Tavandan yazıp sıraya gırebılırsınız.Tavan olursa başka türlü alamazsınız.. Olmazsa eğer herkese verirler zaten..
Printable View
Açılışta eşleşme nereden olursa oradan geliyor siz tavandan alış yazdınız diye tavandan gelmez satış ile alış ortalaması nerede eşleşir ve alış fiyatınız o fiyattan yüksek veya eşit ise alışınız gerçekleşir. Satışta da tam tersi durumda satışınız gerçekleşir.
YTD
Yarın tahta açılabilir ama daha gideri var gibime geliyor.
Bir hafta daha tavan olur gibi önümüzdeki Perşembe kıvamını bulur.Ytd.
işlem gördüğü günden itibaren hergün tavana alış giriyorum gelmedi yarın da pek umudum yok ,alabilirsem uzun vade bekleyeceğim orantılı arz da hissenin sahipleri genelde varlıklı çok alış talebi girenler onlarda kolay kolay satmıyor.
Arkadaşlar lütfen iç karartici karamsarliginizi ve coşkulu iyimserliginizi bize pompalamayip durmayın..yeter ya. Bir akıllı siz misiniz düşecek çıkacak coşacak..
Tahta gibi takipçileri de yeni girmis galiba borsaya. Kimse sizin herhangi bir dayanağı olmayan öngörülerinizi merak etmiyor.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar şöyle bir durumda var. Şirket şuan döviz açığından döviz fazlası olan bır şirkete dönüştü.. Arzdan oldukça yüklü miktar parayı kasasına koydu.. Bu fıyatlar bistin gelmiş olduğu rakamlara bakılırsa çokta şişkin değil gıbı.. Ama kısa vade al satçı al katçı iseniz elbette dıkkat etmekte fayda var.. Buradaki sıkıntı kurumsal adı altında mal verilerin kurumların karı görünce elindeki malları çıkmaları oldu.
Bizler zor kazanır kolay kaybederiz malum.. Yınede herşeye hazırlıklı olmak lazım.. Çok aç gözlü olmakta genelde kaybettiriyor.
Yüzde 2.89 gibi bir miktarını verdi.. yüzde 3 diyelim.. herkese aynı oranda verdi sanırsam.. ziraat bankasından işlem yapıyorum.. bugünkü 275 milyon tl lik günlük hacim gözüme fazla geldi.. yarın tavandan verebilirsem vericem hepsini, normalde borsada maliyet sıfırlar ve ana parayı çıkar, kazandığım parayı hissede bırakırdım ama dediğim gibi günlük işlem hacmi sıkıntılı, inşAllah yanılıyorumdur ve 3-5 tavan daha görür kalan kardeşlerimiz.. herkese bol kazançlar..
anladığım kadarıyla oyak elindeki 6 milyon hisseyi satıyor 2 gündür.2,5 milyon hissesi kaldı.oyakın sattıgını görelerde satış yaptıysa işlem hacmi artmıştır.yarında satar oyak.oyakdaki mal kazasız biterse yol iyice açılır.alamayan küçükler baya bir mal aldı bu iki günde.2 gün daha mal verirlerse yol uzun olur.ben bugün aldım biraz.yarında istedim.artık hergün azaltarak mal isterim.diğer yatırım fonlarında pek bir değişim yok lotlarında.
Ben denemek için sadece 3 adet girdim alış emri tavandan. asla alamadım. Siz nasıl aldınız hocam
Tavanlar devam ediyor.. İşlem hacmide dune gore düşük.. Satacak fazla mal kalmadıysa bir süre daha gıdecek gıbı...
