Yarın,sol şeritten kontrollü devam...
Printable View
Yarın,sol şeritten kontrollü devam...
Kanal, manal uzun iş, hem daha ne
olacağı bile değil..
O kadar arsalarımız-arazilerimiz var;
İnsan bi toryum madeni bulur, gaz bulur
ne bileyim bi altın bulur, petrol bulur🤪
Bi’de İstanbul’un taşı toprağı altın
derler, hani nerde🤨
İşin latifesi bi yana, ben olsam bütün arsa ve arazileri tek tek incelettiririm.
Bi’de altın madenleri, doğalgaz-petrol rezervleri tespit ediliyormuş😋
Bi an için hayal edin bakalım😳
Al-sat tut değildir.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/bk1um1s.PNG
lk defa 2011 yılında gündeme gelen ve çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul Projesiyle ilgili geçtiğimiz günlerde biraz daha detay bilgi kamuyla paylaşıldı. Açıklanan plana göre kanal; Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnamutköy ilçelerinden geçecek. Toplam uzunluk ise 45,2 kilometre olacak. Basına yansıyan haberle birlikte kanalın geçeceği güzergahta arsa fiyatının hızla arttığı belirtiliyor. Söz konusu güzergahta Emlak Konut’un da arsa rezervi bulunuyor. İş Yatırım’ın 19 Ocak tarihli raporunda Emlak GYO’nun Kanal İstanbul güzergahında 4,6 milyon metrekarelik bir arsa stoku bulunduğu ve bu alan üzerinde 23 bin konutluk proje çalışmasının olduğu belirtilmekte. Söz konusu projeyle ilgili Katarlı yatırımcılarla görüşmelerin devam ettiği ifade edilen bir diğer ayrıntı. Şüphesiz böylesi bir ortaklığın gerçekleşmesi halinde üretilecek taşınmazların Ortadoğu’ya pazarlanma olasılığı daha güçlü olabilecektir
heygidi hey bu haberle aldığım hisse 8 senedir gıdım gitmedi..ktarlılar gercekleşti hatta çinlilerde devreye girdi..ama 3 tl li rakamlardan aldığım hisse nedense 2 tl bile olamadı...o zaman normal bir daire 200000 tl idi..şimdi 700000...özsermayesi 3milyardı şimdi 14 milyar ..dolar 1.6 idi şimdi 8.5..herşey artmış tek artmayan ekgyo nun fiatı..
yönetim hisse alışı yapacam dedi oda fos cıktı...yaptıkları hibelerle hisse alsalar yine 3 lü fiatlara dayanmıştı.
sanki babalarının malını hibe diyorlar..ekgyo yatırımcısı emin olun hibe yaptığınız şahsiyetlerden daha muhtaçlar..
hisse alın daha hayıra gider..EYYYYYYY YÖNETİMMMMM.
Haziran sonunda şenlik var
Kim nedense desin bence hikaye neden diyeceksiniz çünkü adam istediği gibi at koşturuyor şirket te izliyor t bakar bigi
Bilmem anlata bildim mi
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı*Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Habipler Kavşağı-Hasdal Kavşağı Açılış Töreni'nde konuşuyor.*
*21.05.2021 11:50 | Son Güncelleme : 21.05.2021 11:57
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Habipler Kavşağı-Hasdal Kavşağı Açılış Töreni'ne katılıyor.
