Sokakta dağıtılan parayı alanları hor görürdüm..
Burda da dağıtılıyor
Yok demiyoruz..
Kimi kınasak başımıza geldi..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sokakta dağıtılan parayı alanları hor görürdüm..
Burda da dağıtılıyor
Yok demiyoruz..
Kimi kınasak başımıza geldi..
Abi Ereğli vs trend desteğinde.
Bunlar kalkar ise roket
Belli olacak uyuyamiyoruz ne olacak seans acsalar cildirsak dayı ...
https://i.hizliresim.com/85b9rod.jpg
PARA DAĞITIYORLAR
Su içerken bile sormazsak membasını
Eninde sonunda çıkar acısı
Revadır bize yaparsa karın ağrısı
Dağıtılan nedir dağıtan kim ?
Yokdan var vardan yok olmaz demiş
Cahil olmayalım , olalım iktisata hakim
Bunca dağıtılan , madem vardı önceden kasada
En bolluk döneminde dağıtılamayan para
Nasıl olurda dağıtılır , -50 -60 milyar bakiye varsa kasada ?
Ben cahil olsam da derim durup düşünelim
Varsa anlatsın bilen işin ehli .
İşin doğrusu nedir ne değildir,
Bizde bilelim öğrenelim
Öğretene de bir teşekkür edelim.
Çılgınlar gibi belki Ereğli alacak herkes dayı şuan kimse almıyor niye
Bu işler boyle dayı cildiramiyoruz
Trend ne olacak herkes bakıyor..
Çılgınlar gibi eğitim temettü emeklileri çılgınlar gibi Çıldır
Farklı bir durumda anahtarı alırlar
Biz cuma günü bozkurt a çuval siparişi verdik
Her duruma hazırız haahhahah
mllet borsada milyoner oldu falan diye iyice gaza gelenler olsunda.
son yolcularda gelsin..
sonrası herkesin malumu..
kurumlarda çalışanlar şuan deli gibi yeni müşteri kaydediyodur
:he:
:drunk::drunk:
siz o zamana kdar süpır saykıl falan bakın işte
:drunk::drunk:
Müellifi benden başkası olsa yazmaz mıyım dostum.
Şimdiye kadar hiç kimseye saygıda kusur ettiğimi gördün mü ki ?
Abi aslında odun gibi adamım.Söz sanatını bırak doğru dürüst imla bilgim bile yokdur.
Türkiye ortalaması Türkçede 34 iken 32 net yapmış adamım ben .
Benim sözelim değil matematiğim kuvvetlidir:)
Beğendiğiniz için teşekkür ederim . Sağolasın sn. Başkara dostum.
Ohooo daha çok var o zaman. Kripto hesap sayısı 2 belki 3 katı borsanın ki borsayı hesabı olup bırakan, ilgilenmeyen de çok.
Her mobile giren de yatırım hesabı aç diyor bir gün lazım olur diye. 1 tık.
Her ailede bir kriptocu var ama borsacı yok.
2000 yılların borsa sevdası unutuldu. İmkb100 bölü altingr 42 imiş o zamanlar. Günümüzde 160000 i yapar. Ben 60000 yeter diyorum. Şu an sayımız 4000 daha
Emmi
Rus celik şirketleri -70 tepeden duruyor
Sınırsız enerji sınırsız hammadde
Vs vs
Sindi VOB yapmiyorsan -%70 transit sana koymaz emmee
Bu kriptocular eğer VOB a girerler ise borçlu kalacaklarinin ters pozisyonlar da farkında değildirler.
Gelsinler buraya eğitime.. hisse almış vermiş çok önemli değil.
La hayatınız gayar
VOB yapmayin
https://i.hizliresim.com/314lae6.jpg
-%80 supercycle
Çelik şirketi sınırsız cilginlar gibi enerji var
Çılgınlar gibi ruble arkasinda
Çılgınlar gibi hammadde
https://i.hizliresim.com/21nzj13.jpg
Rus borsası çökmesine izin verildi ama Rus parasına sahip çıktı cokertilmedi.
..
..
Batıyla savaşta..
..
Öyle zannedip durma. Adamlar abd tip kripto borsadalar.
Yüzde 10 luk viop ne ki yuzde 40 100 luk kaldıraçtalar. Tahta inceleme derinlik serbest. Onlarca arbitraj robotları bile var.
Marjin stop. İzleyen emir. Onlarca basic alıp satan robotları tahtanın derinlik kademe analizi bedava.
Senin güvenliğinden en az 10 kat daha güvenli giriş çıkışları. Oda olmadı id yani nick şifre girmeden merkezi olmayan borsaları var.
