Kuzu hazretleri sahneye çıkmış duramamis.
Mega cycle yapmış ahahhahahahah
Dayı VOB yapmayin hayatınız kayar... Tek yapmanız gereken şey var VOB yapmamak ... Bak ortam ısındı bilemezsin .
Printable View
Barış Soydan
27 Eylül 2021
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: Dolarda yükselişin sürmesi için neden yok
...
Görüldüğü üzere başkan bu fikriyle VOB yapsa iflas etmişti...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bende gece coin piyasasında bir anda şok oldum..
Usdt birşey fiyatladı ama demek ki 9.85 görecez [emoji6]
Herkese günaydın biraz daha fakirlestikM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu rte'nin perşembe günkü açıklaması...yani piyasa tamamen habersiz değil bu konuda...sinyali vermiş zaten...
...Osman Kavala için ortak çağrı yapan 10 büyükelçi için de "Dışişleri Bakanımıza, bizim bunları ülkemizde ağırlamak gibi bir lüksümüz olamaz." diyerek sınır dışı sinyali verdi.
https://tr.euronews.com/2021/10/21/c...n-adam-sinyali
Fahruş ile mevlut ne yapacağız diye telefonlarda karşılıklı ağlaşıyorlarmiş!
Erdoğan hükümeti büyük bir sorundur evet ama daha büyük sorun muhalaefet sorunudur ülkemizde.Bu kadar kötü bir yönetim nasıl olurda 20 yıl boyunca iktidarda kalabilir?
Şimdi herkes Kavala meselesini konuşuyor.Ya arkadaşlar adam 20 yıldır aynı şeyi yapıyor herkesde oltaya geliyor.Devalüasyon oluyor her gün,gıda fiyatları uçmuş millet geçinememe pozisyonuna gelmiş,enerji fiyatları ve dolayısı ile yeni zamlar kapıda adam çıkıyor bir laf ediyor hooopp bütün herkes adamın dediğine destek yada muhalefet ediyor aklı sıra.
Dış güçler ile işbirliği içinde yapıyor bunu.Akıl verenlerde onlar zaten.Hepinizde bu oyuna gelip fikir jimnastiği yapıyorsunuz.
Mesele lokma dır lokma.Tencere kaynamıyor artık millet perişan.Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana siz ne konuşuyorsunuz.Ne KAVALA sı ne büyükelçisi?
Allah aşkına 22 milyon kişi devletten doğrudan gelir desteği alıyor. Erdoğan giderse bu yardımlar kesilir diye ciddi kaygıları var.
Onların izlediği TV-radyo tarzı Medya 7/24 yayında
Çoğu tarikat hükümetle uyumlu. Diyaneti zaten takip ediyorsunuzdur.
İngilizce bilen dünyayı takip edebilen insanlardan bahsetmiyoruz.
Adını yazamayan yazsa dahi iki satır yazı okumayan cahil kitlelerin yığın gücünü küçümsemeyin.?
sözün bittiği yer. tarih tekerrürden ibarettir. dönüp dolaşıp başladığımız yere geliyoruz
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Mustafa Kemal ATATÜRK
CDS ler 464
halkın şu an tek derdi mutfak...başka hiçbir şeyi umursadığını düşünmüyorum...o da yangın yeri...gündemi değiştirmek safları sıklaştırmak lazım...bir anda değişti mi? değişti...
ama fayda eder mi? etmez...ancak günü kurtarır böyle hamleler...
sonuçta milletin cebindeki para her gün eriyor...her sabah...
İç siyaset için yapılan ekonominin kötü gitmesi , milli ,beka vs ile milliyetçi , muhafazakar oylar için yapılan siyaset oyunları , bu bizimle ilgili bölüm.Diğe konu bize akıl vermeye kalkan ülkeler , mesala ABD yav senelerdir halkbank davasını bitirmediniz neden hep masada Türkiyeye karşı pazarlık ve tehdit edecek silahlarının olmasını istediler.Daha bir sürü örnek mevcut bizimkiler kavala, selo davalarını iç siyasette kullanıyor , dışarısı ülke siyasetlerinde.
Günaydin arkadaşlar
böyle bir haber vardı...ve bir tanesi indirdi...
https://odatv4.com/siyaset/kamu-bank...iddiasi-219910
Halkbank kurumsal kredi faizlerini 200 baz puan düşürdü- NTV
Doları düşürmek için aynı hükümet 128 milyar dolar kaybetti ,
Aynı hükümet doları yukarı çıkarmak için elinden geleni yapıyor ,
2+2=4 bu matematiksel sistem ne kadar doğru ise ekonomidede bazı kavramlar değişmez , ha çıkar biri benim dalım ekonomi diyip deneme , yanılma ile bu işlere girerse , her yanıldığında yanıldığı sistem için sıva yapması gerekir , bulunduğu iç siyaseti yöneltmek için , bu hafta kendi tv,radyo vs kanalları bu konuyu dış güçler kur üzerinden 10 büyük elçi olayından dolayı bize saldırıyor diye anlatıcak , yapılan yanlış ekonomi politikalarının üzerini kapatttıklarını kendi içlerinden kaç kişi sorgulayacak , bu yapılan hareketler belli bir zümreye yapılıyor zaten , muhalif olan olayın farkında , ellerinde yarattıkları kutubu tutmak için.
olacağı 1.000 puan - idi. o da geldi işte.
günaydın tl ile hesap yapıp viop yükseldi diye para kazandığını sanan viopun güzel insanları...
bu akapee denilen ilkel zihniyetli parti her gün suriyenin içişlerine karşıyor mesela.. sonra gelmiş yabancılar karışınca ağlıyor.. kafasına göre tutukluluk halinin devamını sağlıyor insanlarda, bir suçları varsa hızlı biçimde yargılarsın.. ama bunlar yargılamıyor tutukluluk hali üzerinden devam ediyorlar..
diğer bir nokta.. abd darbeyi yaptı dediler, ama abd büyükelçisini "persona non grata" ilan ettiler mi ? ben hatırlamıyorum öyle bir şey.. o suçlama bugün büyükelçilerin yaptıklarından bin kat daha ciddi bir şey.. ama demek ki sıkmamış, ilan edememişler.. hatta sonra gidip "dostum trump" güzellemesi bile yaptılar.
