TATİLE CIIK
sevgıler
Printable View
TATİLE CIIK
sevgıler
70 lerı gormek dıleklerı ıle
sevgıler
Ekim ayı bereket ayı. Bol kazançlar olsun
Seansın sonlarına doğru 62,30 lara çekilmesi ve günü 65,85 ile kapatması çok manidardı doğrusu. Artık anlayabilene diyelim.
Endeks aynı hareketi yaptı çünkü.sadece Sasa değil birçok hisse benzeri hareket yaptı Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaramaz çocuk yine endeksten bağımsız hareketler içinde :)
3 ncü çeyrek bilançoya şunun şurasında 1 ay gibi bir zaman kaldı
kapasite artırım yatırımları bütün hızıyla devam ediyor
Şirket Rafineri, liman ve amonyum nitrat üretimi yatırımlarına odoklanmış durumda
2023 sasa için muazzam yoğun bir yıl olacak gibi
Haber akışlarını takip etmek gerekir
Saygılar
sasa nın net satışları geçen yılın ilk altı ayında 5.258.100.000 lira iken
bu senenin ilk altı ayında 15.629.053.000 lira olarak gerçekleşmişti.
9 aylık bilançodaki verilerin çok daha iyi olmasını diliyorum
Haftayı Bana göre en iyi kapatan hisselerden birisi sasa.
Yıl sonu ïçin beklentilerimi fazlası Ile karşılayacağını düşünüyorum. Saygılar
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
yaşlı_kurt
parayı alıp gıtmek yok ama
sevgıler
2014 nisaninda ihlasla ayni fiyatdaydi 34 kurus , sabanci yillarca varlik gostertememisti, o zamanda dunyanin sektorunde bir kac sirketinden biriydi, herkes korkusundan alim yapmiyordu, hale bak bolunmeler temettu olmasa 400 leri geciyor, sasa vakà si universitelerde ders olarak okutulacak konu, durmak yok yola devam bu olsa gerek, hala yatirimlari olacak deniyor , nasil bir sirket bu sasa..koch invest arkasindami bunun...
Erdem bey var
sevgıler
ıslem hacmı burada kalacak gıbı
svg
Yeni kap geldi : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1066777
Şirketimizin 03.10.2022 tarihinde (bugün) yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;
-Yurtdışında ihraç edilen Paya Dönüştürülebilir Tahvil (PDT) sahiplerinin 2022 Eylül ayı içinde Şirketimize ulaşan paya dönüştürme hak kullanım taleplerinin şarta bağlı sermaye artırımı yapılmak suretiyle karşılanmasına,
-Dönüştürme hakkını kullanmak isteyen toplam 28.200.000 Euro nominal değerli PDT sahiplerine verilecek pay senetlerinin pay başına 0,017814 Euro dönüştürme fiyatı ve 100.000 EUR nominal değerli bono karşılığı 5.613.562,37 dönüştürme oranı üzerinden hesaplanmasına,
-Şirket çıkarılmış sermayesinin dönüştürme tutarı olan 15.830.245 TL arttırılmak suretiyle 2.240.000.000 TL'den 2.255.830.245 TL'ye yükseltilmesine,
-Şarta bağlı sermaye artırımı karşılığında çıkarılacak yeni payların tamamının mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak 2022 Eylül ayı içinde dönüştürme hakkını kullanmak isteyen tahvil sahiplerine tahsis edilmesine
karar verilmiştir.
ÖZETLE;
Şirket, tahvil borcunu hisse senedi vererek ödüyor... (tahsisli sermaye artırımı)
1 hisseyi; 32,40 tl'den satıyor... 15.830.245 lot...
Aynı gün BİST'de tahtadan alış yapıyor...
1 hisseyi; 70,29 tl'den alıyor... 750.000 lot
Çok enteresan, bu borsada daha neler göreceğiz bakalım...
Bankalar yine roketledi ve endeksi taşıdı. Geçen hafta yaşanan banka hisselerindeki hadiselerden dolayı açıkçası tedirginlik duydum. Umarım bu haftayı sıkıntısız atlatırız
Merhaba Kiraz ,
Ortada çok enterasan bir durum yok.
1 hisseyi 32,40 TL den veriyor çünkü tahvil borçlandığı zamanki hisse fiyatına karşılık gelen değer. Yabancıya para değil hisse senedi veriliyor. Bu durum tahvil borçlanıldığından beri var zaten
BIST te aynı gün alışı 70,29 ( ortalama fiyattan ) alıyor. Zaten firmanın geri alım kararı var. Geçen aylarda da birçok firma/şirket hisselerinin fiyatları yükselmesine rağmen geri alımlar yaptılar.
Herkese bol kazançlar.
Bankalar yüzünden ben yine de temkinliyim. Bu haftayı 70 üstünde bitirirsek başarı kabul edeceğim
Patronun geri alım yapmış olması moral verdi. Yeterli değil ama devamı gelirse güzel olur. Çünkü sasa açığa satışların olduğu hisseler arasında. Patronun bunu kırması lazım. Hisse çok yukarıları hakediyor
Bi trade edeyim dedim malı kaptırdım, bunca yıldan sonra kadarda denk gelmemeliydi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eeee bız sımdı bos kaldık 8 saat hektasa takılalım
svg
Yapacak birşey yok, bakalım ne zaman fırsat verecek. Bekliycez artık. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan çözüldü çok sürmedi :Sad:
tavan olduk ve tavanı bozduk