Teşekkürler.
Printable View
https://twitter.com/yeo_com_tr/statu...42125362176458
Başkan yine YEOTK in resmi twitter hesabından mesajı vermiş.....
Diyor ki ''Babuşlar şirketimizdeki son günlerdeki hareketliliğin sebebi temel gerçekler....Sürdürülebilir bir gelecek için güçlü bir taahhütle hareket ediyoruz! '' diyor ...
Yani daha yolumuz uzun diyor.......:cool:
https://twitter.com/MarinergyInc/sta...46612453769253
Günün bir bomba haberi de dün akşam YEOTK iştirakimiz MARİNERGY den geldi....
Yüzer RÜZGAR TÜRBİNLERİ .......:halay:
BAE ve MASDAR ın ayak sesleri bunlar......Geliyor ....Geliyoooorrrrr.....:halay:
300 e malınızı kaptırmayın ....Uzun vadeci olun.....2 yılda 1000 tl uzak değil...:halay:
Gelecekte deniz,göl üzeri YÜZER RÜZGAR TÜRBİNLERİ çok önemli olacak....Uyanık olun....!!!
YEŞİL HİDROJEN zaten 2030-2050 arası dünyanın yeni petrolü olmuş olacak...Yeşil hidrojen zaten ayrı bir hikaye ve çok çok büyük hikaye bana göre.....:halay:
YEOTK gibi ENERJİNİN her alanında olan bir şirketi 300-400 tllere elinizden kaptırmayın.....
Yatırımcı olup uzun vade geleceğe yatırım yapın....:cool:
Taban yiyen hissen yeter ki yeo olsun.....
200 aşağısına bile düşebilir ,hiiiiccc sorun değil.....
Uzun vadede 2 yılda 1000 tl hedefimden sapma yok....
Beklemeye devamke :halay:
Ah tatar,daha kaç kere nick değiştirip millete coşku vereceksin.Gidecek hisse de gitmez artık.
Yeo Teknoloji: İnnores Elektrik Üretim ile Yuntdağ RES'e kurulacak Hibrit Güneş Enerji Santralinin anahtar teslim yapımı amacıyla 6.600.000 USD + KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır
Şirketimiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti'nde enerji sektöründe faaliyet gösteren bir müşterisi arasında bugün (11.10.2023) Yangın ve Gaz algılama ekipmanlarının tüm devreye alım sürçleri dahil olmak üzere; mühendislik ve ürün tedariği işleri için 5.050.182,00 USD bedeli ile sözleşme imzaladığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.
Açıklama Şirketimizin %100 iştiraki olan YEO Enerji Yatırımları A.Ş., Bahreyn Hükümeti tarafından 20 yıl alım garantisi verilen 84,8 MWP kapasiteli Güneş Enerjisi Santrali Projesi için GETAS Energy Company W.L.L. şirketi ile işbirliği sözleşmesi imzalamıştır.
İşbirliği anlaşması kapsamında;
- Arasında Bahreyn Formula-1 pisti de olan toplam 84,8 MWp kapasiteli 4 ayrı GES projesinin yatırımcısı olan GETAS Guls Solar Energy Company W.L.L'nin (SPV) %10 hissesinin YEO Enerji Yatırımları A. Ş.'ye devri hakkı,
- 23,5 MWp kapasiteli Bahreyn Uluslararası Formula-1 Pisti carport güneş enerjisi santralinin anahtar teslim inşaatı,
- Bahreyn Üniversitesi, Bahreyn Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi ve Al-Dana Amphitheatre kurumları için toplamda 71,3 MWp olan 3 adet Güneş Enerjisi Santralinin anahtar teslim inşaatlarını yapma hakkı,
YEO'ya ait olacaktır.
Bu işbirliği ile; yenilenebilir enerjide 2030 yılına kadar 1 GW kapasite hedefleyen Şirketimiz, yatırımcı kimliği ile dünyanın farklı coğrafyalarındaki ofisleri ve iş yapma kabiliyeti ile global oyuncu olma yolunda yeni bir adım atmıştır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Nitelikli dolandırıcılık gibi bir şey. Nitelikli hırsızlık.
Önce kap'a haber gönder. Hisse tavan fiyattan 1 milyon 400 bin alıcılı açılsın. Tavandan malı boşalt, yetmedi gün boyu sürekli sat. 1.720.000 lot malı boca et. Aynı gün değil de, ertesi gün seansın son yarım saatinde haber gönder.
