Bank of dün neden alıp bugun satıyor burada ki mantık ne bilmediğim için soruyorum dün açıklarımı sıkıştırdı
Printable View
Bank of dün neden alıp bugun satıyor burada ki mantık ne bilmediğim için soruyorum dün açıklarımı sıkıştırdı
Ne yapacak bofa robotu dün aldı bugün satıyor ettiği kar ne %3-5 ulan 2 günde dolar 14 den geldi 15,50 ye
Bu açıkçılar şimdi endeks %3-5 düşssede paranın gözüne vursak derdinde ama ulan borsa dediğimizin karşılığı bizim ülkede ne yazık ki TL yahu ve TL hergün %4-5 değer kaybederken borsa nasıl düşsün millet venezuelladaki gibi parasını korumak için hisse alıyor eli mahkum ya hisseleri geçtim endeks çöp olmuş dolar bazlı.
Yeşil görünce yükseldi diye seviniyoruz da dün 1,59$'dan kapattı şu an 1,56$. 1 sene önce 380$ alıp %50 zam geldi bu sene 275$ oldu diye sevinen asgari ücretli gibiyiz. Allah sonumuzu hayretsin.
Benden sonra tufan noktasına geldik herhalde.
Hocam kaç gündür bunu diyorum 23 den 24,20 oldu dolar bazlı kol gibi zararım var, arada o kadarda trade ettim kar aldım ama yok arkadaş dolarla başetmemi için en az 2 tavan yapmalı ki lan tamam rahatladık diyebilelim.
Yoksa böyle günlük %2-3 le anca kendimizi eğlendiririz.
İşin en piside dolarda yatan adam işlem yapmıyor sıfır stres eşşek yüküyle TL kazanıyor ulan biz tırmala tırmala bir ton risk al sonuç tacirler, a1 capital üstüne bofa satışta bize al babayı.
Thyao nun şimdilik yaptığı sadece 3. çeyrek bilanço açıklamadan evvel son kapanış günü 15.60 ı %50 lik tl kaybını muhafaza etmek:)Şu an geldiği seviyeler böyle.Bundan sonrasına bakacağız artık.Uluslararası hava yollarının ettiği milyarlarca dolar zarara karşı ettiğimiz karın extra bir faydasını göremedik şu an...Dolar bazlı diplerimizi muhafaza ediyoruz:)
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/9fx8fb4.PNG
24,80 gördü kudurmuş köpek gibi sattılar gene bu sasa daki gibi bu açıkçıların donunu alacak bir vatan evladı yokmu piyasada yahu.
Pasta paylasabilecek varmidir tsk
Gün sonuEk 28018
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekler fb paylaşım icin
Dolar bazlı grafiğe baktım..sinirlerim boşaldı.. hergün fakirleşiyoruz..geçen yıl overall umla land rover alıyordum şu an toyota alamıyorum..
Amerika hava yolları tatsız!
American Airlines Group Inc
16,48 USD
−0,51 (%3,03)
Hergün güne %2-3 TL değer kaybıyla başlıyoruz ulan sonumuz hayrola bu işin artık cidden boku çıktı.
Thyao nun ısrarla dolar dibini muhafaza ederek artmasından rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz.
Elindeki hisseni satsan ,hisse almaktan başka şansın yok bu ortamda ,sattığın hissenin parası 2 gün sonra eline geçiyor ki altın-dolar-,v.s.. bir şey alabilmen için,ama o 2 gün sonra alacaklarının ne kadar yukarıda olabileceğini bilemiyorsun ,öyle bir kıstırılmışlık var:)
2 günde dolar 20 olsa paran *** oldu gitti şu t+2 kaldırılmalı yoksa resmen dolardan hisseye geçeni kapana sıkıştırıyorlar. Elde tutulan TL hergün küllim zarar yazıyor yahu öyle boktan bir piyasa var ki arkadaş az müdahale et ulan 2-3 gn konsolide olsun usdtry resmen ülke tek kurşun atılmadan teslim edildi.
ulan endeks kadar art bari be kitapsız, pazartesi gününden beridir endeks en kötü %15-20 koydu bu hala 25 TL lerde sürünme peşinde.
Ohaaa o. Ç 100 kademe birden verdi!
Bence bu haftanın en yüksek TL bazlı değerlerini bugün gören Xu30 hisseleri döviz yeni ataklar yapmadığı takdirde hafif aşağı-yatay bir banda girecek öngörüyorum önümüzdeki haftadan itibaren.Hikayesi olan hariç tabi ki gruba uymayabilir.
XU30 dışındaki çok daha geride kalmış (sanayi -üretim kaynaklı) hisselerin yükselme sırasının önümüzdeki hafta gelmesini daha yüksek olasılıklı olarak görüyorum.
XU30 a göre daha küçük hacimler ile yukarı doğru fiyat değişimleri daha kolay olacaktır bu hisselerde.
Benim yakın dönem stratejim ve öngörüm bu şekilde.
THY nin bu dönemki en yüksek rakamı olarak bugün ve 26.66 yı görmüş olmasını not alalım.
2 saat içinde 60 kademe çıkar 100 kademe düşür.
Buna kimin gücü yeter.
20 TL itibaren itibaren benzer hareketler vardı.
Ama bugün oldukça abarttılar.
Ağaç sallayanı gördük ama bu başka birşey.
Daha öncede yazmıştım. Bu tarz silkeleme ile hisse de kalabilmek kolay değil.
Elbette olaya dolar bazlı bakmadan hareket etmek yanlış değerlemeler götürüyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Merkezin müdahalesini haber alip sanki dolar 10 a düşmüş gibi hisse sattı kitapsizlar. 26.66 an 25.30 a vermek nedir be serefsizin evladı. Hadi bastın iyi bok yedin ne kazandın abi dolar TL ye yüzde 7 saplamis bugün şu hareketi yapan yüzde 7 kazanmasıysa dangalak kullim zararda
Ha şöyle ya iyice batırın dolar yüzde 7 koymuş sizde yüzde 7 ekşi yapin rahatlayın onun bunun çıkartmaları. Ula 26.66 dan 24 e basmak vallahi bravo ya helal olsun.
Devrede kestirdiler helal olsun lan size , hemde THY de öyle kitipirik hisselerde değil.helal olsun sana pala acıma yetime.
Eğlence sırası ayılarda.
https://www.youtube.com/watch?v=3LmUXq4Zi28
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/dkartbr.PNG
İŞlem sırası durduruldu haberi geldiğinde işlemler devam ediyordu ve 6-7 dakika sonrası işlemler durdu.Borsa eliyle yapılan Büyük bir oyun var
Böyle bir kağıtta da, böyle bir işlem olabiliyorsa sözün bittiği yerdeyiz. (BIST bitmiş artık)
thy 1,37 usd anlık :)
teknik bir arıza var gibi duruyor bütün hisseler thy gibi düşüyor ...
Saat 16:24:28 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Saat 16:24 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 16:44'de tek fiyat emir toplama, 16:49'da eşleştirme yapılacak ve 16:54'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 16:44'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 16:54'den itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 16:54'den itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.
VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler saat 16:54'de yeniden başlayacaktır
Endekside hisseleride tabanlatıp rahatlasınlar mis gibi olsun tertemiz pırıl pırıl.
Şöyle temiz bir batalımda zaten dolardan girdi TL dende erisin tam *** olsun sermaye.
Lufthansa
5,86 EUR
+0,13 (%2,29) :)
Saat 16:54:30 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.