Tam "bugün en azından taban açmadı, bakalım buradan dönmeyi başarabilecek mi" diyecektim ki baktım devre kesici girmiş.
Derinlik, lot görebilen var mı, 20 dk sonra gene taban mıyız?
Printable View
Tam "bugün en azından taban açmadı, bakalım buradan dönmeyi başarabilecek mi" diyecektim ki baktım devre kesici girmiş.
Derinlik, lot görebilen var mı, 20 dk sonra gene taban mıyız?
Diğer çimentoların çoğu sağlam eksi ama taban değil, OYAKC şimdilik (+)
Ufak ufak tabanları bozma, yatay eğilim var gibi hissediyorum (umarım geçen günkü gibi olmaz :))
Çimentoların hepsi %5-7 arası gibi (+) ya döndü sanırım, çok sert hareketler yapıyorlar. Umarım günü ve haftayı çok iyi bir şekilde kapatırız.
hacı abdesti bozdu
İşlem hacmi şimdiden dünün 2 katına yakın oldu sanırım. Sağlam çarpışma var herhalde. Diğer çimentolara göre biraz geriden geliyoruz sanki.
Ben teknik/temel çok anlamıyorum, kendimce gördüğümü yorumlamaya çalışıyorum. Daha tecrübeli, bilgili arkadaşlar değerlendirirse çok hoş olur. Biraz karışmadan kenardan izleyeyim :)
Çin şişeden çıktı. Bunlar kırık şişeye cini geri sokmaya çalışıyorlar. Baklim becerebilecekelr mi. İzliyoruz
Fren tavan, cimentolar tavan. Hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Eee zamanında nasıl olsa buranın ağası benim diyip vermişti bedavadan. Şimdi toplayamiyor, üzerine yanlışta ısrar ediyor. Cin carpmisa döndü
Bu kadar sabrettik . Mart sonuna kadar bekleyelim. Bütün Konya yatırımcıları istediğini alır inşAllah. Sal artık dizginleri.
Bunun üç harfli şişeye girmedi ama bize girecek herhalde
Hayırdır bu hareketler diğer çimento hisselerinde birşey yok bir bu düşüyor bedelsiz mi gelecek yoksa kartondan sonra ekürisi Konya neden olmasın.
Hacime bakacak olursak filler tepişiyor gibi. Çimenlerin ezilmesi kaçınılmaz.
Biz de bunun zamanında dedik benim gibi Manyaklar vardır inanıyorum aldığını satmamakta ısrar eden hali hazırda beş lot on not ne denk geliyorsa buradan Alima devam dün 10 lot daha ekledik
İş ve piramit menkul buralardan alış yapan benim ne zamandan beri alış yaptığımızı görebilir satmayacağımızı bu dangozlar oradan anlayabilir
En düşüğü 160 TL en yükseği 3850 tl girişlerim
İstediği kadar sallasın
Alacağı Napolyon’un iki bacağın arasındaki kıllı şey😂
Bilançolar en son 13 Mart tarihine kadar açıklanmak zorundaymış. Bizimki daha önce açıklar mı, bir bilgiye ulaşamadım.
Şu anda çimentolardaki düzeltme sonrası OYAKC ve Afyon pozitif ayrıştı gibi görünüyor. Piyasada "deprem bölgesindeki çimento şirketleri avantajlı, uzak olanların taşıma maliyeti nedeniyle rekabet şansı yok" gibi yorumlar görüyorum, kısmen haklılık payı olsa da bana göre sadece algı yaratılıyor.
Bfren dün bir tavan yapsa da bedelsiz grubunun da şimdilik çok aksiyonlu olduğunu görmüyorum.
Bir taraftan çimento hikayesi, bir taraftan da bedelsiz hikayesi ile kopup gitsek artık da tadımız biraz yerine gelse...
İşlem hacmi bugün daha az sanki, bana sanki bugün/yarın yavaş yavaş buralardan yukarı dönecek gibi geliyor. Teknik veya temel olarak çak anlamıyorum, tamamen hissiyat. Yaşayıp göreceğiz bakalım ne olacak.