İçişlerine karışma vs yok. AİHM anlaşmasına imza atmışsın, adamı 4 senedir doğru düzgün yargılamadan, kanıt göstermeden tutuyorsun. Bu imza attığın anlaşma bunu engellemek için var. Adam da sana verdiğin taahhütü hatırlatıyor.
Abey olmuyo böyle bu bizim maliyeti üstü daha basman gerek bak böyle oyunda oynamam
Benim bildiğim MB 10'lu rakamları bari hemen görmesin diye içerden fahiş faizle dolar borçlanır; sonra da onları satarak kurları buralarda tutmaya çalışır bir süre için...
Tabi tutamaz, eninde sonunda kur yine yukarı patlar ama olsun...
NTV Para Retweetledi
NTV
@ntv
·
2d
Halkbank: Kurumsal kredilerde faiz indirimi söz konusu değil https://bit.ly/3BcFfH4
aynı şey calibranın başına gelse eyrobası amrikası ayağa kalkıp calibraya haksızlık bu der miydi??
gözünüzü sevem bu adamı bu kadar masum göstermeyin..
ben adamı hiç tanımıyorum yalan diil bir gram hakkında bilgim yok.
ama nasıl oluyor da bu kadar devlet bu adamın hakkını hugugunu bu kadar yakın takip ediyor ben anlamadım.
sen annadın mı?
"iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler..." Ben olan bitene baktıkça bu gün gençliğe hitabedeki iktidar sahipleri kelimelerinin muhalefet ile değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum...siyasi,ekonomik,askeri olarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan abd öncülüğündeki batı ve emellerini gerçekleştirmeye çalışan Hdp'si,İP'i,Chp'si,SP'si,...millet enflasyon ve dolarla kandırılmaya çalışılıyor...bu filmi Irak'ta,Suriye'de,Libya'da,Ukrayna'da,Yugoslavya'd a,Gürcistan'da gördük...başarılı olurlarsa sonumuzu onlara bakarak anlayabiliriz...
şu anda konjektürel olarak durum 2 sene öncesinden farklı.. istediği kadar dolar satsın, gübresinden tut enerji fiyatlarına kadar fiyatlar dünyada belirleniyor.. bunların bir enflasyon yansıması var Türkiye'ye.. o nedenle geçmişte dolar satarak müdahele ettiler, şimdi ise saldılar.. bence.. psikolojik sınırları (mesela 10) hala kısmi savunma yapabilirler, ama büyük resimde bence yuları oldukça gevşettiler..
vadeye 3 gün kaldı...ve bu gün takas avantajı için son satış günü.
kanımca bu gün satış-düzeltme olabilir(sadece düz mantıkla)
KAVALA-RAHİP davasının içerideki milliyetçi,militarist duyguları canlı tutmak için abartıldığını düşünüyorum.AKP özellikle son yıllarda çıkış noktalarından uzaklaşarak şovenizm bir yapıya büründü.
Kürtlerin( özellikle muhafazakar) ve cami cemaatinin oyunu kaybetti.zaten zamanında oy veren liberallerin de oyunu kaybetmişti.
Geriye bir tek vatan-millet sakarya kaldı.Bence en tehlikeli olan gidiş; militarist söylemlerdir.
kavala hemen bırakılmalıydı en azından tutuksuz yargılanmalıydı.yoksa DIŞ MİHRAKLAR GELİR(!) sana parmak sallar.
10 büyük elçinin bu girişimi de kavalanın serbest bırakılmasını daha da güçleştirdi. Biz bu işi İNADA BİNDİRİRİZ..:)
KEŞKE 24 KASIM DURUŞMASINI BEKLESELERDİ.
Beklenti dahilinde eksi açtık. Gidişata göre aralık vade long düşünüyorum. Şimdilik beklemede kalmak iyi olacak.
Dolar molar faiz umurunda deel borsanın..
Birazdan sağdan eregl soldan bime dalarak +ya geçirirler yine..
Aralık vade 1616 2XX kontrat long :) Hadi izleyelim :)
Yazımı okursanız sadece içişlerine müdahele değil diyorum çünkü AİHM'e imza atmışsın ve adamı kanıtsız yargılamadan tutuyorsun. Yanılmıyorsam bizim yargıtay bile adamı serbest bıraktı 30dk içinde başka bir suç ile tekrar tutukladılar. Adam suçludur vs bilmiyorum ama suçluysa da kanıtları çıkartsınlar. Birini lafı ile adam tutan yargı istemiyorum ben. Osman Kavala'nın durumu hakikaten bir istisna, normalde yargıda hayatta olacak bir mevzu değil. Adamın hakkında doğru düzgün tek bir kanıt yok, verilmiş hüküm yok, 4 senedir tutuklu