Haklısın üstad ,, 660 olunca 150 mılyar cıvarı pıyasa değerı oluyor , gayet mümkün ,, ama bu hafta bol bol ahgazlanır isteyenler !!660 TL güzel rakam !!alana satana bereketlı olsun !!
Printable View
Haklısın üstad ,, 660 olunca 150 mılyar cıvarı pıyasa değerı oluyor , gayet mümkün ,, ama bu hafta bol bol ahgazlanır isteyenler !!660 TL güzel rakam !!alana satana bereketlı olsun !!
Güzel bir yazı, özellikle yenilenebilir kısmı.
Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı: 2023 çok daha zorlu bir yıl olacak
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...k-7534042/amp/
ALFAS CEO Hüseyin Karabaş daha önce neler demişti.
https://twitter.com/karakulukcu53/st...buLtThrgHJhZRQ
Şirketin rasyolarıyla ilgili değerlendirme. Emeği geçen arkadaşa teşekkürler.
https://twitter.com/svkiidvcii/statu...02392305844225
Çatıya 500 bin TL yatır, ayda 12 bin TL kazan
https://m.haber7.com/ekonomi/haber/3...2-bin-tl-kazan
İlk işlem günlerinde kolokasyon emir ile mal toplayan tüm çakal aracı kurumlar iş yatırımdaki vatandaşa çalışıyor ispat edemem ama inanıyorum düşünün iş yatırımdaki neden onların düşük maliyetli lotlarını yukarı taşısın kendi malıdır
Cuma günü ilk iki aracı kurum ile de kendini belli etti
ziraat ,iş,phılıp,garan satış var..yapı,tacırler,pıramıt,meksa dan alış..pıramıt tacırler 100 bın toplamıştı cuma..bugunde alışta..dığer kurumlardan baskı yapıp yapı,tacır,pıramıtten alıyorlar muhtemelen..
hısse çok rahat 325 üstu tavana bıle gidebılecekken satış baskısı ıle aşağı çektıler..mal satma nıyetı olsa bunu yapmazdı..baskıya devam..
iş ten sat pıramıt ve tacırlerden düşenı topla..güzel iş..
Bugün bundan bir şey çıkmaz satış tarafı artmaya başladı önceki güne göre alış tarafı biraz daha fazla tahtacı diğer kurumlardan toplamaya başladı ama iş yatırımdan da satıyor küçük yatırımcının da satışı var illaki
çok fazla aşağı marjlarının olduğunu sanmıyorum..çok basarlarsa talıplısı artar buda mal kaptırmalarına sebep olur ..çırmala dur sonra..
Geçen hafta 3000 lot u 347.20 ort ile sattım zor işe başardım tekrar almaya başladım ama erken mi davrandım sorgulamaya başladım
Satış tarafı daha ağır basıyor emir iptali de var günü negatif kapatır ben ekranı kapadım hayırlısı Allahtan
Ne diye düşüyor bu pyasada iyi umarım toparlanır
Ben de bugün yükseliş bekliyordum doğrusu sürpriz oldu. Galiba diğerlerine ayak uyduruyor ama daha yarı fiyatlarına gelmedi. Umarım ky panik yapmaz
Ikıdir 305 TL den destek alıp dönüyoruz ,, bu son olsun !!!Artık dönsün, dönmelı ,,
nıyetlerı kotu bıraz kasacaklar..üçüncü gelışte aşağı kırabılır..!!
Kıracak kurtuluşu yok sabah açılışta alıcılı gösterdi geçen hafta da aynısını yaptı
hep destek tam destek..:=)
bu düşüş hıç hoş olmadı.!!! yakışmadı hıssedekı potansıyele..45 fk dan gıden bır alfas var..butun kurumlarda varlar..takas pert..bas tabana kurtul...
Enerji şirketleri rallisinin sonlarına yetişti, bu onlara yaklaşacak derken onlar buna yaklaşmasında.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirler ve piramit iş yatırımdan değil o zaman zararına sattılar görünen o yanıldım
Vay adiler tabanı bozup tekrar taban yaptılar
tabandan yuzde on zararla stopladım..denız satıyor sıkıntı..bugun aldığım cuzı mıktar kaldı..bır sure mola alfas..kardan zarar sağlık olsun..
300 lerden satmayan denız buradan malı yığdı tabana..
Tacirler piramit zararına feci mal sattılar tahtacı resmen kovdu dövdü arada bizim gibilere oluyor üç kuruş paramız var o da burada heba olmasa kendi kendime yol haritası çizdim salıdan önce almamaya söz verdim ama dayanamadım aldım sonuç hüsran
Tabanda ne kadar satış var görebiliyormusunuz?
110 bin lot bekliyor
300bin lot civarı da işlem oldu
Kendi grafiğime riayet etseydim bu zarar olmazdı neyse nasip böyleymiş
Taban olana kadar 600 civarıydı sanırım. Tabanda çok işlem olmuş anlaşılan.
100500 lot tabanda bekleyen. şu ana kadar 232000 lot işlem olmuş tabanda.
Tabanda fena kavga var. 1 Milyon lot hacim oldu toplamda.
KY saldırıyor.
buyuk beklentisi olup ici bos cikan hisse. bkz alfas
taban kalktı
eger taban olmazsa gerı denızın elındekı malı almaya çalıştılar dıyebılrız..denız halen daha mal verıyor..karşılayanların nıyetı önemlı olan...denız 200 bın lot mal vermış..bende dahıl saglam tokatladılar şuan ıçın tabı..:kahkah::kahkah: onemlı olan kapanış..
Off off Filler kapışıyor :oleyo: