Önümüzde 3.çeyreğin üzerinde gelecek son çeyrek bilanço var..%61.8 fibonacci seviyesini de test ederek ciddi düzeltmesini yaptı..bundan sonra aşağı riskin az ,yukarı ivmelenmenin güçlü olduğu döneme girmesini bekliyorum..
Printable View
Önümüzde 3.çeyreğin üzerinde gelecek son çeyrek bilanço var..%61.8 fibonacci seviyesini de test ederek ciddi düzeltmesini yaptı..bundan sonra aşağı riskin az ,yukarı ivmelenmenin güçlü olduğu döneme girmesini bekliyorum..
Şirket iç pazarda yeterli pazar payına sahip fiyatları belirleyecek kadar..şirket son 1 yılda yurtdışına açılarak ihracatını neredeyse %100 artrdı,bu aşamada mecbur kapasite artırımı yapmak zorundaydı ve bu süreçte tamamlandı..muhtemelen 2024 yılında da büyüme hamlelerine devam edecek..
Düzce tesisi ile ilgili;
https://www.linkedin.com/posts/kimpu...member_desktop
Kmpur boş bir şirket değildir mevcut kapasite artırımı ve avrupa satın alması ile bir KMPUR daha kuruldu..2023 yıl sonu cirosu 10 milyar tl ye dayanacaktır..
Selam dostum.. ben de kazanckapisi dostum nereye kayboldu diye merak ediyordum...:kahkah:
Yine güzel ve kaliteli bir hisse bulmuşsun..hayırlı uğurlu olsun...kmpur benim de çok beğendiğim hissedir...patronları çok kalitelidir...işinin ehlidir..şirketi agresif büyütmek için çok çalışıyorlar...aylar önce kmpur hakkında twitler de atmıştım ..gittikçe iyi olacağını düşünüyorum (temel olarak) umarım fiyatlamada da gereğini yapar .ben tüm ky arkadaşlara başarılar diliyorum..
https://i.hizliresim.com/aaswyhx.png
Kaliteli şirket kaliteli patron..
Bu şirket haberide fiyata etki etmediğine göre bilanço gelene kadar hissede ciddi bir hareket beklemiyorum.
Hocam bende viopta algoritma kullanıyorum gayette memnunum. Ama algoritma ile yapay zeka bambaşka olaylar.algoritmalar trend takip eder. Daha güçlü bir algoritma çıkarsa zayıf olan yamulur. Yapay zeka ise bambaşka bir olaydir ve milyarlarca dolar ARGE ayrılmış durumda. neyse konu Viop degilde benim beklentim hissede beklenen hareket bilanço ile başlayacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hissenin yükseleceğine daha önemlisi henüz bebek bir şirket olduğuna yürekten inanıyorum. hisse kalanı memnun edecektir.
dün eksi 3,5 endekste artı kapatması bi işarettir umarım :) daha nere düşecek yer kalmadı
Kendime KAP: 36000 lot 153tl den aldığım hisselerimi 92tl den sattım.
Teknik sebepleri: 1)Erken seçimin kaoslu olacağını düşünmem. 2)Vadeli mevduatların artmasının borsayı düşüreceğini düşünmem.
Gerçek sebep: Araç alacağım ve daha fazla düşüşe totom yemedi.
Gene geleceğim. B ihtimal daha yüksek fiyattan alacağım ama psikolojimin yıpranmasını da maaliyet olarak gördüğüm için yüksek fiyatla geri gelmedi sorun olarak görmüyorum.
ah be dostum, uzuldum
keske 1-2 milyonluk hisse biraksaydin
kendimede uzuluyorum ama bi yandanda 3 ayliga bakiyorum hala karda 6-7 ayliga bakiyorum gene karda , o kisilerin yerinde olmak vardi , bende 200K lik vardi , 100K lik sattim,
zira SMARTG cok dustu , ona attim , geri kalan 100K burda dursun bakalim , Kredi odemelerim olmasa , hic bozmazdim
bence secimde ne socun cikarsa ciksin, bundan daha kotu gunler gormeyiz herhalde
alistan yanayim
ama senin zararina uzuldum . gecmis olsun, yazik keske hazirana kadar bekleyebilsen
Bu sene biraz kaoslu bir sene olacağı için altında alsam,borsa da alsam çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Geçen sene 10x yapmıştım (rastgele hisse alsan 6x zaten) bu sene ise borsada katlama olmayacağını düşündüm. Boşa psikoloji yıpratmaya gerek olmadığı kanaatindeyim. Çıkarken, lanet olsun, allah belasını versin falan diyerek çıkmıyorum. Sadece kazanacağım paraya, yıpratacak psikolojinin değmediğini düşünüyorum. 880bin tl den fiesta alacağım sanırım hshshs.
Gene olası fırsatlarda görüşmek üzere.
Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik
bir müşteri arasında ayakkabı-terlik sektöründe yer alan ürün portföyümüze
yönelik yaklaşık 300.000.000 TL tutarında bir satış
bağlantısı yapılmıştır.
Söz konusu satışa ait sevkiyatların
tamamının 2023 yılı içinde gerçekleşmesi planlanmaktadır.
Kamuoyunun
bilgisine sunarız.
https://i.hizliresim.com/g1cpllt.png
Maaşallah cirosunun %10 u kadar iş aldı,hayırlı olsun..
Şirket müşteri odaklı ürün hazırlayabilen bir yapıda..iç pazarda eli çok güçlü ve olmaya devam edecek o yüzden daha çok yeni müşteri katacak portföyüne..yurtdışına büyük atılımlar geliyor,hikayesini bilenler bilmeyenlere anlatsın..
Şirket mevcut kapasitenin doluluğundan çok fazla yeni partner ile çalışamıyordu,%100 kapasite artırımı ile eli epey rahatlıyor..
Yurtiçinde bilinir ve güçlü bir marka olan kmpur rahatlıkla yeni müşterelere hizmet verecektir..
İhracat tarafındaki yükseliş eğilimi yeni hamleler ve şirket kurulumu ile daha da agresifleşecek görünüyor..
https://i.hizliresim.com/kw6b1k0.png
Maaşallah diyelim..
Geçmişte fiyatı 30_33 TL aralığında iken incelemiş ve çok da beğenmiştim..ama o sıralarda elimde gesan olduğu için anlamamıştım..şu anda sermayem gesan ve vbtyz de ...yalnız kmpuru da hala çok beğeniyorum..uzun vadeli alıp tutmaya layık görüyorum .. patronları dürüst ve çalışkan...şirket agresif büyüyor..
Elinde bulunduran arkadaşlara ben başarılar diliyorum ...
Bu kaplar satın alındı gelecek bilançoyu görelim önce arkadaşlar
Selamlar arkadaşlar,
Uzun zamandır takibimde olan bir hisseydi, cuma günü aranıza katıldım. Herkese bol kazançlar dilerim.
5-6 sayfa geriye kadar okudum, belki daha arka sayfalarda yazılmıştır ancak şirketin net kar marjını bilen var mı? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Selamlar
Merhaba,
https://www.google.com/search?q=kmpu...obile&ie=UTF-8
Sent from my LM-G710 using Tapatalk