Finansman maliyetlerinin yüksek olduğu bu dönemde, eğer şirkete lazım olacak olursa, bu parayı faizsiz kullandıracaklarmış, toplu halde.
Şu yapılanı, spek yada tahtacı içerden bilgi alarak yapmış olsa tam bir ahlaksız, dolandırıcı, ******** diye söversiniz.
Bunu şirketin tam merkezindeki ............................. ler/lar yapıyor. (Boşlukları herkes istediği gibi doldursun.
Daha önce de satış olmuştu. İlk değil.
Ama dün güzel bir kap haberi sonrası tavandan malı verdiler.. Tahmin ettim ama kap bekledim.
Olay hoş değil..Bu kafayla Mars a gemi gönderseler uzun vade yatırımcı kalmaz..
Bugün kap geldi ve görünce şirket ile ortaklığımı sonlandırdım.
Elimde kalmadı...
Satış yapmanın da bir raconu var.
Kalanlara bol kazançlar..
Hisse satış şekilleri tartışılır ancak yatırımda kullanacaklarsa bence de hisse satsınlar, senelik %50-%60 finansman maliyetine katlanmanın anlamı yok, zaten sattıkları oranları binde 2-3 seviyelerinde, hala ellerinde büyük paylar var. Şirket büyürse kendileri ile beraber ortaklar da büyür. Şirketin yatırımcı sunumunun olmaması da ayrı bir eksiklik, Kontr gibi sunum hazırlasalar şeffaflık adına güzel olur..
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...ZPPWi8Vtw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen 140-150 arası yataya bağlayacak.
Direncimiz 260. Haydi bakalım.
Teknik çok sıkıştı bakalım hangi yöne patlayacak . Avrupa hedefler büyük kendine ait ges yatırımları sürüyor.
https://youtu.be/fSe3BQO8xh4?si=4XCmUm0X20hy57ZI
Forum çok sessizleşmiş, hisse güzel atak yaptı son 2 haftadır
Çok kritk kararlar alındı ...sermaye tavanı arrtı ...yine güzel ihaleler alıyor. Teknik olarak çok kritk yerde kapansı.
https://youtu.be/iL1AYm-WEsw?si=7-RmneXGQK5QsPkE
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...OMiqHJnFg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok sessiz bir sayfaya dönüştü yeotk sayfası. inşallah yakın zamanda buralar olumlu şekilde şenlenecektir.
11.7 mil. $ ihale aldı
Enerjiler içinde en iyisi yeotk bence beklenti olarak, ikincisi de astor ve fakat enflasyon muhasebesi ne doğuracak orası bir muamma. Bilanço son gönderim tarihlerinin 10 hafta ötelenmesi iyi olmadı, piyasa bilançoyu görmek isteyecektir ciddi bir hareket için diye düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
bilerek ve isteyerek kağıdı baskılıyorlar diye düşünüyorum. buralarda biraz süründürüp 250 nin üstüne çok rahat çıkacaktır inşallah.. sabredeceğiz inşallah...
Hissenin önüne neredeyse bir kale kurulmuş. Bu kaleyi düşürecek bir babayiğit bekleniyor...
Kale düştü ve tavan geldi.:bravo:
Tavan hayırlı olsun, güçlü durdu. 230u psikolojik direnç yapmıştı geçilmesi iyi oldu
Miatk'in peşine takılması iyi değil. Başkası olma kendin ol Yeotk. Sen takip eden değil takip edilen olmalısın. Bu güç sende fazlasıyla var...
Yine Miatk'in peşine takıldı. Hiç yakışmıyor sana kuyruk olmak.:vk:
çok değişik hareketleri var, trade edenler için fırsat kağıdı gibi. ama inşallah biz bekleyenleri de memnun edecek. ben trade etmeye korkuyorum, malsız kalmamak için ölü taklidi yapıyorum...
hes işine de girdik hadi hayırlı olsun hepimize.. büyüyen, vizyonlu güzel bir şirkete sahibiz. Allah yolumuzu açık etsin inşallah..
Bu enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş bilanço nasıl gelecek çok merak ediyorum. Enerjiler içindeki gerek iş çeşitliliği gerek büyüme vizyonu olarak en beğendiğim şirket. Rasyolar biraz pahalı ama uzun vadede daha makul seviyelere inecektir bilançolarla
Yine Miatk'in peşinde.:vk:
çok çok değişik hareketleri var. aşağıya ve yukarıya çok sert hareketleri var. rodeo yapıyormuşuz gibi hissettiriyor.
Kimse yokmu
unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi