yapmasan da bi yaptırımı yok nasıl olsa baksana.:shh:
Döviz güzel geldi bu arada bugün. Yarın merkezin yüksek artırım yapacağını fiyatlıyor sanırım. Hafta içi % 3 için fiyatlamıştı. Bugünkü ise %5 beklenti için sanırım. TCMB bence 3,5 - 4 gibi bir karar alabilir enflasyonun biraz üzerinde. İnşallah normallşmeye başlarız artık da tedirginlik kalkar piyasalardan.
bence yarın faiz arttırdığında dolar gün içinde 6 liraların altına inse bile kısa vadede tekrar 6,50 bandına oturur gibi geliyor. bizim ekonomimizdeki asıl sıkıntı cari açık, yerli katma değerli ürünümüzün olmaması, yerli ürüne teşvik olmaması, üretim yapamamız dün migrosa girdim ithal 1kg prinç 3,95 yerli gönen princi 10,45 ikiside aynı ürün. yerli üretimi ithal üründen ucuza veremiyoruz dövizin çıkışının sebeplerinden biride budur.
ben de buralardayım. bekliyoruz hep beraber. yeşil konusunda ne olacağını bilemesem de döviz konusunda size katılıyorum.
Biz de buradayız ama nereye gidecek düşüş trendi bitmedi mi daha teknik temel analiz yapabilecek varmı
Bakalım bu hafta başı ne olacak 14,5-15tl görecek mi? Ytd
Yığdıkça yığdı...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3ea5ade7a1.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
yeşil kunduranın tek mağazası var
sipariş üzerine ürün yapar ve riskleri azdır
bence KAMİL BURADA ben batıyorum deyip borsa hisselerini manipüle etmeyi amaçlamıştır
zira PARA KAZANABİLECEĞİ TEK KAPI BORSADIR
NİYE BORSAYA AÇIK ŞİRKETLERİNDE BUNU KONKORDATO İLAN ETMEDİ ÇÜNKÜ BÖYLE BİR SÜREÇTE BORSA MACARASI BİTER FAKAT ONUDA YAPACAK BİRAZ YAŞINI ALINCA MALI VURUP BU SERÜVENİ DE KAPATACAK
Son derece doğru bir tespit. Hisse satışları ile nakde döndü, harcama gerektiren faaliyetleri çok önce durdurdu. Krizi fırsata çevirdi ve çeviriyor. Nakti başka hisse manipülasyonlarında değerlendirmiyor mu sorusu sorulmalı. Öncesi zaten nisan mayıs aylarında yüklü satışlar sonrası dövizde yaptı bitirdi operasyonunu, kuvvetle muhtemeldirki. Firmalar da borç batağında olmayınca son birkaç ayda parasını katladı. Yeşil Kundura burada sadece Hotiç olayından esinlenmiş bir manüpülasyon mühendislik çalışmasıdır tahminimce. Sağlam durun, gevşemeyin, paniklemeyin sadece sabır gösterin derim.
Dr.Niko derinlik var mı ve aracı kurum bazında pasta.
Alım Satım dengesi nasıl.
Bugünkü değişimler çok önemli bence.
Gelecekteki yönünü belli edecek değişim bugün oluyordur muhtemelen.
Sadece anlık var maalesef...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f33b5c1c44.png
Tamam sağol. Kademeler boş. Ama bir sitede Merrill Lynch nin mal topladığı yazıyordu o nedenle sordum. Teknikçi arkadaşlar da bakabilirse dar bir kanalda sıkıştı. Sert bir hareket öncesi bir sıkışma bu. Ama yön ne tarafa, teknikçiler bir 10 dakikanızı ayırıp eğilimin ne yönde olduğunu analiz etseniz rica etsek.
Sizin hayır sandığınız şer; şer sandığınız şeyde hayır vardı ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz...
Yeşil Kundura'nın halka açık şirketlerle alakası yok, amca çocukları ile ortak olduğu onlarca şirketten bir tanesi ve belki de en küçüğü. Sinek küçük ama...
Çıkıp bi açıklama da yapmıyor. Nasıl bir patron, nasıl bir yatırımcı anlaşılır gibi değil. Sanki bir plan var ve aşama aşama halinde işletiliyor süreç. Önce yukarıdan ver sonra da kasten ve isteyerek düşürüp olabilecek en az maliyetle, sabırla malını topluyor sanki.
Yeşil Kundura'ya dün konkordato kararı verildi. 1958'de kurulan Yeşil Kundura'da 1987'de ayrılan yönetim 2009'da çocuklarınca yeniden birleştirilmeye çalışılmış ancak EGS Bank'a borçlarından dolayı Yeşil Kunduranın varlıkları üzerinde TMSF tedbir olduğundan ilerleyememişti.
İhsan Yeşil'in başında bulunduğu Promar Ayakkabı ile Dema Ayakkabı Ağustos 2015'de iflas etti. Kundura işini arka plana koyan Engin Yeşil ise şirketten ayrılıp gayrimenkul işine ağırlık verdi.
Bu yüzden borsadaki YGYO, YESIL, YYAPI ve KPHOL ile Yeşil Kundura arasında direkt ortaklık ilişkisi bulunmuyor.
Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş
yeşil kundura yönetim kurulu başkanı hüseyin tıvnıklı aynı zamanda kapitasl yönetim kurulundada üye..
daha önce yeşil kunduranın biri zaten batmıştı amca çocukları olan ama şimdiki kamil enginle ne kadar alakalı onu bilmek gerekir..ancak başka bir gerçek varki ..yesilde önüne gelene malı satıyor..yeşil yapıda keza öyle ..yeşil gyo da keza öyle..30 kuruşa malını satandan ne bekleyeibliriz o tartışılır
merill lynch mal topladı yazmadım merill tahtaya geldi yazdım :) alıyor satıyor oynuyor yabancı sermayenin gelip oyun kurması iyi bir şey bence. kaldı ki dün alımda kapadı bugün ufak ufak almış merill ama buna mal toplamak denmez. hafta başında beri olan aracı kurum dağılımı aşağıda
https://hizliresim.com/GDrpJ7
https://i.hizliresim.com/GDrpJ7.jpg
buda saklama dağılımı
https://i.hizliresim.com/6NzlBW.jpg
Yani Deniz ve Gedik ten çıkış olmadıkça beklemeye devam...
Arkadaşlar merhaba,bişey soracaktım şeker yatırıma ait TRFSKFK51917 bonosu 350 gün/35 günde bir 10 kupon ödemeli.Bu bonoda itfa tarihini beklemeden elimizden çıkarmak istesek,anaparadan kayıp yaşarmıyız,bu tip bonoların işleyişi hakkında bilgisi olan var mı?Biliyorsunuz yatırım kuruluşları müşteriyi kaybetmemek için telefonda bilgi verirken ,kandırma yoluna gidebiliyorlar?
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/o...&utm_term=post
SM-J600F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son kurşunlarıda bugün 12.33 den harcadık bakalım..Hakkımızda hayırlısı diyelim...
yeşil yapı hak sahiplerinin sorularına bizim çökelek patronun cevabı pardon amerikanın büyük borsacısı... kendi özel sayfasında kendini öyle anlatmış. yankesici...
Soru: Nakit parası olmayan veya vade yapamayacak kişilerin sayısı oldukça fazla, bu durumda olan hak sahipleri için innovia 2-3. etaptan daire veya wowwodan araç takasını değerlendirecek misiniz? Takas fikri güzel ancak daha önemlisi bu takasların güncel değerlerinden yapılıp yapılmayacağı
Soru: Bildiğiniz gibi sizden açtığı davaya karşı çek alan ve bu çekleri ödenmeyen ya da yakın gelecekte vadesi gelen bir grup var, mahkemesi devam edenler var, bu grubun beklentilerini karşılayabilecek bir çözüm öneriniz var mı?
Cevap: İnnovianın diğer etaplarında takasa uygun daire yok,
araç verebilecek olsak nakit veririz takasa girmeyiz. DİKKATTTTTT.....
Bize ait olan başka büyük arsaları başka inşaat firmalarına takas ederek çözüm sunmaya çalışıyoruz. Ve o daireleri müşterilere ve bizden alacaklılara önermeye çalıştığımız durum. Veya bize güvenini yitirmiş ya da bekleme lüksü olmayan daire sahiplerine ,,,,,,
Wowwo e-ticaret sitesine girdiğinizde yaklaşık 12,000 Adet araç var. Bunların hepsi mi galerilere ait. Geçmişte ve ilerde vadeli satışa konu olanların/olacakların hepsi firmanın mülkiyetinde diye biliyorum. Bunların vadeli satışa konu olmalarından dolayı takasa engeldir diye bir mantık çıkmaz mı sizce de?
Ek 20293
Kapanış...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...638cc85cbc.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1cd17ba47e.png
yesil in wowwo sunun değerlemesini yapan sahtekar şirket
net aktif değer yöntemi 45 milyon
indirgenmiş nakit akışları analizi yöntemi 613 milyon
sahtekarlığı görüyormusunuz ileride elde edeceği nakit akışını ve bunun büyümesini önünüze şimdi veriyor bir yarrakkkk olarak alın diyor size bunu yedireceğim
spk da buna izin veriyor......
bizim ülke zaten küçük yatırımcıyı devlet eliyle düzme ülkesi olmuş
Yeşil GYO, Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi, Yılanlı Ayazma Sokak’ta yer alan Yeşil Plaza'nın 1. katının 1.779 metrekarelik kısmını kiraya verdi. Bina; E-5’e cephesi, bölgede yapılan ilk çok katlı binalardan birisi ve Yeşil Holding’in merkezi olması nedeniyle dikkat çekiyor.
Yeşil GYO 7 Nisan 2017 tarihindeki toplantıda şirket portföyünde yer alan binanın kiraya verilmesi hususunda yönetimi bilgilendirdi.
Kiralama bedelinin tespitinde De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık’ın 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu dikkate alındı. İlk yıl için aylık 200.000 TL + KDV kira tespit edildi. Kiracı Wowwo e ticaret ile 5 yıllığına sözleşme imzalandı. Değerleme raporu sonucu bulunan aylık kira tutarının 113 bin 881 TL olduğu açıklandı.
gördüğünüz gibi kira bedeli ile binayı satın alırsın 28 katı tek katı için yıllık 2.5 milyon diğer katlar kaç tl kiraya verilmiş acaba wowwo nun karının adresi bellli kamil bey bir cepten öbür cebe koyuyor spk ise diyor ki ne güzel düziyorsun milleti afferin sana işte örnek iş adamı...