bunlar değil mi algoritmikmiş robotmuş belasını başa saran iyi oluyor bırak elleme!
Printable View
bunlar değil mi algoritmikmiş robotmuş belasını başa saran iyi oluyor bırak elleme!
Aldığım günden beri düşüyor ve elimde var diye değil realist bir bakışla diyorum ki bu seviyeler mevcut finansallar ve beklentilere göre hiç hak etmediği yerler...YTD
mevcut desteğini tekrar test etti.. şimdi niyetini gözlemleme zamanı.. üzeri güzel,altı üzer..
https://i.hizliresim.com/s8w14co.png
Valla, üzeceği kadar üzdü üstadım, bundan sonrası "ölmüş eşek kurttan korkmaz" modu...:)
Bugünkü KAP'ı okuyunca Mars'a gidiş hazırlığındayız gibi hissediyor insan; yani teknolojik olarak, neticeye bakıyorsun fıss !...Bu nanosaniyelik işlemleri hangi tahtada denediler acaba...:p
AKP'nin her seçim öncesi yaptığı petrol, doğalgaz, hayalet uçak açıklamaları gibi...:)
halen kul yutmaz yeşili yatay.. turkuaz ve leylak birleştikten sonra destek kırılmış ve bar altta kalmaya devam etmil .. bir defa 2 kapanış yapsa bile kul yutmaz onay vermemiş.. 19.10 üzerine çıkıp ne yapacağını görmekte yarar var..
https://i.hizliresim.com/f2lzcxm.png
hiç bir bar hareketini önemsemeyen kırmızı ve pembe, son bar ile aşağıya çapraz atıp şu mesajı vermiş 18.91 üzeri güzel 18.38 altı üzer..
adam olacak çocuk turkuaz 19.52 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/fu4nean.png
Zorlama ile çizgiyi geçtik gibi duruyor ama dur bakalım...22K satış 34K alış, nette 12K alış olmuş... Geçen gün VBTYZ ile aynı fiyata gelmiştik, ondan da almıştım az biraz... O daha iyi şu an, iyi tepki verdi...Bakalım sayın tahtacılarımız düşen trendin kırılımına izin verecekler mi ?...Kırılırsa ilk hedef 21.50 civarı...YTD
Geçen gün (muhtemelen fon alışı) dediğim 155K lot BV Portföye gitmiş...:)
https://i.hizliresim.com/a80foi1.jpg
Ömer bey bismillah demeden koymuş satışı...Derdi nedir anlasak...
Haziran enflasyonu da düşük gelecektir, böylece hem memur zamlarından yırtmak hem de Erdoğan'ı -faiz konusunda- haklı çıkarmak...Bir taşla iki kuş...
Haliyle piyasa bunu bayram sonrasında satın almaya devam edecektir...YTD
Herkese iyi bayramlar diliyorum...
Saygı ve hürmetlerimle
https://x.com/cemtutar_/status/19302...OTvJSyo0Vy4hWg
Kripto varlık platformu en çok da mtrks e yakışır..
Osmanlı halen aktif satıcı, şu satacağını satsa da biraz rahatlasak...Malı bize yıktı gitti başka hisselerde operasyon yapmaca...İşin bitince dön de şu zavallıların da yüzü gülsün...:)
Başka osmanlı o..
İng kim ben onu daha çok merak ediyorum..?
Hsbc kan kokusunu aldı..
https://i.hizliresim.com/ljxptkf.png
LOGO her geçen gün yeni zirve tazeliyor...Bence bu piyasadaki tek ve en iyi kurumsal firma...Bizim haysiyetsizler daha 22.08.2022 "operasyon zirvesine" (21.46) gelememiş ki, normal zirvesine (38.68) artık ne zaman gelir bilinmez...Bildiğin, tipik patron kağıdı, Osmanlı'nın hareketlerinden de belli zaten...Ha, sonuçta adam yönetimde değil, mal onun ister alır ister satar karışamayız..
Genel müdür maaşları nasıl acaba, çok mu az ?! Buralarda eşelendiğine göre yetmiyor demek ki...3 yıl önceki fiyatlarda bile değiliz, ayıp yahu...
Mesela, geçen günkü "İş Yatırım" haberi...Normal şartlarda bunun "İş İlişkisi" şablonunda gönderilmesi gerekliydi... Tutarı, ciroya etkisi vs. belirtilmeliydi...Bedavaya vermiyorlardır bu hizmeti sonuçta...
Hep bir flu, belirsizlik...Bilerek yapıyorlar bence...
https://i.hizliresim.com/i79wr8u.PNG
Gelene geçene vermişler...:)
Geçenlerde bir arkadaş DERHL yazmıştı buraya, kağıt 15 gün önce 176.80 TL görmüş, şu an 44.74 TL ?!...Aman ha, böyle hisseler ocak söndürür, sakın...Kötü mötü bir grafiğimiz var, inatçılık yapmazlarsa 21.50 civarı hedefte...Sonrasını bilmem...YTD
Yükselenler yükseliyor ama sabırla bekliyoruz bakalım ne olacak
https://i.hizliresim.com/jset355.png
Hayırlı olsun..
Chatgpt:
Bu haber, Matriks Finansal Teknolojiler (MTRKS) ve bagli ortakligi Rootech Kripto Varlik Alim Satim Platformu acisindan olumlu bir gelisme olarak degerlendirilebilir. Asagida bu sermaye artiriminin olasi nedenlerini, etkilerini ve yatirimcilarin nasil algilayabilecegini detayli sekilde acikliyorum:
Haberin Ozeti ve Anlami:
Sermaye artisi: Rootech'in sermayesi 50 milyon TL'den 150 milyon TLye cikarildi.