Erdoğan'ın açıklamaları:
Habipler ve Hasdal kavşakları arasındaki 10.2 kilometrelik bölümü de kapsayan tüneli, viyadükleri, alt geçitleri, köprüleri ile projenin en önemli kısımlarından biridir. Sadece güzergahtaki Cebeci Tüneli'nin uzunluğu 7.8 kilometreyi geçiyor. Bu kesim ileride inşası planlanan 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de bağlantısını teşkil edecektir.*
TEM Otoyolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu ile çeşitli noktalarda entegre olan bu güzergah tamamlandığında Kınalı-Tekirdağ-Savaştepe Otoyolu ile de birleşecektir. Marmara Bölgemizi çepeçevre otoyol ile kuşatmış olacağız.*
KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI
1915 Çanakkle Köprüsü şimdiden gören herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Yakında ilk köprüsü için temel atılacak olan Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içindeki yerini alacaktır.*
Reisin bugünkü konuşmasından
Finansal
Değerleme
Piyasa Değeri
7.176B
İşletme Değeri (ESÇ)
10.12B
İşletme Değeri/FVAÖK (SOİA)
9.3989
Kayıtlı Hisse Senetleri(ESÇ)
3.661B
Çalışan Sayısı
601
Hissedar Sayısı
—
Fiyat Kazanç Oranı (SOİA)
7.6682
Fiyat Gelir Oranı (SOİA)
1.2866
Fiyat Defter Değeri (MY)
0.4950
Fiyat Satış Oranı (MY)
1.4467
Bilanço
Hızlı Oran (ESÇ)
—
Cari Oran (ESÇ)
—
Borç Özkaynak Oranı (ESÇ)
0.3331
Net Borç (ESÇ)
3.129B
Toplam Borç (ESÇ)
4.902B
Toplam Varlıklar (ESÇ)
28.711B
Faaliyet Metrikleri
Aktif Kârlılığı (SOİA)
0.0349
Özkaynak Kârlılığı (SOİA)
0.0655
Yatırım Sermayesi Kârlılığı (SOİA)
0.0545
Çalışan başına Gelir (SOİA)
8.253M
NEDENSE DİKATİMİ ÇEKTİ ÇALIŞAN BAŞINA GELİRİN YÜKSEKLİĞİNE BAKIN...BU YA KAZANCA GÖRE 600 ELEMANLA İDARİ GİDERİN AZ OLDUĞUNU YADA..BAZILARININ MALI GÖTÜRDÜĞÜNÜ GÖSTERİR
Fiyat Geçmişi
Ort. Hacim (10 gün)
135.25M
1-Yıllık Beta
1.1744
52 Hafta Yüksek
2.7500
52 Hafta Düşük
1.2500
Temettüler
Ödenmiş Temettüler (MY)
-73.846M
Temettü Getirisi (MY)
1.1071
Hisse başı Temettü (MY)
0.0217
Marjlar
Net Marj (SOİA)
0.1678
Brüt Marj (SOİA)
0.2446
Faaliyet Marjı (SOİA)
0.1685
Vergi Öncesi Marj (SOİA)
0.1650
Gelir Tablosu
Basit HBK (MY)
0.2284
Basit HBK (SOİA)
0.2556
Seyreltilmiş HBK (MY)
0.2284
Net Kazanç (MY)
836.258M
FVAÖK (SOİA)
1.192B
Brüt Kâr (ESÇ)
367.589M
Brüt Kar (MY)
1.327B
Geçen Yılki Gelir (MY)
4.96B
Toplam Gelir (MY)
4.96B
Serbest Nakit Akımı (SOİA)
543.794M
Daha fazla finansal
Uyusun da büyüsün ninni
Tıpış tıpış yürüsün ninni
1.99
Bakalım yine Bir canbaz Çıkmaz
Çünkü Akrasif hareket etti
Uyuyan yılanı uyandırmak istemedi
Bu Marilyn o.....şunun 855 şifresi nedir ya..sürekli 855 lot alıyor satiyor
Şimdi bu spek gel gelmi yaptı yoksa git gitmi sizce ne yapmak istedi
Gelen kurula katılacan mı latif abi, o na göre alım yapcam yada yapmıycam
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı*Adil Karaismailoğlu*, NTV canlı yayınında Seda Öğretir'in sorularını yanıtladı. Kuzey Marmara Otoyolu,*Kanal İstanbul*, Çanakkale Köprüsü gibi dev projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
"KANAL İSTANBUL'U 5 YILDA BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarından satır başları;
Avrasya'nın tam merkezindeyiz. Geçtiğimiz günlerde Süveyş Kanalı'nda bir kaza oldu, kanal kapandı. Bir günlük maliyeti 9 milyar dolar. Lojistik koridorlar artıyor. Denizden taşımacılığın oranı her yıl arıyor. Bugün İstanbul'da güvenli geçmesi gereken gemi sayısı 25 bin, ama biz arkadaşlarımızla birlikte 43 bin gemiyi güvenli olarak geçirmeye çalışıyoruz. Bu yıllar boyunca artacak ve ilerde yetmeyecek. 2050 yılında 78 bin geminin geçmesi bekleniyor.