Not : imkb merkezi borsadir. Ana bir bilgisayar ve kullanıcıları vardır. Yönetmeliği, şartları, açılış kapanış saatleri, kaydı kuydu,seni buraya bağlayan komisyon alan birileri de vardır.
Ne ilgisi var abi
Kripto 100 kaldiracta kim borçlu kalmış ?
Borçlu kalınıyor mu kripto da..
Kripto hayal bi koyun long açtın 100 kaldıraç
Zabanan açıldı -%80
Borçlu kalıyor musun ?
Bu düzen bir süre daha giderse altın daki ve USD ki park eden para dayanamaz kolay paraya borsaya kaçar. Hele hele tecrübesiz ceylanlar Viob a girerse o zaman film kopar. Ama bunlar tirsik para olduğu için düşük miktardaki kumarbazlar harici borsaya girer buda hokumet ile birlikte borsayı daha da yüksek yerlere getirir. Ayrıca Türkiye'de kumar yada türevlerini de oynayanlar var onların da bu kolay paraya akın etmesi de imkan dahilinde. Böyle bir para hareketinin önüne geçmek zor.
Çevremde milyonları olan birine bir ara zoren demişler almadım girmedim diye yanıp tutuşuyordu. T kuru modeline inananlar da vardır bunlar yanıp tutuşarak girme yolunda ise bunun yanında galericiler emlakçılar gibi para sahipleri Ruslar da girme ihtimali olanlar aklıma gelen.
Ne alırsalar alsınlar..
Paranın altına kayacağını tahmin ediyorum..
Cari açığı tehdit edeceği
Devleti alinin yastık kontrolu ne gideceği.
Bekarlara küstü
Evlilere geleneksel tek uzun pamuk yastığı zorunlu tutacağı
Duşer düşer diye borsada mala girmekten korkmaya gerek yok. Düşerse bir tuşa basmak kadar kolay. Onu büyükler düşünsün. Benim 10bin lot tahtalara sinek ısırığı gibi gelir.
Mesela ODAS ın çok pis geri dönüşleri var diye kenarda mı bekleyelim.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
yuzde 80 e gerek yok yuzde 1 de hade gecmıs olsun kumar hızlı burada
Hahhahha... Göklerden gelen bir çizgi muhakkak vardır. Sen yeter ki ne gormek istiyorsun onu bil.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süt zengini emmi
Bak alta yorumlara ne yazmışlar
Grafik aynı grafik biri obo çizmiş. Biri sin çizmiş
Arkadaşlar teknik analiz diye birşey yoktur derken ne diyoruz dayı biz boşuna mı konuşuyoruz.
VOB masasına teknik analiz diye oturursan hayatın kayar.
VOB YAPMAYİN
https://i.hizliresim.com/2jrv20w.jpg
Patron mecburen bir dayanagimiz olacak birşey alıp satarken... Ben de tekniğe göre alıyorum satıyorum ama daha çok alıp satanların alavere dalaverelerine bakıyorum. Coşkusuna ama daha çok hislerime göre...
Şimdi de bana kağıt alırken neye göre alışveriş yapacağız? Mecbur malda olmazsam olmaz. Donum bile malda.
VOB yapılmaz o ayri.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/dy8kl1z.png
Döviz Açığı ve Fazlası olan Şirketler
https://i.hizliresim.com/14kh0g1.png
Teknikle abi hisse alıp satabilirsin.
Bak inflection pointte kağıtlar.
VOB yaptığın an tutturamazsan anahtarı kaybedeceksin.
Anahtarlar ceplere rahatsızlık ağırlık yapıyor gaybetsinler rahatlayacaklar
"sadece bitcoin değil bütün borsa piyasaları hakkında bir şeyden bahsetmek istiyorum.
diyelim ki tüm piyasada sadece 10 tane bitcoin var. ve 1 bitcoinin fiyatı 1 tl olsun.
ve bu 10 bitcoin, 10 ayrı kişide eşit olarak yani 1 kişide 1 bitcoin olacak şekilde paylaştırılmış olsun.
bu 10 kişi borsadaki bakiyesine baktığında, cüzdanında 1 tl para görecekler. yani toplam bitcoin piyasa değeri 10 tl oluyor.
