Yunsa 14.20 ye kadar geri çekilebilir daha sonra bence yön yukarı YTD
Printable View
Yunsa 14.20 ye kadar geri çekilebilir daha sonra bence yön yukarı YTD
Çelik hocam son hafta yabancı en çok artan hisselerde LKMNH 1. oran değişimi %4,53 ikinci KLMSN oran değişimi %3,58 kaynak borsa finans .yabancı girişimi olduğu halde KLMSN perşembe ve cuma günü düştü.haftalık artıda kapattı ama. bu konuda değerli düşüncelerinizi paylaşırmısınız. çok çok tşk ederim.
Bu hafta takip listem.
P
A
R
S
N
Y.t.d.
sayın yasar ben btc türk ile paribu kullanıyorun ben SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler, BTC türk bakiyorum hemenMi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fenerbahçe tavandan mi açılır acaba yarın sabah
Mesut yaşlandı eksiye gitmesin :)
mesuta guvendik ama belli de olmaz SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesuta ben futbol bılgısı olarak guvenırımde.Yarın anlık prım yapıp sonra dusebılır derım.O yuzden bu transferle saldırmamakta fayda var derım YTD
benim naçizane takip listem
arena
megap
pınsu
Bu haftaki takip listem
Katmr
Adese
Fade
Bntas
Belki inceleyip hoşuna gidenler olabilir, ytd
bu hafta aşağı-yukarı yüksek volatilitede bir hafta olabilir.
nacizane bu hafta umutla takip edeceklerim: mndrs, ostim, bntas, sanko.
iyi geceler cümleten
hazır kimse yokken bu hafta için kervn takip listeme aldım. hakkında düşünceleriniz nelerdir.
Iyi geceler.
Endeks için iyi yorumlar varmi Celik hocam ...
İyi geceler,celik üstad ülker ve isfin için yorum rica edebilirmiyim
hocam kulisin sonucunu nedir acaba siz ne düsunuyorsunuz
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler hocam hoş geldiniz
iyi geceler hocam hoşgeldınz
Sn Çelik Çomak
Idgyo, akçansa ve dzgyo nasıl görünüyor
Tşk
Çelik hocam kendimce yorumladım kusura bakmayın izninizi almam gerekti özür dilerim
İsfin Aylık hisselerden biriydi, o yüzden sordum,katkınız için teşekkür ederim
kulis bu saate kadar devam etti düzeltmeler sınırlı olucak dendi aşırı yükselmiş hisselerden kacınmalıyız bizim acımızdan kulis olumlu bizler ucuz ve pirimsiz hisselerdeyiz
dolar 7.46 7.50 üzeri pek gideceğini sanmıyorum altındada düşüş süreceğini düşünüyorum kriptolarda şu an düşüşte para mecburen borsaya gelecek gideceği yer kalmadı :):)
cümleten iyi geceler yarın iş var malum ..ALLAH herkese bol ve bereketli kazançlar nasip etsin