Kanal İstanbul projesiyle Türkiye lojistik üst olacak. Haziran itibarıyla projemize başlamış olacağız. Bizim 10 yıldan sonra Kanal İstanbul'a ciddi bir şekilde ihtiyacımız olacak. Gemilerin bekleme süreleri uzayacak, bunların bekleme maliyetleri lojistik maliyetleri düşünüldüğünde Kanal İstanbul'dan geçmek daha avantajlı olacak. 5 yılda bitirmeyi planlıyoruz. Sazlıdere Barajı İstanbul'un su ihtiyacının 2,9'unu karşılıyor. Yapılan barajlarla kayıptan daha fazla su ihtiyacı yaratılacak. Güzergah üzerinde orman alanı bulunmamaktadır.
[https://foto]
İLK KEZ KANAL İSTANBUL'UN RESMİ PAYLAŞILDI
Bire bir ölçeğinde bir Kanal İstanbul resmi ilk kez paylaşıyoruz. Toplam Kanal İstanbul üzerinde 6 tane köprü olacak. Kanalın maliyeti 15 milyar dolar, bu ihaleyle daha da aşağıya düşebilir.
[https://foto]
Bir cisim yaklaşıyor sanki....
https://www.ensonhaber.com/gundem/ad...k-kez-paylasti
10 sen önce daire parası gömdük...şimdi kapılarını alamıyoruz helal olsun devletimize..küçük yatırımcıyı iyi koruyor.
yöneticilerin umurundamı adamlar aldıkları yağlı maaşlara bakıyorlar.
ha bu arada ekgyo 4500 dönüm araziye ek olarak 1500 dönüm daha alıyormuş kanal istanbuldan.
şu paralarla birazda hisse alımı yapsalar en az 4 tl olmuştuk.
Kanal İstanbul Türkiye için stratejik bir projedir ve Haziran ayında çalışmalar başlıyor. Buna ne Rus Çarı, ne Alman Şansölyesi, ne Avusturya arşidükü ne de Bizans tekfuru engel olabilir.
Kanal İstanbul, Türkiye nin yüzakıdir
şimdilerde zrgyo ya bakıyorumda aynı tezgahı görüyorum.sakın bulaşmayın bizim gibi 10 sene beklersiniz verdiğiniz parayı alamazsınız bile.bu hisselerde kazanan her zaman çeşmenin başındakidir.o da maaş hibe gibi çeşitli ektrümanlarla çeşmenin başındakilere dağıtılır.
Biraz önce Sedat Peker 7 videosunu izleyince kanım dondu. İsimli ilişkiler yumağını buraya yazdım sonra tırstım ve sildim. sadece EKGYO genel müdürünün bakanlığa getirilmesi tesadüfü ( süreç bazında ) ve Sedat Pekerin söylediğine göre paravan bakan olması iddiası bile korkunç. Hissemizin de yıllardır bir arpa boyu kadar ilerlememesini düşününce vah biz garibanlara, neye ve kimlere güvenmişiz deyip durdum:(
Ben bunu Fuat Avni ye
benzetiyorum...oda troldu ne oldu....arkasına bakmadan kacti.sira bunda kimin menfaati bitiyorsa düşman kesiliyor.
ekgyo
2011 piyasa değeri 7.5 milyar $ iken en favori şirketti.
