sıkıntı yok teslada gelmiş memlekete
Tahmin ettiğim gibi burgan aylığı 30 a cekti.
Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli yurttaşlara seslenerek müjdeli haberi duyurdu. CHP lideri, "Şu andan itibaren bayram ikramiyesi 8500 liradır. Sana söz emekli kardeşim o baharı sana getireceğim." ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Ülkemizde paradan bol bir şey yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son duruma göre kkm'de 11,5 üzeri verenler ve oranları ne oldu.
Kamu bankalarında 11,5 üzeri yok galiba.
https://twitter.com/AnlikDoviz/statu...IgD3IW4XQ&s=19
Gıdıvanizm bulaşıcı galiba
Twitter'a girince artık sol üstte bir köpek çıkıyor.
Meğer yeni sahibi Musk doge coin'in simgesi yerleştirmiş tepeye.
İlginç işlelre uğraşıyor bu adam.
Bu bir yenilik, inavasyon....
Şimdiye kadar seçimlerden önce geriye dönük zam vaadi olmamıştı...
6 lı masada MB bağımsız olacaksa ve ekonomi İYİ partide olacaksa epey kavga gürültü çıkabilir.
Diğer bir bakış açısı ise bazen önemli bir hastalıktan kurtulmak için ameliyat da olmak zorunda kalırsınız. O zamn kesi yerini düşünmezsiniz.
bu ortamlarda böyle sorular sorulmaz. sorsanız da cevap alamazsınız çünkü..
herhangi bir bankanın güvenilirliğine dair mesnetsiz negatif yorum yapmak çok ciddi hukuki dertler açabilir. bu yüzden bu sorunuza cevabı burada ve muhtemelen hiç bir sosyal iletişim alanında alamazsınız. olması gereken ve doğrusu da budur.
Sen böyle yazınca benim de kafam karıştı.
Aslında hepimiz çalışsak, tüm parayı 5-10 müteahhite versek daha mı iyi olur? Bir hastane yapınca 5 hastane parası alıyorlarmış diye duydum, doğru mu acaba? Ya da Suriyeli mültecilere bir 40 milyar dolar daha mı harcasak? Böylece Deniz hocanın topiğinde yazan sorunları çözmüş oluruz herhalde?
Emekliler zaten her yaz dünya turuna çıktı, tatil yörelerinde 5 yıldızlı otellerde konakladı. Biraz da taş yiyerek yaşamayı tecrübe etseler iyi olmaz mı?
Normal, para harcayarak sorun çözülebileceğine inanmışsınız. Tasarruf etmek diye bir yol var.
Parayı müteahhite verin diyen mi var ?
Parayla merkez bankası rezervlerini iyileştirin, yapısal sorunların çözümüne harcayın. Kalıcı refah mı istiyorsunuz yoksa günü kurtarmak mı ona karar verin bence.
nkolay bono 30 oldu.
Geçmiş yılların tasarrufları ne oldu? Uçak inmeyen hava limanları yapımı vasıtasıyla Londra da mülk haline geldi. Demek ki tasarrufu nasıl kullandığın önemli. Devlet tasarruflarını siyasilerin nasıl kullandığını hala öğrenemediğine göre yaşın genç olmalı. Onlarca yıldır aynı terane, çalışana emekliye zam yapılırsa ekonomi batar mışmış.
Ayrıca emekli tasarruf etmeyecek diya bir kural mı var?
Suriyelilere 40 milyar dolar harcayan hükümet tasarruf ediyor ama emekliye çalışana zam veren hükümet tasarruf etmiyor? Nasıl bir zihniyet bu?
İsteyen emekli (ya da çalışan) maaşının tamamını ya da belli bir kısmını devlete bağışlayabilir, elini tutan mı var?
arkadaşlar düğün hazırlıkları için biriktirdiğim parada şuan bekleyen 30bin tl gibi bir para var 1 aydan önce olmamak üzere her an kullanabilirim. o yüzden uzun vadeli kullanamıyorum. kısa vadede en faydalı nasıl kullanabilirim.
tesla Türkiyede satıaşa çıkmış parası olan için güzel fırsat derim...
https://www.tesla.com/modely/design#payment
TUİK enflasyon sepetinde kira artışı YILLIK 30 küsur olmuş.
Ki bu oran yerine piyasada yaşanan açıklansaymış oran 5 puan daha fazla çıkarmış.
5 puan emekliden, memura yapılacak zamdan VERİLMESİ KAÇINILMIŞ bir miktar değil mi?
Sadece kira verisi, diğer verilerin ne olduğunu açıklasalar neler ortaya çıkacak?
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...i...ehonominiz okadar iyiki gözüm kesmiyo...beğen butonuna çocuk bastı zaten...hastayım tedavi oluyom...vsvs...
Yapı kredi 1 milyon tl kkm 22 oran verdi. 94 gün en az
Yapı kredi mevduata ise 28,5 net verdi
N kolay bonoda kısmı satış yapabiliyormuyuz.Acil paraya ihtiyaç olduğunda satın aldığımız bononun tümünü satmak mı zorundayız
Bu arada sabah hscb ile görüştüm kkm oranı 30 olmuş ama üç aylık olduğu için kararsız kaldım.Normal mevduat oranlari biraz düşmüş 1k alti 28 söylediler.14 Mayısa kadar 32 günlük gitmek istiyorum.Vade dönüşlerim bu hafta perşembe ve cuma bakalım arayışa devam.
adam togg u teslim almadan satışa koymuş 1.650.000 bakanlık soruşturma açmış
vakıf...50kusd...ddkkm 25 verdi...97gün diyor....vade uzun...