Tavanda ne var arkadaşlar
Dünyanın en büyük fonları arasında gösterilen Norveç Varlık Fonu, Kervan Gıda’dan 4,7 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı. Seçici ve uzun süreli yatırım yapması ile bilinen Norveç Varlık Fonu’un yatırımı Kervan Gıda’ya olan güveni ortaya koymuş oldu. Halk arza yerli ve yabancı yatırımcılardan gelen talepte firmaya olan güveni göstermişti. Yatırımcılar önümüzdeki günlerde işlem görecek olan Kervan Gıda’nın nasıl bir yön izleyeceğini merakla bekliyor.
Norges Bank’ın değeri 2017’de rekor kırarak ilk defa 1 trilyon dolar sınırını aşmıştı. Şu anda da 1,2 trilyon dolarlık bir büyüklüğü olduğu tahmin edilmektedir.
Dün akşam saat 18.15 de bugünün tavan fiyatından emir vermiştim emirlerin bir kısmı gerçekleşmiş bir kısmı bekliyor
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki sirada sen varsin
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzlarda kredi vermiyor araci krumlar diye biliyorum. Dogru mu. Yani kredi limitini kullanamıyorsun ?
Ytd
KRVGD tavanda bekleyen (dünkü 21 milyon satış bugün 6.4 milyona düşmüş)
https://i.hizliresim.com/PLi6SY.png
18.903.450..tavan da bekleyen..
Maalesef gelmedi, parçalı emir vermiştim 5 dk arayla,18.15 de verdiklerim gelmiş 18.20 de verdiklerim iptal olmuş,almak çok zorM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akşam değil de önceki akşam almak isteyenlere verdiler. Keşke yazsaydik diyorum ama keskelerle olmuyor. Satışın azalması da tabiki olumlu. Bir grup yüzde 30 bana yeter dedi çıktı. Ondan alan da bizimle beraber kazansın. Ha elimizdeki 3-5 lot ne kazandırır orası da tartışılır.
Salı günü Oyak satmıştı o gün yazdığım gibi 25 lot geldi öylesine 25 lot yazmıştım gelmez diye.
Vay be ezber bozacak dediğimiz kağıt tavan serisini ve ezberi bozmadı.
%100 gitmeyen olmadı son yapılan halka arzların hepsinde. Bakalım 18 TL görülecek mi?
Ve diğer halka arzların hepsinde ne gün tavan bozduysa aynı gün tavan kapatıp 1-2 tavan daha gitti ...bakalım bu da öyle yapacak mı
Fade, dnisi,esen ve konturda muhteşem para kazandırmıştı...nasip
Aynen ustam bende yakından izliyorum. Diğerlerinden farkli olarak 3.-4. gün alım fırsatı verdi ancak şansımi denemediğim için alamadım.
Tavanda ne kadar bekleyen var, görebilen var mı acaba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Perşembeye kadar bozmazsa 30 lu rakamları beklenir.Nasip diyelim.Ytd.
Boş verin milleti zaten şirket açıklamayı yaptı döviz cinsinden kısa ve orta vade borçları kapattı.Arza dan elde edilen geri kalan kısmı da dövize çevirip Avrupa da yatırım kararını bildirdi.
Günlük ekmek paramız 1 haftadır bundan çıkıyor..:) 8 taneyle yola devam..:)
Asla Yatırım Tavsiyesi Deildir. Zarar Edebilirsiniz.
Pazartesi tavanı 17.50 maşallah diyelim [emoji3]
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRVGD tavanda bekleyen
https://i.hizliresim.com/0pK0jl.png
Kapanış..
:halay::halay::halay:.... 14.929.682 bekleyen...!!!
Şimdi o kurumsallarda bu malı neden verdik diye düşünüyordur..!!!!
Tavanda 12 Milyon alış vardı saat 18.00 olmadan önce.
Pazartesi düşük ihtimal, Salı belki tavan bozulabilir.
Ama dediğim gibi tavan bozdu diye panikleyen kaybetti bu sene yapılan tüm halka arzlarda.
Tavan bozdu ama tekrar tavan kitledi.
Nasip bakalım bundan da yiyecek ekmeğimiz vardır inş