kabine toplantısında asgari ücret ve emekli zammı konuşulacakmış
bu arada makası sıfırladı kaşla göz arasında, bunu unutmayacam pala efendi- bi daha kapıma gelirsin sen, edecek iki çift lafım olacak o vakit
Printable View
tacirler satışı ağırlıklı olarak "hisse long-vadelisi short" pozisyonlarının kapanması,
makas daralmasından doğan farkları realize ediyor arkadaşlar
Yazık oldu. Şirketlerden halka bu hafta döviz transferi oldu. Bakalım bunu nasıl kontrol edecekler.
Aynen Tacirler Yatırım ve BOFA sol tarafta olunca satışı abartıyorlar!
SPOT,
https://i.hizliresim.com/ertu3n6.PNG
gördüğü dip seviyeye göre bayagı yükseldi...
https://i.hizliresim.com/citdvfw.jpg
İkili dövüz sistemine gidilir..
Bu kadar dövüz açığının olduğu enflasyonun artığı dönemde kimse dövüzünü bu fiyattan satmaz..
Devlet başka serbest başka olur...
Yada ekonomik durgunluk göze alınacak..
Bu kadar ithalat neyle yapılacak..
Ham madde alımı
Borç geri ödemesi..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satmak ıstıyorsa 4ten sonra ne olur ona bakmak lazım.sabah verse alıcı bulamazdı..bence beklenmelı kımıldamadan bu gun atlatılmalı
Çıkan ne tür karar olursa olsun bir şekilde hep bankalar en çok etkileniyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günü özetleyecek olursak, çoğu bankalar eksi yüzde 4 lerı ve bazı iri tahtalar eksi yüzde 4 leri gördü, akabinde gelen tepki alımları ile biraz toparladı eksiler azaldı, devamı gelemedipi için sabah tepki için alanların satışları başlarSa satışlar tetiklenebilür ama sabah satanda pişman olduğu için fazla bişiide olmuyabilür, şuan için sabah tepkiye oynuyanlar rahat
Düzelttim, rakkamlara pek takıntım yok, konunun özüne inelim :he:
Bilimsellikten bu kadar uzak bir yönetim ne yapsa işe yaramaz. Her seferinde yaramadığını da görmelerine rağmen tekrar tekrar denemeleri de koltuğa ne kadar bağımlı kaldıklarının bir göstergesi.
Ancak ,bu her deneme o kadar çok hasar bırakıyor ki , gün gelir de düzeltmek istendiğinde düzeltilecek bir yer kalmayacak. Çünkü araç pert olmak üzere. Ezilen hep te halk oluyor olacakta zaten. Allah tez zamanda önce halkımıza akıl fikir versin. ellerindeki altın değerindeki tercih hakkını ona göre kullansın..
Halk şuanda fakir, yeni bir parti kurulur ve halka ben sizi fakirlikten kurtaracam, herkese bir ev anektarı birde araba anektarı verecem. derse populer olur
Gerçekten bu yerlilerle borsa olmuyor yani tat vermiyor....Adamların mind set 2-3 birim para kazanmaya kurulu:)
Halk müthiş bilinçlenmiş durumda.
Türkiye'nin en iyi üniversitesinin siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden mezun oldum, 1000'in üzerinde kitap devirdim. İlkokuldan mezun olamamış adamın kolaylıkla gördüğü büyük oyunu göremiyorum.
Zeka ve bilinç inanılmaz boyutlara ulaştı son birkaç yılda...
Bayrağımız da ezanımızda inmez,niye böyle bir kanıya varmışlar ki
ekonomi yönetimini beceremedikleri artık gün gibi açık, bi ekmek 5 tl bi mazut 30 tl. İşçi memur emekli maaşı cücük gibi artık vatandaş geçinemiyor. Ya maaşlara yeni zam yada yılanoğlunu düşürsünler, bu devirde 17 tl ye yılanoğlumu olur
Apara'ya bakıyordum. Bazı bankalar bağımsız denetime tabi olmayan şirketlerin TL kredilerine cevap vermiyor dedi biri, BDDK pencere açmalı kritere uyan uymayan firmaları bankalara bildirmeli vs dedi.
Muhtemelen döviz alan firmaları belirlediler onlarıa yönelik karar aldılar, 3 gün sonra belli olur döviz bozan oluyor mu. BDDK 3 gün geriden günlük bilgileri açıklıyor.
Ünlü bir anket şirketinin yaptığı ankette halkın %40 a yakını 2023 de Lozanın biteceğine inanıyor çıkmıştı. Halbu ki barış anlaşmaları süresiz anlaşmalardır. Lozan'ın bitmesi demek o anlaşmayı imzalayan taraflar arasında barış koşullarının bittiği anlamını taşır. Ben Lozanın biteceğine nasıl inanan bir %40 olur ona ciddi şaşırıyorum.
Gündem belirleme, dezenformasyon, tekrarlama, abartma, etiketleme, korku yaratma, önyargıyı kullanma, büyük yalan, cımbızlama, şeytanlaştırma vs bütün propaganda ve manipülasyon yöntemlerini çok etkili şekilde kullanıyorlar.
Beyni bu bombardımana karşı hazırlıklı olmayan geniş halk kitlesinin pek şansı kalmıyor.
https://serbestiyet.com/featured/reu...urdurdu-95801/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dusmezzzzz bu borsaaa. Kac gundur diyorum sizee:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tar tar tar
Aslında sabah gördüğü dibi tekrar yoklaması hatta biraz altına gelmesi longlar için daha iyi ama siz bilirsiniz :)
safları sıkışaltırın boğacıklarım
birazdan yine tarayacağız
tar tar makinalı tüfek gibi taramak serbest
vurun gelsin
tar tar tar
Go go go diycen Bigşort abi, bu tar tar da ne oliy :he:
Taşınan Açıklar da artış var, açıkcılar THYAO VAKBN HALKB da da pozisyonlarını arttırmışlar, cuma günü bilgi sızmış olabilir!
https://i.hizliresim.com/57dll55.PNG
bakanlıktan açıklama geldiği an habere felan bakmadan altta sarıyor :)