Ondan zarar etmezsin. 7 aydır kadife tutuyorsun 1 ay ismen mi tutamayacaksın. Sanki her gün portföyün yeşil de :)
Bilanço var yakında bekle.
teşekkürler üstadım, yok ondan değil, bu sabah enerjileri beni biraz kızdırıyor, biraz da kıskandırıyor herhalde, bu ne enerji yaw diyorum insanlara bakıp, yani insan çalışmak için geldiği yere nasıl bu kadar enerjik gelir anlamıyorum, ben sövüyorum da işe giderken :thumbdown:
Rus aşısı Türkiye'de üretilecek diye haber düştüydü. Sabah beridir Deva'yı tavanladılar. Diğer ilaç şirkletleri de primlendi. Geberik ECILC bile +%5'i geçtiydi. Anlaşılan şirketi açıkladılar. "VisCoran İlaç Sanayii A.Ş" diye bir şirketmiş. İnternet sitesi bile yok ne üdüğü belirsiz.
Bakalım ilaç şirketleri borsada düşecek mi.
Ortak bunlar hep karantinada. Ben de haftada bir kere ofise gittiğimde mesela çok neşeli oluyorum. İnsan içine çıkınca :) Kaldı ki normalde yalnızlığı seven biriyimdir.
Yani oynak beyim adına sanına şimdi..
Lüks kadife isimli kağıda gönül bağla "İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş."ye pok at. Oldu mu şimdi?
Bu forumda ismen'i ilk kez blueberry üstaddan duymuşyum.
9'lardayken yazdıydı bende var diye o da. kim bilir kaçlardan aldı, sesimizi duyduysa ses etsin.
blueberry üstad uzun vadeli hisse senedi bulmada bence çok başarılı biridir.
bu arada, Akbank'ın yeni fonu hakkında ne düşünüyorsunuz? https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/IJG
https://www.resimupload.org/images/2...25/Capture.jpg
bilin bakalım bu baby hissenin adı nedir? :)
Odabasi pistonu kirdinmi
İcbtc yi sorarmisin fuatim ne diyeah ustadin
üstadlar yarenler bu vakbn sıjdı azıma. bekle bekle hep düşüyor. sinirden 2 işlemgünü önce 50 k daha ekledim yine düşüş sıjdıkca sıjdım. kol kanat mı kessem her akşam rakı mı içsem.. anlamadım:)
Odabasi eyup sabriyi izliyormusun
Agzini acip bakma
Biraz okuldan ders al
Bak fuatima
Ben daha gunaydin demeden aldim diyor
Aferim fuatim sana 10
Odabasi otur sanada sifir
Olm eyup allahina kurban
Sen nasil bir kagitsinki on lotla 10 k lotluk kadifeyi solladin
Helal sana
Sabah dolar bozup tcd aldim
Birazda eyup
Bileydim tcd yerine ful eyup alirdim
Ustadim sizi severim
Yaniltmak istemem asla
Ben olsam napardim seklinde dusunup yazacagim
Takviye dahi 50 k dan bahsediyorsunuz ki baya yuklu oldugu anlasiliyor
Stoplos icin cok gec kalmissiniz
Buradan ben asla kafa kol bacak kesmezdim
Kesseniz zarari cikaramazsiniz
En iyisi unutmak ve beklemek
Ha bahsedilen duzeltme gelirse daha da salar o ayri konu
Ytd
üstadım sağol bende seni severim. inşallah dayanıklı olursam bekliycem. zaten diplerde düşersede az düşüş yapanlardan olacaktır tahminim tabiki
ISMEN benim ilk hisselerimden. 7,5 liradan beri topluyorum. E tabi ilk başlarda kumar hisse kovalıyorduk o bedelli zamanında ben de adından bahsetmemişimdir :) O dönemler geçti artıkın :)
Oynak beyim sus sus. Bi kaşık suda boğasım şuan. Analar bacılar işin içine girecek yine sonra dıj güjler harekete geçiyor :)
Bir daha hisse almamaye yemin edicem valla bir kurtulayim su itneden
Zarar ettigime uzulmuyorum
Onur orada seviniyor
Ona uzuluyorum
Yoksa biz burada kurtaj yapiyeah
Odabasi itneyi gordunmu tavana gitti
Simdi eyupte