2013 2.cil halka arz ile kasasına 1.5 milyar $ girdi
Herkes bedelli sırasındaydı
satılan billerce konut ve dükkan, milyarlarca kar sonrası
2021 piyasa değeri 0.9 milyar $ ve yüzüne bakan yok.
aslında bende aynı şeyi sölüyorum..daire fiatları arsa fiatları en az 8 2011 den buyana 8 kat arttı şirket 1000 lerce daire yaptı.iştiraki nerdeyse 10 misli arttı ama nedense fiata aksetmedi..bide yönetim giderleri yüksek.
YEMİŞLERSE burunlarından fitil fitil gelsin....cocuklarından hatta torunlarından cıksın...
AMİN....AMİNNNN..
bide 2011 de kanal istanbulda yoktu...yani kanal istanbul olmadan olması gereken fiat en az 8 tl ..kanal istanbuluda eklersek katmerli olması lazım..10 senede dediğim gibi yaptıkları hibelerle mal alsaydılar zaten o fiatlara ulaşmıştık..adamlar sanki babalarının parasını harcıyorlar. senin benim halka arz paramızı hulafe dagıtıyorlar . yabancıyı bile bıktırdılar..mallarının yarısını zararına satıp cıktılr.şimdilerde 26 milyon yabancı alımı var...bari bunları kacırmasalar.
yine söylüyorum 1 kuruşumu helal etmiyorum fitil fitil gelsin.
1,84 yükselen trendi güzel çalışıyor.
1,93 de bulunan direnci de fazla zorlanmadan kırarak
hedeflerine doğru emin adımlarla gidiyor.
2,15-2,28-2,60-2,67 sıralı hedefleri
Arkadaşlar kanal güzergahına yakın yerde oturuyorum ve arsamız var. Kamulaştırma olucak dendi yol için, bugün de kılavuz noktalara direk diktiler, köprü nün yolu kanal için burdan geçicek. Direkler bugün dikildi haberiniz olsun. Başakşehir de oturuyorum bilgi bizzat tarafımdan dır. Ytd.
Başka siteden alinti.
adamlar bu defa ciddi galiba..
Sedat Peker ;
"Süleyman Soylu'nun yeğeni Sadık Soylu Ankara'da müsteşar gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yerleşmiş, sanki bakanlığı Murat Kurum değil Sadık Soylu yönetiyor."
Demek emlak gayri gitmeyisinin sebebi bu
Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KİPTAŞ'Ta, Erdoğan Bayraktar'ın TOKİ Başkanlığı döneminde de TOKİ'da danışman olarak görev yapan Sadık Soylu, Bayraktar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine başlaması üzerine kadrosu Emlak Konut'ta kalmak üzere Bakanlıkta danışman olarak görevlendirildi.
Emlak GYO nun iki yakası bir araya gelmedi
Post Forum Kurallarımız
1. Genel Forum Kuralları
1. hisse.net forumu kendine özgü kuralları olan ve hiç kimseye hiç bir zaman sınırsız demokrasi ve özgürlük vaat etmeyen bir ortamdır. Üye olurken herkes kendi özgür iradesi ile ve forum kurallarını kabul ederek üye olduğuna göre herkes site kurallarına uymak durumdadırlar. Kurallara uyan tüm üyelerimiz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Aksini düşünen üyelere hizmet vermek zorunda olmadığımız için kendilerine başarılar dileyerek güle güle diyoruz.
2. Forum tamamen sanal bir ortamdır. Size kayıt olurken ne nüfus kağıdı, ne TC vatandaş numarası sorulmamaktadır. Seçilecek nickler de tamamen sanaldır. Bu nedenle forumdaki nickler (takma isimler) ve bu nicklere ait yazılar gerçek hayatla birleştirilemez.
3. Forumda ayrılan yerler haricinde dini içerikliyazılar yazılamaz. Genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar kabul edilmez. Ayrıca forumda hiç kimseye din polisliği ve ahlak zabıtalığı yapılması için görev verilmemiştir. Forumdaki her hangi bir kişinin dinine, inancına, ahlakına ve siyasi görüşüne karışılmaz eleştirilemez.
Açıklama 1. Dini içerikli bir yazılar haber verilmeksizin kaldırılacak ve yazan kişilere verilen hizmet bir müddet duracaktır.
4. Başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar da kabul edilmeyecektir. Her türlü hakaret, aşağılama ve tehdit hiç bir şekilde tolere edilmemektedir ve forumda barındırılmamaktadır.
5. Başkalarının portföyünü etkilemeye yönelik olarak alım ve satım önerileri, veya senedin çok düşeceği - çok yükseleceğini söyleyerek senet alım satım kararlarına tesir edebilecek tarzda yazı yazılamaz. Portföy yönetimi yaptığını iddia etmek, her ne amaçla olursa olsun senet önermek, senet satışı önermek şu kağıdı alın, bunu satın, şu kağıt şuraya gidecek almayan ...., uçacak kaçacak tarzı yazılar forumda tolere edilmemiştir ve edilmeyecektir. Forumda hisseler hakkında kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak genele yönelik ifadeler kullanamazsınız. Yani şu hisseyi aldım ya da sattım denebilir ve fakat şu hisseyi alın ya da satın, şurayı geçerse alın burayı kırarsa satın denilemez. Aynı şekilde alım ve satım konusunda direkt yardım istenemez. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.
6. Forumda seçilen isimler sanal olduğu ve kayıt olurken kimseden nüfus kağıdı ile ikametgah istenmediği için ekonomi, siyasi veya diğer alanlarda tanınan bir şahsiyet adı ile foruma girilmesi etik açıdan doğru olmadığı için bu tür isimler kabul edilmemektedir.
7. SPK'nın belirttiği yatırım danışmanlığı kapsamına girebilecek her türlü yazı kabul edilmeyecek ve bu tür davranışlarda bulunanların forum yazma hakları engellenecektir. Yine SPK kanun ve yönetmelikleri ile TC kanunlarına aykırı hiç bir yazının foruma ve BLOG'lara yazılmaması gerekir.
8. Foruma borsa ve ekonomi hakkında bir şeyler okumak üzere giriyoruz. Borsa ve Ekonomi konusundaki yazılarda kişisel çekişme ve atışmalar tolere edilmemektedir. Bu tür yazılar mutlaka gerekli ise kesinlikle Özel Mesaj sistemi kullanılarak yazılmalıdır. Kişisel çekişme içeren yazılar görüldüğü yerde filtrelenecektir.
9. Yeni bir başlık açmadan önce Arama özelliği mutlaka kullanılmalıdır. Aynı konuya temas eden daha önceden açılmış başlık varsa sonradan açılan başlıklar silinebilir.
10. Üyelik sonlandırılması sadece kesin olarak kurallara uymayan kişilere uygulanır. Bunun haricindeki üyelik sonlandırılması, yazıların silinmesi, üyeliğin silinmesi gibi istekler geçersizdir çünkü yazılar ve yazan üye isimleri foruma mal olmuştur. Bu tür isteklere cevap verilmeyecektir.
11. İspat edilemeyen/edilmemiş şahsi düşünceleri gerçek olarak öne sürmek, bu sayede isim vermeden birini/birilerini veya bir dini/milleti veya bir zümreyi karalamak, aşağılamak veya hakaret etmek kesinlikle kabul edilemez davranışlar arasındadır.
12. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Yine mesajın tamamı veya tamamına yakını farklı renkle, büyük fontla veya kalın olarak yazılmamalıdır.