Yeni nakit girisi: Artan 100 milyon TL dogrudan nakdi olarak sirketin kasasina konuldu (yani ic kaynak degil, taze para).
SPK tebligi geregi Bu zorunlu bir duzenlemeye uyum amaci da tasiyor.
[emoji736] Bu Gelisme Neden Olumlu?
1. Sermaye Guclenmesi = Finansal Saglamlik:
3 katina cikan sermaye, Rootech'in daha buyuk olcekli ve guvenli bir sekilde faaliyet gostermesini saglar.
SPK duzenlemelerine uyum, platformun yasal guvenilirligi acisindan arti puandir.
2. Buyume Hedefi ve Ciddi Niyet:
100 milyon TL gibi ciddi bir nakit girisi, sirketin kripto varlik alaninda buyume hedefleri oldugunu gosteriyor.
Rootechin piyasa payini artirmak ya da yeni urun/hizmetler sunmak uzere hazirlaniyor olmasi muhtemel.
3. Yatirimci Guveni Artabilir:
Sermaye artisi, bagli ortakligin potansiyeline duyulan guvenin gostergesidir.
Piyasa, bu adimi "buyume oncesi hazirlik" olarak yorumlayabilir.
4. Olasi Lisanslama / BDDK-Seffaflik Surecleri:
Turkiye'de kripto regulasyonlari yaklasiyor. Rootech bu adimi olasilikla lisans almak ya da yetki alanini genisletmek icin atmis olabilir.
Bu da kurumsal yatirimcilar icin onemli bir sinyaldir.
Neden Bu Islemi Yapmis Olabilirler?
Regulasyon uyumu (zorunlu sart): SPKnin kripto platformlari icin sermaye yeterlilik duzenlemesi olabilir.
Yeni yatirim / teknoloji altyapisi: Daha guclu altyapi, guvenlik, kullanici deneyimi yatirimi hedefleniyor olabilir.
Rekabet avantaji: Paribu, BtcTurk gibi buyuk oyunculara karsi pozisyon almak icin daha buyuk sermaye sart.
Yatirimcilar Bu Durumu Nasil Yorumlayabilir?
Pozitif Yorumlayanlar:
Sirket, kripto borsasinda ciddi bir oyuncu olacak. Erken yatirim firsati olabilir.
Duzenlemelere uygun hareket ediyor, bu guven verici.
Temkinli Yorumlayanlar:
Kripto piyasasi halen regulasyon acisindan belirsiz. Risk yuksek olabilir.
Sadece sermaye artirimi degil, kullanici buyumesi ve gelirler de onemli.
[emoji362] Sonuc:
Bu gelisme, ozellikle uzun vadeli bakis acisina sahip yatirimcilar icin pozitif bir sinyal olabilir. Ancak yatirimcilarin, Rootechin faaliyetlerine, kullanici tabanina, gelir modeline ve kripto regulasyonlarinin gelisimine de dikkat etmesi gerekir.
Sermaye yeterliliği 50 milyondu kripto varlık platformu için daha evvel..
Yeni düzenlemeler ve regülasyon süreci ile 150 milyona çıkardı spk..
Elemenin bir ayağı da sermaye yeterliliği..
Sayı 90 lardan 9 a düşecek bildiğim kadarıyla sermaye artırımı öncesi sayı 40 lara düştü ..
Şimdi daha da düşecek..
Sermaye artırımı için son tarih 30 haziran..
Nasıl ki sanayi şirketleri fabrika kurar yeni pazarlara girerler mtrks de fintech alanında büyüyor..
Son 2 gündür epey azaldı şu malum işlemler, inşallah keserler bunu...Ha şöyle yahu...
Son habere göre şirket bu kripto işini kafaya koymuş, belli...Gayet olumlu...
Bu hissede temel sıkıntı hisseye olan talep yetersizliği değil, talep var gerekirse artırırız...Daha dün, o kötü piyasada bile tavana kadar toplam satış 100-150 K lot civarında idi...Yani bıraksalar normal bir yatırımcı bile alır götürür hisseyi...Ama tam tersi, alana düşman kesilmece, hakaret etmece, almayın bu fiyatlarda kalsın mantığı; kime ne faydası varsa bunun...
Umudum bunun düzeleceği yönünde, yoksa şirketin finansallar ve geleceğe yönelik beklentiler açısından bir sıkıntısı yok...Kaldı ki bu kripto işi tahayyül edilemez noktalara gidecek bana kalırsa...Yapay zeka vs...Bu açıdan bakıldığında sadece alım satım değil finansal okuryazarlığa fazla ihtiyaç olmadan herkesin anlayabileceği grafiksel uygulamaları ve yatırım stratejilerini en iyi geliştirenler inanılmaz para kazanacak...
Savas direk bu sirketi etkiliyor sanirim
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bari az saglam dursaydi, tamam tavan ol demedik de,neyse bakalim artik.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef öyle, artık fiyatlamanın önemi de kalmadı yani 6 aylıkta çok muhtemelen sermayesi kadar kâr getirme potansiyeline rağmen kalın kalın lotlar koyup arkasına 31 li işlemler ile gelmeyin kardeşim diyorlar...Piyasa diliyle...