O zaman tahtacılığa soyunmayı göze aldıysan, gözüne kestirdiğin şirketin piyasa değerine bakıp birde parana bakıp tartmakmı icap ediyor big abi
Printable View
O zaman tahtacılığa soyunmayı göze aldıysan, gözüne kestirdiğin şirketin piyasa değerine bakıp birde parana bakıp tartmakmı icap ediyor big abi
Önce şirketi masaya yatıracaksın
Ardından lot sayısına bakacaksın
Ardından çoğunluğu alıp alamayacağını tartacaksın
Genelde tahta devirleri yada toplamalar en kötü zamanda olur
Borsa oluk gibi kırmızı iken bir tahta dik ve diri duruyor sa yada hacim patlıyorsa biri topluyordur
Aynen dediğin gibi parası olan düdüğü çalar
Bim ve enkai bugün diri durdu, toplanıyor olabilümü
resimde işaretli bölüm * 2 paran yoksa uzak duracaksın :he:
parası olan varsa gözüne kestirdiği tahta için hesap yaparız :kahkah:
https://www.hizliresim.com/1x6xfv5
https://i.hizliresim.com/1x6xfv5.jpg
İkidir ortaya karışık pas atıyon ama oralı olmuyorum kusura bakma Ayasofya abi bugün keyfim yok ama muhtemelen yarın keyfim yerine gelir. o zaman hoşuna gidecek espri yaparım.
Doğrusu üüüle değil, maymun yemeden önce g.tüne bakarmış, yersem çıkarabilümüyüm deye :)
Hacı paylaşım yapmadim dört milyon zarar da ben de var. Bana da kalayı basma[emoji16]
Aldığımı bastılar. Endeksi 4700 den döndurun de belki benim esekler de yürür Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/a_newschannel/st...zVj8aC09Q&s=08
Var mı bilgisi olan?!
Bundan tam emin değilim 3/4 sene önce felan idi sanırım
Eskiden borsa seanslarına giderdim arkadeşler ile
O dönem bizim bir arkadeş opsiyon işine dadanmıştı o dönemde bear abi opsiyon da baya aktif ve hızlı idi
Gedikten Tüm Emirler ondan geliyordu
Arkadeş o dönemler tabi olayı bilmiyor söylenip duruyor du
Bear abi yazınca aklıma geldi
Hastalık olaylarını haber yapıyorlar
Yarına anlaşılan yine para yakacağız
https://twitter.com/ankara_kusu/stat...88078592376846
hey gidi güzel ALLAHIM:)
Conflict
@ConflictTR
·
58d
#SONDAKİKA
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in acil olarak Kremlin'e ilerlediği bildiriliyor.
Yarın karışık bir gün olmaz umarım...
https://twitter.com/dmmiletisim/stat...I_v3AE5OZepguw
📌"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı" yönündeki iddialar doğru değildir.
➡Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır
Geçen sene de vefat etti şeklinde bir haber pompalanmıştı endeks devre kesiciye giderken iyi olduğu haberi geldi + ya geçmiştik yanlış hatırlamıyorsam
Saçma sapan haberler pompalandı yok ailesi hastaneye çağrılmış falan. Yav sarayın alt katı tam teşekkülü hastane zaten
Songür yazmıştı.
Geçen sene, bugün 1 maybach gitti diye..
25 milyon civarı?
Portföyler 200 milyon üzeri olmalı..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın nükleer santral açılışına online katılacak.Daha ötesi var mı?
Bu kadar yoğun performansta grip vs. olması gayet doğal..
Rte 69 yaşında...Biz dışarda dolaşırken üşüyoruz.Siyasilerin hastalanması gayet doğal.Miting yapmak kolay değil.yas ilerlemiş,hava çok serin ve performans göstereceksin.. bunu da secim boyunca yapacaksın..
yarın tören de postpone olursa internet hatları da mafiş demek ki..
Yarın Putin ile tel. görüşmesi var.Gorusmeden sonra taraflar görüşme konusunda yorum yapar.Rus,Türk basını...
O da mı kurgu...
Rte nin secimle gitmesini isterim..Ama kişilerin sağlığı üzerinden manipülasyona karşıyım..
Tahminim ufakbir kalp krizi geçirdiği
Ayakta atlattığı ama Rus istihbaratının bu detayı atlamadığı yönünde..
Haberi servis edenler Ruslar
Bir şey yoksa kendi çıkar açıklama yapar......şöyle bir haber de var doğruysa yarın piyasa sakin olur...... İnşallah Cumhurbaşkanı sağlığı yerindedir ....sevenlerine geçmiş olsun.....
Akp genel başkan yardımcısı Kandemir : Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.
M2 m3 money supply iyi izleyin arkadaşlar. Abd Avrupa Türkiye hepsini.
Kimse kendini dahi zannetmesin. Boğa zamanı herkes öyle hisseder. Hukumetler parayı çekerse borsa işi biter, bitiyor.
Ne zamana kadar? En fazla Eylül.
Sabırla yavaş yavaş mal toplama bilanço okuma çalışma zamanı. Büyük iddia zamanı değil bence yaz sonuna kadar. Tabi herkesin şeysi kendine göre değişir. Değerlendirmesi.
Seçim vs pek takılmıyorum bahane olur bunlar öyle oldu der alır böyle oldu der basar. Amaç sallayıp çalkalayıp senin paraları cukkalamak. Başka amaç yok. Sakin kalan sakin düşünen planına uygun oynayan kazanır kalanlar masadan elenir
Nosfe yuan mid point 6.9197.. 7/7.15 bandı, olay çıkmaa yeri..
Mayıs başı yılın kalanı konuşulacak trend başlar..
twitterdan: ABD Temsilciler Meclisi, borç limitini 1,5 trilyon dolar artırmaya yönelik yasa tasarısını onayladı.
Günaydın millet bol kazançlar dilerim ..
Siyaset genç Yaşta yapılmalı
ABD başkanı tekrar adayım diyor
Şahsen başkanlık felan biraz orta yaşta olmalı DİE düşünüyorum
Seçmen bence ayar vermeli bu yaş konusunu
ABD başkanı yaşı ortada yaptıkları ortada aklım almıyor yani