142888 lot işlem hacmi azmı diyorsun yıllarca üç beş bin on bini geçmez çok gördük neyse birileri bu gün seans kapanışına doğru gidiyormuş havası mı verdi yoksa başka bir durummu anlamadım hayırlısı bekleyip göreceğiz deprem riski olan bölgelerde kentsel dönüşüme ağırlık verileceği aşikâr bu yaşadığımız büyük deprem felaketinden sonra inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin hisseleri ileride iyi yerlere gelecegi düşüncesindeyim tabiki benim düşüncem kimseyi bağlamaz y.t.d olarak düşünülmesin
Peşpeşe kap geldi genel kurul 27 Mart yorumları alalım
156.5 KAR Hayırlı olsun
Yine temettü vermiyor. Çember daralıyor bakalım.
https://i.hizliresim.com/bccmzif.png
--gene nakit üretememiş...ticari borcunu ödemeyerek yılı kurtarmış...
https://i.hizliresim.com/s66nazw.png
https://i.hizliresim.com/6nfus5l.png
her ikisi de aylık grafik....
öncekinde trende kadar düştü.....şimdikinde henüz net yön yok; ama göstergeler tatsız...
Neyse biz tatlı düşünelim ben grafiklere göre değil teknik olarak bakarım yapılan yorumlara göre hisse alıp satmadığım için bence sorun yok önümüzdeki süreçte gerek deprem bölgesinde yapılacak inşaatlar için gerekse deprem riski olan bölgeler için kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecektir ömrümüz varsa göreceğiz
Ben sadece son dönemki işlem hacimlerini kıyaslayarak yorum yaptım, eski dönemle ilgili bilgim yok. Bu işlem hacimlerinden de ne anlam çıkarılması gerektiğine dair de çok bilgim yok açıkçası, kendimce yorumlamaya çalışıyorum. Burada teknik ve temel bilgisi çok daha iyi olan arkadaşlar vardır mutlaka, onlar değerlendirme yaparlarsa çok memnun olurum.
Bu arada bilanço konusunda fikirler nedir? Geçen yıla göre kar 7 kat civarı artmış ama genel durum beklenti gibi mi, bu bilanço bedelsiz beklentisinde eli kuvvetlendirir mi? Yorumlar nedir?
12 yıl bekledik 1 yıl daha mı bekleyemeyecegiz. Stoklar paraya dönünce film kopar diye düşünüyorum. Ama sabırsızlari ve uyaniklari iyi bir sopalayacak öncesinde. Benim için emeklilik fonu olduğu için zaman sıkıntısı yok.
--postacı kapıyı iki kere çalar...
1--bfren-egeen ardına takılmak...
2--deprem
Depremdi,bedelsizdi bahane, günlük 60 kademe şahane
Sayın ft2 bir bakmışsınız 3. ben geldim diye çalar
İster 2 kez çalsın ister10 kez yada hiç bu güne kadar Bfren ve Egeen in peşine takılıp gitti öylemi deprem nedeniyle yükselişe geçti bir kısmını geri verdi hiç kendi hikayesi yok öylemi piyasa koşullarına hiç ayak uyduramadı benim beklentime cevap vermedi Yeni halka arz olan bir çok şirket yaptıkları kârları sermaye artırımı yaparak yatırımcısına hisse senedi olarak dağıtıyor bunlar komik sermaye ile yaptıkları kârları yatırımcısı ile paylaşmayı düşünmeyip şirket sermaye yapısını güçlendiriyor öylemi ne güzel
El bitik okeye dönüyor:)
Arkadaşlar bedelsizi verip stresi atacaklrina kağıda daha çok stres yukluyorlar. Kendilerine çok güveniyorlar. Bakalim nerelerinde patlayacak.
2022 de 5,6 genel büyüme oranına rağmen inşaat sektöründe 8,4 ciddi bir daralma olmuş. 2023 de inşaat sektöründe bir zıplama olacak. Buda tüm cimento sektörüne yansıyacaktır.
Seçim sonrasına kadar benim hiç bir beklentim yok bu nedenle Seçim sonrasına kadar ben uykuya yatıyorum herkese sağlık sıhhat sabır ve bereketli kazançlar dilerim ✋
Bugün deprem bölgesinde 21 bin konutun temeli atılıyor. Devlet büyük bir hızla yaraları sarıyor. İstanbul'da kentsel dönüşüm kapsamında 1.5 milyon konutun taşınma planları hazır.
Yeni şehirler kuruluyor. Türkiye 100. yılında yeniden imar ediliyor.
Direnemzsin, akışına bırak. Takip edenler bilir, Daha öncede defalarca yazdım. Ver bedelsizi bi biriken enerjini at. Sonrası için daha çok hikayen var. Üzme tatlı canını. Akışına bırak kendini..
alnı secdeye değmeyen spek!:cool:
Maçın sonucu belli ama can havliyle elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Kendini tüketiyor kısacası. Hala kendini eski günlerde zannediyor. Bir türlü uyum sağlamak istemiyor yeni durumu. Alışacan kardeş artık düzen değişti.