Doktorum sabret. Evvela orta vadede 3. Sonrasinda cift haneli rakamlar.
Printable View
Doktorum sabret. Evvela orta vadede 3. Sonrasinda cift haneli rakamlar.
Valla hocam katmr satıp bunu almıştım. Katmr maşallah uçmaya devam ediyor. Hissenin hareket etmemesine ziyade yaptığım zamansız tercihe kızıyorum. Neyse artık yapacak birşey yokYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar yükselirken değil de, düşerken kendisinin de banka olduğunu hatırladı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garan düşerken ayak uyduruyorsun, şimdi toparladı sen de toparlasana kereste
Müthiş bir baskı var hisse üzerinde..Bilmediğimiz birşey mi var? nedir anlamadım..
Endekstwn çok daha fazla satış yiyor. Endeksin toparlanması da ayak uyduramıyor. Hissenin son günlerde bu kadar satış yiyeceği hiç aklıma gelmezdiYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nötr endekste bile bu kadar satış yemesinin sebebi ne ola ki? Bu kafayla yeni yatırımcı zor çeker. Zaten bilen uzak duruyor........ hissesinden
Yarın tekrar 1.55 üzerine atmazsa maceraya gerek yok stoplarim . kagit gidecek olsa bu kadar vermezler.
Faaliyet alanını fatura ödeme merkezi yapsalar daha kıymetli olursun
Zor gibi duruyor. Baya iştahlı duruyor salma konusundaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa %2-3 ekside olsa bu hareketleri anlarım da, bu hareketler nedir böyle? Var mı yorum mantık
......... hissesini aylardır boşuna taşıdık. Bu kadar kepazelik olmaz. Karanlıkta bildiğin geçirdiler
Hocam emin misin bu yükselecek. Bankacılık içerisinde en kötü performansı sergileyen oldu, 1.60 küsürlerden satmadığıma pişman ettirdi. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim 4 hisseden en kötüsü, maalesef bundan dolayı portföy bir türlü toparlayamadım. 1540 endekste hissenin fiyatı ve yaptığı harekete bakın. Milletin hissesi uzaya çıktı, bizim........ yerin dibine girdikçe giriyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım nereye kadar düşecek, dibi yok
Doktorum sen benim hangi hisse de tonga ya geldigimi gordun. Bankalar icinde yildiz gibi parliyacak orta uzun vade de. Konya yi ve kartn u siradiyla 186 ve 257 maliyetle toplamistim iki uc yil once. Sabrettik kartn 2500 lerden postalandi. Konya ise daha bu hafta 1700 kusurleri gordu. Onda beklentim hala devam ediyor. Seker de onlar gibi orta uzun vade yatirimim. Sabretmeyi bilmeyen uzak dursun. En son agirlikta artirdim.Keske 1.2 1.3 lere gelsede daha da alsak. Bu arada bu sabahta yayin acacagim. Bilginize.
Bu arada olaganustu genel kurulun maili dustu posta kutusuna. Bakalim hayirlara vesile olsun.
Bugün kurul toplantısı var artık bir olumlu haber gelsin de ederini bulsun. Yoksa endekse kurban gidecek.
Toplantı ne zamanYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantı 24 şubat tarihine ertelendi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplantı olup olumlu kararlar çıksaydı iyi olurdu. Kısa vadeli beklenti yok o zamanYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abicim nasıl hisse böyle? Bari endeksin yarısı kadar art. Nereden buluruz bu tip denyoları şansıma.........
Düştüğü yerden niye kalkamıyor? Sopayı sert mi vuruyorlar acaba
Bugünkü harekete bakılırsa günlükte düşüş onayı almış gibi duruyor
1,50 TL ye banka hissesi mi olur be kardeşim?
1.50 de bile kalamıyor.... YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu seviyelerden bulaşılmaz. Gözü toprağa bakıyor yine. Gömün gitsin
20 gün sonra 1.75 (klasik hareket)
ytd
Banka değil at arabası sanki piyasanın biçtiği fiyata bak hele 1,46 TL
1.75 gelecekse yüklü alım yapayım sn hocamYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endekse göre pili erken bitti cenabetin. Endeks daha eksiye dönmeden 2 kademe geriledi...... hissesi
Enerjisini küfürle alıyor. Ne kadar fazla küfür gelirse yarın birkaç kademe artı kapatma şansı artarYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasmayalım kendimizi. Sabredelim bakalım.Nereye kadar bekleyebilecek.Sattırmaya çalıştıkları kesin. Biraz yükseltiyorlar.Sonra tekrar çakıyorlar.Keşke satsaydım dedirtiyorlar. Tekrar çıkardığında satayım kurtulayım psikolojisini yaratmaya çalışıyorlar. Ne kazançlar gitti bu duygusal hararetten. bekleyelim sakince. Kısmet diyelim.