şimdi bu 10 kişiden biri, bitcoinini 2 tl'ye satmak istiyor. ve 11. kişi olarak yeni biri 2 tl veriyor ve satış gerçekleşiyor. artık bitcoinin fiyatı 2 tl oldu. yine 10 kişide 10 bitcoin var.
ama artık bu 10 kişi cüzdanına baktığında, cüzdan tutarının 2 tl'ye çıktığını görüyorlar. yani bitcoinin toplam değeri artık 20 tl olarak gözüküyor. sisteme ekstradan 1 tl girdi ama artık 1 tl'ye bitcoin alanlar %100 kazançlı sanıyor kendini. sadece son giren 1 tl ile ekstra 9 tl'lik piyasa değeri oluştu. bu ilk giren 9 kişi artık kendini çok akıllı sanıyor ve adeta bir warren buffet edasıyla sağa sola yatırım tavsiyesi veriyor.
sonra bir kişi tekrar 2 tl'ye bitcoinini satmak istiyor ama almak isteyen yeni bir kişi yok. sıkışınca mecburen maliyetine yani 1 tl'ye satışa çıkartıyor ve 12. kişi 1 tl veriyor ve satış gerçekleşiyor.
şimdi sistemden 1 tl çıktı ama bütün cüzdanlardaki bitcoin değeri 1 tl'ye indi. toplam piyasa değeri tekrar 10 tl. artık sadece 11. kişi yani 2 tl'ye bitcoin alan kişi değil diğer ilk giren 8 kişide kendini 1 tl zarara uğramış hissediyorlar.
bu işten kar yaparak çıkan 1 kişi var. o da 2 tl'ye bitcoin satan kişi. diğer 10 kişi zararda olduğunu hissediyor. elindeki değerin uçup gittiğini sanıyor. halbuki o para onda hiç olmamıştı.sisteme 1 lira girdi, 1 lira çıktı. ama 1 tane kar yapan, 10 tane zararda ve 1 kişide maliyetinde olduğunu hissediyor.
o yüzden cüzdanda gördüğünüz değere bakmayın. fiyat şeytandır. kar yada zararda olduğunu sadece piyasadan çıktığında bilirsin.
yatırım yapan kişiler şunu bilsinler. yatırım yaptığınız şeyin aslında bir bardak olduğunu düşünün. fiyat dediğiniz şey ise bu bardağın içindekidir. bu bardakta su da olabilir, zehir de olabilir, meyve suyu da, alkol de olabilir. içine koyduğunuz şeyin bir önemi yok. önemli olan bardağınız sağlam bir değer mi? bu gözle ile bakın yatırımlarınıza. "
Birisi ekşi sözlük BTC ye yazmış. Bütün piyasalar için gecerli. "Fiyat şeytandir" muhabbetini çok güzel açıklamış. Tebrik ederim kendisini burada paylaştığım için kızmaz herhalde...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman ne yapacağız..
Dostu düşmanı Mehmet teyzeyi Ayşe dayıyı doğmamış çocuklarımızı borsaya yönlendireceğiz bu şeytani düzenin devamı için....
Bardak dedin de
Şişe ambalaj alasım geldi..
Düşünürün dediği gibi
Hayat çatlak bardağa benzer
İşçsen de eksikecek...
İçmesende
https://i.hizliresim.com/h93zt7o.jpg
Oluşmuş grafiklere fikir yürütmek aaaa şöyle yapsam boyle olurdu yapardık felan demek sizi aldatmasin
Bunları bu işe heves etmiş ne yaptığını bilmeyenler için yazıyorum.
Asla başaramazsin bu işler öyle olmuyor.
Bitmiş grafiğe fikir yürütmek çok basittir.
Geleceği cizemezsin.
İhtimaller masaya koyup liste yaptığında aklını kacirirsin
VOB YAPMAYİN
Kapitalizmin gücü üretimden değil mal satım pazarı oluşturmasındandır..
İhtiyaç olmayan şeyi sana bir güzel iteklemesidir...
Yoksa kömür madeninde işçi en iyi maaşı alırdı.
Yüksek plazadaki dayı oğlu internetteki yok edemeyip kalayı bastığınız almadan kurtulamadığınız kutucuğu yapanlara döküyor milyonları..
endeksteki yükseliş, satışlardaki artış ile uyumlu göründüğüne karar vermiş serkan bey.
https://i.hizliresim.com/ce0unye.png
Akbank ta yok ama ISCTR,GARAN da varmış
Sosyal medyada 2019 2020 lerde borsaya basladim 100 bini 4 milyon yaptim , 50 bin kredi cektim.simdi 1 milyonum var gibi paylasimlar surekli donuyor .
20 30 senelik borsacilar 2 yilda 1 e 20 40 kazanamiyor . Bunlarda kafa boyle iste . Gecende yazdim herkes full malda kimsede dususden felan korkmuyor sat tusuna basmiyor .
Son 24 30 ay hayal gibi gecti . %500 luk bir cikis oldu . Cogu dusus nedir bilmiyor . Herkes agbalın gorevden alinisini cokus zannediyor .2 tabanı cökus zannediyor yani .
Hala enflasyonun fiyatlanmadigini soyleyen bir suru üstat var .
2008 krizinden 2013 tepe zirveye bist %400 prim yapti 5 senede .