13. Forum itibar puanı ya da forum katılımını artırmak amacıyla yapılan hareketler hoş karşılanmayacağı ve bir yerde yüksek katılımı ve itibarı almış üyelerin puanları çalınmış gibi olacağı için bu tür istek ve eylemlerden uzak kalınmalıdır.
14. Forum bir bilgi paylaşımı yeridir. Günlük sohbet tarzı yazılar, "chat" tipi muhabbetler foruma gönderilmemelidir. Yani -nasılsın, -iyimisin, -merhaba, -günaydın tarzı gönderiler görüldüğü yerde filtrelenecektir. Özellikle geyik amaçlı başlıklara izin verilmeyecektir.
15. Avatar ve İmzalar: Edindiğimiz tecrübeler din konusunu tartışmanın üyelerimiz arasında huzursuzluk ve bölünmelere neden olduğudur. Bu nedenle bildiğiniz gibi forumumuzda din konusu tartışmaya kapalıdır. Buna paralel olarak avatar ve imzalarda da üyelerimizin kendini incinmiş hissedebileceği, huzursuzluk yaratabilecek ve bölünmüşlük duygusu uyandırmasından çekinildiği için aynı şekilde dini ve siyasi simgeler ve imzaların kullanılmamasına, futbol ile ilgili imza ve simgelerin de aynı şekilde kullanılmaması gerekmektedir.
16. Forum, üyelerin paylaşımı için vardır. Başka forumlara, başka sitelere veya e-mail listelerine üye sağlamak amacıyla kullanılmaması gerekir. Forum içerisinde gruplaşmalara ve kamplaşmalara izin verilmez. ( Forumda kurulmasına izin verilen özel kulüpler bu kuralın istisnasıdır)
17. Kendisini bir aracı kurumda ya da resmi dairede ya da önemli bir mevkide göstererek gerçek bir kişinin adı ve soyadı ile yazmak isteyen üyelerin forum yönetimi ile temasa geçerek kendilerini tanıttıktan sonra bu isim ve soyad altında yazmalarına izin verilecektir. Bu izin alınmadan ticari şirketlerde çalışan, firma sahibi, yönetim kurulu üyesi, resmi dairede çalışan vs benzeri isimler altında yazı yazılmasına izin verilmeyecektir.
Sayfanın moderatör u Güneysu biliyordum...
Değişmiş mi
.....
1001 surat kızılmaske ....
Yamyam mı idi o....
Neyse haziranı bekliyoruz.
Erken öten horozları yakında keserler...
Peşine takılan tilkileri de ....
Çakalları da. ....
İt bozuntularını da...
Yatırım tavsiyesi içermez
Ama güneşe çıkalım sabah oluyor
Burası Trabzon....
Hayırlı Sabahlar ...
TV'de canlı yayında Kanal İstanbul temel atma törenini görene kadar hisse almam da satmam da.
Zaten temel atma törenine 15 gün kaldı.
Maliyetiniz 2.25 değilse zaten her halükarda zararsız çıkarsınız.
Deniz yatırım istediği kadar uğraşıp dursun.
Ama ha 5 sene sonra ha 15 sene sonra bu yaptığı işlemlerin için ve bu işlemlere göz yumanların kanun önünde hesap verdiğini göreceğiz.
Kapanış umut verici bence..
Geçen hafta yapmadığını bu hafta yapar, 2,03 ve üzeri kapatırsa, hedef 2,15 olur kanaatindeyim.
Endeks bozmazsa şimdilik bir sorun görünmüyor.
Herkese bol kazançlar..
Al-sat tut değildir.
ekgyo bugün tera yatırım yine kılçıksız 5milyon lot alış yaptı. Cuma günü de alım yapmıştı. Haziran'da cumhurbaşkanı canlı yayında kanal istanbul temel atma töreniyle projeye start verecek. O zamana kadar deniz yatırımı kendi haline bırakın dedi doktor. Açık yapsın iyidir ;) ytd