bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.
Printable View
Güzel haberler gelmeye devam ediyor ihracat ayağı çok guzellesmeye başladı nedenirki bravo ayes
En kötü 1 tl temettüsü var bu sene alırım 20bin temettümü işime bakarım asgari ücretin 4bin olduğu bir zamanda iyi para Allah bereket versin gerisini Halil bey pardon tahtacı düşünsün :)
Çöp şirketler iş yapmayan batıklar milyar tl piyasa değerine sahip bizim ayes çalışan üreten kazanan ayes 292milyon piyasa değeri var YERSENNNNNN ama ben yemem o piyasa değeri milyar buraya gelecek elbet gelecek bende o zaman ölmezsem burada olacağım !!! YTD.
beklemedeyiz her daim...
Şirketimizden kar payı dağıtım oranını ve gününü bekliyoruz :wave: şimdi temettüyü duyan kurnaz yatırımcılar vurkaççılar çakallar kurtlar dadanacak hissemize önümüzdeki 60 gün hareketli geçecek sıkı sıkı tutunun YTD.
Nasıl hareketli daha düşer mi sizce
Sizce 2025 e kadar nereleri görür
Sayın yönetim son 8 yıldaki bilançodan hemen 1 gün sonra açıklanan kar dağıtım politikası bu sene açıklanmadı!! :) demek buralar okunuyorki bu sene her seferinden farklı yapalım dediler daha fazla kasmayın kendinizi salıverin küçük enişteyi çayıra :wave: temettüden hariç başka sonuçlarmı var acaba :cool: YTD.
Ne oalcak bu böyle fikri oaln
19.15 kapatmasının tek sebebi var Çanakkale köprüsü çelikleri benim selam olsun Çanakkale köprüsüne diyor tahtacı dayımız manası çok derin :wave:
Webmaster hocam nerelere gelebilir bu hisse
İşte bu yüzden artık bu hisse bu pazara yakışmıyor terbiyesizin biri serbest satış veriyo 5bin lotla taban çektiriyor hissemize ayıp yahu edep yahu
Hala açıklanmayan kar payı ve yıllık genel kurul tarihi diyeceklerim bu kadar nokta...
Adamlar ne kadar ucuzdan toplasa kar kim satarsa topluyor dayılar acaba birisi bıkıp satarmı diye bekliyor tahtacı dayımız yok be dayı sana bekleyenlerden ekmek çıkmaz kalan 300 ortağı bıktıramadılar daha hep bana rabbena yapmayın adamlarında hakkını verin zaten bedavaya topladınız şirketi konuşturmayın beni noor capital biliyoruz herşeyi !!!!!!!!
Daha fazla sinirlerimizi zıplatma yönetim açıkla kar payını !!! ister dağıt ister dağıtma umrumda değilsin ama açıkla !!! milletin 3 kuruşana göz dikmeyin
15 kuruş temettünü al başına çal yönetim HİÇ BİR ŞEKİLDE 15 KURUŞ TEMETTÜYÜ ORTAKLAR KABUL ETMEYECEKTİR 3 KİŞİNİN VERECEĞİ KARAR BU OLAMAZ GEÇEN SENE AYNISI OLDU BU SENEDE AYNISI OLABİLİR BU YÖNETİM ARTIK İŞİ ZIVANADAN ÇIKARMAYA BAŞLADI.YTD.
toplamaya başladık bakalım...
bizde girdik ama 2 senedir cıkamıyoruz...:(
hisse kaderine terk edilmiş sanki...yokmu kimse..
2 yıldır en yüksek seviyesine ulaşamadı bu poip hisseleri gitmez hacim yok alıcı yok
22.90 fiyat boşluğu yakın zamanda dolabilir...bol şans.
Merak ettiğim yönetim kar payının izahını ortaklara nasıl açıklayacak acaba sadaka gibi alın 0,15 kuruş size çok bile derse 300 kişi illa bir ses çıkaracaktır YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLMAYAN ORTAKLARA SESLENİYORUM HAKKINIZI ARAYIN 40 YILDIR BU ŞİRKETE ORTAKSINIZ HAKKINIZI ARAYIN !!!!!!!!!!!!!!bu hisseyi biri yada birileri ucuza beleşe toplama derdinde!!!!!!!!!!!!!! başka izahı yok
Belki de pahalı bu hisse nereden bilebilriz
Geçen sene seçilen yönetim tamamen basiretsiz insanların toplandığı kişilerdir!!her ay bedavadan bir iş yapmadan 10bin tl maaş alan kişilerdir!! bu şirketin şirket olmasındaki en büyük payı genel müdür Halil beydir ne yaparsa Halil bey yapacaktır gerisi fasa fiso Halil beyin arkasındayız inşAllah genel kurulda bu yönetime fırsat vermeden gerekli işlemleri yapacaktır yönetime kaldıysa bu şirket yandık demektir! bu yönetim şirketin sahibi değildir !!! ellerinde belki benim kadar hisseleri yok gelmişler yönetime girmişler!! şirketin sahibi biziz sosyal medyada toplantıya katılım çağrıları duymaktayım inşAllah gerekli topluluk sağlanırsa bende genel kurula katılmayı düşünüyorum .YTD.
Sizce 2 sene sonra kaclara gelebilir?
bunu kimse bilemez 31 aralık 2021 kapanışı hissenin 26.00 dı endeks 1500 küsürdü şu an endeks 2500e yaklaştı hala 20küsürlerde sürünüyor bu pazardan çıkmadıktan sonra kaldıkı bu yönetimle çok zor işimiz biraz zor gibi gözüküyor tek umut Halil Bey o ne zaman dillendirirse üst pazar işini ancak o zaman çıkabilir düşüncesindeyim YTD.
genel kurula katılıcak arkadaşlar var ise döviz cinsinden borçların akibetinide sorarlarsa çok iyi olur malum oldukça fazla kur zararı yazıyoruz.
Dingil ne kastı kağıdı be :yahoo: daha çok kasma ortadan çatlarsın dayı buradan satacak kimse yok hala anlamadınmı dingilll:kahkah: